|
![]() |
#4021 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
lol
![]() |
![]() |
![]() |
#4022 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Došli su novi driveri za ATI grafičke kartice, probaj snimiti 10.4. ako već nisi. Preporučujem i ostalima isto. http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...=xp/radeonx-xp "Battlefield 2: Bad Company" maps no longer takes unusually long to load for ATI Radeon™ HD 5000 Series Flickering corruption and flashing textures are no longer visible in "Battlefield 2: Bad Company" Ali kaže i sljedeće: Known Issues Under All Windows Operating Systems The following section provides a summary of open issues that may be experienced under the Windows operating system in the latest version of Catalyst™. These include: Loading time between maps in "Battlefield 2: Bad Company" may be long for ATI Radeon™ HD 2000, 3000 and 4000 Series |
![]() |
![]() |
![]() |
#4024 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4025 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
Addicted to music.
|
Ma no frks brat,eo danas ćemo ti i ja izmrcvarit nekog snajpa. ![]() ![]() JA BI VOZILA ČOPEEEERAAAAAAAAAAAAAA
![]() |
![]() |
#4028 | |
Premium
|
Citiraj:
Da ga metnem il da ga ne metnem pitanje je to? ![]() Možda isprobam pa ću vidjet razliku. Ćemo da vidimo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4029 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Trebaš 10.4a Preview drivere koji u sebi imaju i fix za 4xxx seriju. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4031 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4032 |
Premium
|
Battlefield: Bad Company 2 - Long load times for new maps when using a Windows® 7 / Windows Vista® based system with an: Malo si fulao ali nema veze. Triumpj mi je objasnio da je do procesora tako da badava meni ovo. Ali hvala. Zadnje izmijenjeno od: The Fury. 23.05.2010. u 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4033 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
meni se ne zamrzne dok igram, nego kad hoću izaći iz igre, stisnem exit, pojavi mi se ono "are you sure bla bla", i kad stisnem yes tako mi zablokira. Isto moram izaći u task manager pa ugasit proces iz njega. Na Win7 x64 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4034 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
isplati ih se stavljat stare drivere nisam uninstaliro nego sam ih sam pregazio sa novima i nemam nikakvih problema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4037 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
10.4a je valjda alpha a onda ocito je 10.4 gotov proizvod tj driver za masovnu uporabu ..pa iz nekog logicnog razmišljanja se doalzi do zakljucka da je 10.4 bolji nego a ,ili sam u krivu?ja imam 10.4(ati 4850) i sve je ok,malo duze se load al sta cu ,neznam kako je bilo prije jer nisam imo bc2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4039 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
mislim kaj vi ne znate citat http://support.amd.com/us/kbarticles...-a-Hotfix.aspx tu sve lijepo pise The ATI Catalyst 10.4a Preview provides resolution for the following issue:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4040 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
EuroGamers klan organizira friendly turnir (16vs16) početkom 6. mjeseca, 2 tima su, Warthogs i Cobras, pa si vi sami brate u kojem želite biti; znači nije da se klanovi prijavljuju za to nego vi pojedinačno ulazite u pojedini tim koji odaberete... Uglavnom evo linkove za sve: Pravila Timovi Registracija Prijavio bi se, al ne znam koliko ću vremena imat u 6. mjesecu ![]() Btw pogledajte ovo: http://www.youtube.com/watch?v=k_XyPvK3bG0 Predobro ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 24.05.2010. u 12:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4041 |
Guest
|
op vidim da se igra conquest. zanimljivo kako nisu rush stavili... softcore i killcam off, to je to ![]() |
![]() |
![]() |
#4044 | |
super user
|
Citiraj:
Driver date:19.04.2010 Driver version: 8.723.5.0 a te sam sad instaliral ,10.4a ljepo skini opet i instaliraj ,nist te nekosta ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4045 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Moram se ispricati B3mti-u za jucerasnje prebacivanje po kanalima. Ali mislim da nit nije uredu da budes na TS i u suprotnom timu si, a da nit neznamo da si na kanalu. Eto sljedeci put se barem javi pa cemo te prebaciti u nas tim ili cemo paziti sta pricamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4046 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4047 |
Addicted to music.
|
Aww,predivan post Bazajaytee-a na Twitteru: NO PATCH FOR YOU TODAY. _____________ Aww <3 I kaže da imaju,pazi sad,DRUGOG programera koji radi na patchu,pošto je glavni na godišnjem.Divno.Unajmili su nekog lijevog da krpa njihov posao. ![]()
![]() |
![]() |
#4050 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|