|
|||||||||||
|
|
#782 |
|
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
|
|
|
#783 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sram me reci da pored standardnih (HIMYM, Chuck, House, TAAHM, BBT...), u zadnje vrijeme sam se navukao na onu tinejdzersku zbljuvotinu "10 things I hate about you". Ok, hajte sad pljujte, spreman sam ![]() |
|
|
|
|
|
#784 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
kakav je taj flash forward,cuo sam da je poprilicno los u pocetku,popravlja li se kako idu epizode ili? |
|
|
|
|
|
#785 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
|
|
|
#786 |
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:08. |
|
|
|
|
|
#788 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Breaking Bad ... pravo me prikovala uz telku.
|
|
|
#789 |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Freaks and Geeks naletio na napisano otprije, i docepao se materijala. odlicna serija, odlicni glumci, radnja........ steta na kvadrat sto nije bar jos jedna sezona snimljena. ogromna preporuka, pogotovo ako iole volite rock/alternativu.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
#790 |
|
-------
|
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Guest
|
Supernatural je završio danas. Bez nekog ogromnog cliffhangera, ali sa jednim velikim upitnikom di bu išli nakon ovog. Citiraj:
Nakon one katastrofa epizode :P Iak mi se čini nekak da tih 45 minuta neće biti dosta za sve pokriju. Vidjet ćemo.Osobno bi mi bilo puno draže da te duple epizode na kraju sezone airaju odjednom, :P |
|
|
|
|
#792 |
|
-------
|
|
|
|
|
|
#793 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#794 |
|
-------
|
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Guest
|
Citiraj:
![]() Iako mislim osobno da je najveći cliffhanger ikad bio u Star Trek - TNG - Best of Both Worlds. Ne bi se mogao zamisliti da pol godine čekam za nastavak :P |
|
|
|
|
#796 |
|
-------
|
|
|
|
|
|
#798 |
|
Guest
|
Hehe. Ja bi to osobno prije rekao za dva i pol muškarca. BBT mi osobno cijelo vrijeme oscilira između dobre serije i čistog prosjeka. Zato kaj je serija (naravno zbog gledanosti) jednostavno premalo geeky za moj ukus (s obzirom na teme). :P |
|
|
|
#800 | |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
On kaže da je premalo geeky, tj da su fore u seriji više mainstream i za manje geeky publiku. Iako meni je BBT odličan, ne bi valjalo da je previše orijentiran na geekaštinu (kao šta je npr Pure Pwnage) - no opet to su 2 totalno drugačije serije.
|
|
|
|
#802 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Neznam jel bilo ali svima preporučam seriju Sons of Anarchy |
|
|
|
|
|
#803 |
|
crnjo
|
Takodjer, SoA je prilicno dobar, dobri glumci, ok prica... Nije The Shield, al' dobro drzi vodu ![]() Bas pogledo SG:U od jucer... ubit cu se, koja debilcina je ovu epizodu smislila, za nepovjerovat. Prvo Marisol 10ak epizoda, onda odlicnih 5-6 i sad opet nakon ove mi dodje da se opalim cekicem u bradu i izbijem iz tenisica, da mi bude bolje... JEDVA pogledao do kraja. Slobodno preskocite, valjda je 18-ta bolja... ![]()
|
|
|
#804 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
|
#806 |
|
crnjo
|
Bas, dok se oni saberu, gledanost ode u tri bozje matere i onda ode SG:U u pvoijest... Scenariste treba poslat da pogledaju Firefly, Farscape, sve Trekove, SG:A, SG-U itd... a ovo pauzirat dok se oni ne nauce kako se radi SF... ![]()
|
|
|
#807 |
|
-------
|
|
|
|
|
|
#808 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jel itko ulovio u petak instruktora na rtl-u? novinar je konj u najboljoj maniri male škole loše glume i srećom se javlja rijetko, ali instruktor i marijan su kraljevi samo takvi... gluma dotičnih je stvarno odlična, humor je odličan, psovki je puno, mozga je malo... imho tračak svjetlosti u sumraku domaće produkcije, a da nije hrvacka traži zvijezdu, farma, big brader, hrvacka ima talent, ljubav je na selu, mijenjam ženu nadopuni po želji __________________ može i naše pod stranom licencom... ups... ništa od ovog nije naše zapravo ![]() mali dio prve epizode... http://www.youtube.com/watch?v=POT5Wa3DKV4 |
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Tko ce docekati Housea najesen... Pogledao i Generation Kill mini seriju o invaziji na Iraq prema knjizi Rolling Stone reportera. Nema puno akcije, ali zafrkancije i blesavih zapovjednika ne fali. About The Story |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|