|
![]() |
#19173 |
Guest
|
Zašto je bog izmislio mikrovalnu? Zato da bi djuka mogao uživati kipućem kakau! |
![]() |
![]() |
#19175 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
evo, upravo smazao 7 il 8 šnita sa friško napravljenom "paštetom" od tune ![]() konzerva tune, žlica senfa, žlica ajvara i dvije žlice majoneze, malo se igraš s mikserom ili izgnječiš u posudi vilicom, namažeš na kruh i uživaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19176 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žderonje, 26.03.2010 Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer Daddy MAHER Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza ![]() brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju ![]() Cugica: Djukica codiac syss Danas suha hrana-kukuruzni tost, majoneza i prešana. Puding od čokolade ![]()
![]() |
#19177 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Žderonje, 26.03.2010 Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer Daddy MAHER Buljo Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac syss
![]() |
#19178 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Moguce da ce mi nekaj neodgodivog uletit u petak...ugl vidim sutra sto prije pa javim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19181 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Žderonje, 26.03.2010 Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer Daddy MAHER Buljo ZED Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac syss Da se i ja ubacim nakon podosta vremena
![]() |
#19182 |
Super Moderators
|
Bilo ti je i vrijeme ![]()
![]() |
#19183 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Žderonje, 26.03.2010 Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer MAHER Buljo ZED Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac syss Daddy |
![]() |
![]() |
![]() |
#19184 |
Super Moderators
|
Kaj je Black Mack opet pod šlapicom? ![]()
![]() |
#19185 |
Moderator
|
Nije pod šlapicom nego ne stigne I kak to misliš ''opet'' Kad sam ja to bil pod šlapom? Nisam ja syssa ![]()
![]() |
#19186 |
Super Moderators
|
Ma, pusti ona sisu samo mu zeme pare i ključeve renolčeka ![]()
![]() |
#19187 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#19188 |
Moderator
|
Možda zato kaj sam išel po nju na vlak koji je dolazio na kolodvor u 21h Jebga pa nisam valjda trebal pustit curu da navlači kofere do doma ![]()
![]() |
#19190 |
Super Moderators
|
Od kad je vidjela polugolog Hammdiju izbjegava taj dio grada ![]()
![]() |
#19191 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
danas grah sa dimljenim suhim kostima (i mesom, i mesom na njima) ![]() ![]() a sad, vjerovali ili ne idem si namazati par feta kruha i to sa običnim margarinom za kolače i mješanom marmeladom - kao nekad kad smo bili mali ![]() samo što se onda stavljalo malo šećera na margarin sa kruhom, a ako si imao sreće, onda si dobio sa medom maslac su jeli samo gastarjbajteri kad bi se vrnuli doma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19192 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#19193 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Žderonje, 26.03.2010 Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer MAHER Buljo ZED Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac Daddy ništa od mene... pripreme za b-day. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19194 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Vaga je jučer pokazala 106.3 hvala Bogu. ![]() ![]() Treba se dovest ispod 100 za ljeto. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19195 |
Super Moderators
|
Bemtišlapusiso ![]()
![]() |
#19196 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma nemrem nikak... prijete mi sutra sa kišetinom, moram navrh-nanos danas sve pokupovat, još i gume treba ujutro mijenjat, a ak završim (a završit ću) sa čupavim gadovima u rutu, nema me ujutro prije 11 van sobe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19197 |
Super Moderators
|
Žderonje, 26.03.2010 Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer MAHER Buljo ZED AMD (prijaavili smo skup pa su nam poslali jednog za osiguranje ![]() Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac Daddy
![]() |
#19198 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Žderonje, 26.03.2010 Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer MAHER Buljo ZED AMD (prijaavili smo skup pa su nam poslali jednog za osiguranje) Snjakma (ak stigne od predsvadbenih obaveza) brashnaiputra bu navratil isto, nemam blage dal jest ili samo popit koju Cugica: Djukica codiac LAcy Daddy Čini se da ću i ja stići.
![]() |
Uređivanje | |
|
|