|
![]() |
#2132 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() p.s. sprejanje uopce ne funkcionira, ni u HC-u, kad god. sam panicno leg'o na left click, gotovo uvijek sam zagriz'o prashinu prvi.. ![]() Citiraj:
![]() u HC-u isto treba solidna gomilica metaka da bi ubio nesh', osim iz snajpera, i to samo Bolteri ubijaju iz prve, dok su ovi skraceni i priguseni nerfani na dva. ![]()
![]() |
![]() |
#2133 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2135 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#2137 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Igra će biti turbo dosadna kad se sve otključa. Ja imam još sa medicom i inžinjerom za pootključavati njihove stvari i to je to. Ovaj će hype oko igre širom svijeta splasnuti za 3 tjedna, a i to je optimistična procjena, ljudi će ju jednostavno prestati igrati. I ovako 60% servera prazno all the time...
![]() |
#2138 |
Guest
|
Iskreno. Kaj god netko glumio da to ima smisla. To je ništa više nego jeftin način da te "prisile" kad si već kupio igru da ju igraš možda i više nego što bi inače u nadi da ćeš razviti neku naviku, te ostati onda još duže uz igru. Mislim da je problem kaj to ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
Addicted to music.
|
Ala Isuse,za popizdit.Logiraš se i već eo 15 minuta kada browsam servere viče "Failed to connect to EA Online." Koe smeće.Puj.
![]() |
![]() |
#2141 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Izbacio me server s PCE, inace dobar fight se odvija.. btw., opet pucam kao medik u lika, kratke rafale, desni klik, pogađam ga, pogađa i on mene, ali ovaj put kažem "nema zajeba", odem do njega i prikoljem ga nožem. Nenadjebivo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
još 5k bodova do ump45 i to bi bilo to. ne kužim whineanje da je viši rank u nekoj prednosti, em su oružja prilično balansirana, em se ionako većina toga brzo otključa. kad ti dobar recon pobije pol tima sa sniperom nećeš tako pričat.ili kad ti zakempa neko na spawnu, pa kad krepaš unutar pol sekunde otkad si se spawnao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Addicted to music.
|
Dobrih par partija na PCE.Cartman i ja upisali smo školu leta i tako. Ajde "skačite" na server,pa da se napucavamo...bilo je par puta 3vs8 i slično,jebeni a-balance. ![]()
![]() |
![]() |
#2146 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Pa kolko vidim vecina igraca koji traze HC imaju k/d ispod 1. I ti onda meni nesto pricas o "grace spaceu" i kazes da su SC igraci kilavi.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 | |
Premium
|
![]() ![]() Citiraj:
![]() Ja sam u jednoj partiji minimalno pola sata rasturao ekipu sa jednim tenkom, i nikako me nisu mogli unistiti.. mislim da sam napravio oko 40ak killova.. bas me zanima sto su im onda na pameti bili onih par nadobudnih koji su u svom' tom' kaosu pokusavali 5 min. nanisaniti nekog za jedan kill ![]() @More pricas bezveze.. magnum ammo je koliko sam cuo nekakav perk koji izaberes na ustrp neceg' drugog i uopce ne ulazi u jednadzbu.. da ne spominjem sto je sam koncept nekakvog super streljiva koje ubija tek' iz 4. totalna sprdachina.. ili se ti to mozda zalazes da uz magnum ammo budes HC igrac na SC-u ? Toliko o tvom' k/d ratiu... vjerujem da su noobovi nizeg ranka odusevljeni kada te napune olovom s ledja, pa se okrenes i eutanaziras ih sa svojim 'magnum' punjenjem, te ti se dive kao pravom maheru ![]() a k/d ratio ti u ovoj igri apsolutno nema veze sa skillom.. ti mozes navaljivat konstantno na objectives i ginit ces masovno, ali ces vrlo vjerovatno takvim nacinom igre na kraju ipak odnijeti pobjedu.. Ja s druge strane mogu sjediti na nekom krovu i kroz cijelu partiju ukempirat 10 killova i imat' k/d ratio 10 ! Pa ujedno bit' srednja zalost za svoj team.. Uostalom vataj se iskljucivo vozila, pa ces za god. dana imati k/d ratio 15.. P.S. za mene je HC vs SC diskusija zavrsena ![]() ![]()
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter, but I feel much cleaner after it rains.. Zadnje izmijenjeno od: Visitor Q. 21.03.2010. u 23:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2148 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a iz cega si izvukao zakljucak da ja imam ikakvih problema ? ![]() ![]() a ovaj 'kilav' opis te je ocito tesko pogodio kad si ga primio tako "hardcore" ka srcu ![]() Uostalom kad sam spomenuo kilavce, nisam generalizirao, vec da SC omogucava svakom preteen juggernautu da pretrci tri bloka naocigled neprijatelja i prezivi ![]() ![]() a u krajnjoj liniji je*es igru u kojoj ce ti gameplay i gusht konstantno ovisiti o 4-5 drugih majmuna i njihovoj suradnji. Kad se to desi, tim bolje, kada ne, I go with my own flow.. Ja nemam vremena visit po nekim klanovima, igrat' neke strogo organizirane 'War'ove, pobozno posjecivat isti server, i platonski se 'bondat' sa nekim srednjoskolcima, a nemam se vremena ni vise nadje*avat s tobom ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2151 |
Guest
|
Joj de dobro je. Nedo bog da se neko ne slaze sa tobom. Igraj taj mrtvi HC sta tu ismijavas i omalovazavas ljude koji igraju SC. Doso sav pametan nama objasnit sta je SoftCore i kakvi ljudi igraju na njemu. Meni HC ne odgovara s obzirom kako su developeri zamislili igru, nit mislim da nubeki igraju HC, a ti brate ako ti odgovara HC pa igraj sta smaras tolko..ne razumijem :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Na pce serveru je još ok jer se dogovorimo, na BUGovom (ali i drugim, stranim) raja se masovno prebacuje u bolji tim pa to izgubi svaki smisao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja sam trazio hc servere i ono kaj sam naso nije valjalo pa sam odlucio prodat igru jel mi jednostavno nema smisla da ja moram ispucati 2 senzera u tipa da bi on umro. Plus svatko igra za sebe. Trece sta me ubilo u pojam je to da sniper ne ubija iz prve. Pa pobogu naciljam lika u torzo i opalim a on mi se zbuksa i ode se ljeciti. Pa onda nakon toga problemi sa konekcijom, problemi sa trazenjem servera, problemi sa pb-om. Nakraju sam zakljucio da je igra epic fail. Nakon 2 mjeseca se to vise nebude igralo a to bute vidli. Mislim zalosno je to a igra je prije izlaska toliko obecavala. Jedino sta je u igri dobro je singleplayer koji je nadmasio megapopularni cod barem po meni, ali sta se tice multija cod je bio i ostao bog i batina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Premium
|
![]() ![]() imas moree servera koji imaju HC ili Hardcore u naslovu.. dodaj si par sa boljim pingom na fav i drzi se njih ! ![]()
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter, but I feel much cleaner after it rains.. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.03.2010. u 03:29. Razlog: dupli post |
![]() |
![]() |
![]() |
#2156 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Izgleda da nam danas dolazi novi patch • Server browser downloads 100 entries instead of 500 in a chunk – this makes the “Cancel” button more responsive • Fixed crash during server browser refresh • Low-level networking library switched back to the optimized version (the game client was temporarily running with one that had more debugging logic in it) • Localization fixes in the scoreboard |
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Premium
|
Wooohoooo eo da se pohvalim stigla danas moja limited verzija iz Indije. Moram priznat da je uranilo (stiglo za cca tjedan i par dana), a najvjerojatnije radi toga odu moji ispiti u k xD
![]() |
#2158 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Znači - ništa ne popravlja ![]() Bravo EA Offline ![]() Sad sam kemperisao na Port Valdesu sa GOL Sniper, padali su ko muhe ![]() Daleko najbolja mapa uz Valparaiso za kempanje. Inače, najbolja i najljepša mapa mi je upravo Valparaiso. Samo što mi se skoro nikad neda kempat jer igram sa assaultom.
![]() |
![]() |
#2159 |
Premium
|
Sinoc nije bio HC, čak piše friendly fire, a nema je. ![]() ![]() btw., prilikom instalacije mi nije stavilo ikone na desktop pa sam izbacio onu bfbc2.exe, ali koliko vidim bolje je pokrenut igru preko bfbc2upgrade.exe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Addicted to music.
|
Hahahahahhaha,šta sam sinoć sa medicom rado,OMG.Na jednom serveru smo doslovno "zaključali" mape od 23h-04:30,u prijevodu= J.E.B.E.N.O N.A.M N.I.S.U M.O.G.L.I N.I.Š.T.A Attack/Defence - rasturali smo.Naletio sam eto slučajno na ekipu koja igra timski,bio sam medic i ono,uzmemo jednu poziciju npr. dok se branimo,neki dugi zid,medici bacaju pakete i revive-aju ove šta su "pali",assault i reconi rokaju sve pred sobom.Znači,neopisiv je doživljaj kada se timski igra,majkemi,najjača igra.Nabio sam jedno 20-25 headshotova sa medicom,ono,a ni u jednoj partiji nisam imao manje od 2k bodova.Ovi napadaju sa svih strana,jebu mater preko chata,kažu da cheatamo. ![]() I predobro mie što sam ubio jedno 8-9 likova sa defibrilatorom. ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|