|
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Release the fourth force??????????????
bok naletil sam na ovo ![]() http://www.msi.eu/unlockcore/ Kaj je to istina??? ![]() il sem ja ![]() Imate kakva iskustva s tim???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Radio mi je prime 95 oko 11 sati i 30 min, i sve je bilo ok, ali mi u cpu-z piše da je core speed 798,2 pa malo 798.3,804,1796 a core voltage mi varira također, malo 0.968v pa 1,296. Kako to ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/978455_cpu.bmp |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Koja je tu caka s otključavanjem tih jezgri,osim onih 15% sanse da ne uspijes?Da li se povečava temperatura,gubi garancija ili se smanjuje lifetime?Zašto kupit onda X4 ako mogu kupit X3 ili X2 i otključat te jezgre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Zanemarivo Ne A smanjuje se čim ga koristiš,...al izdržat će on puno više (bilo kao X2, bilo kao "pretvoren" u X4) nego šta će ti trebat, tako da...ne ![]() Zato šta ti nitko ne jamči da ćeš X2 ili X3 otključat u X4. I šanse da ne uspiješ su malo više od 15%
![]() |
#772 |
|
podrav evo uzeo sam konfu iz siga, i pokusao otkljucat jos 2 jezgre sa onim opcijama iz biosa, i uspio sam iz 1. puta, odmah sam pokrenio 3dmark koji je uredno prosao, no pokretanjem orthosa nakon 2 min mi izbacuje errore, predpostavljam da mi je to znak da neradi stabilno! dali moza da povecam voltazu? imali tko kakvih ideja ili je jednostavno ovo los primjerak proca? P.s kad mi radi na 4 jezgre onda nemam mogucnost uvida u temp proca? jel to normalno? ima li neki drugi nacin provjere temp? Zadnje izmijenjeno od: benny_blanco. 27.02.2010. u 10:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Probaj dignut voltazu na 1.35V i ako ne radi stabilno na toj voltazi vjerovatno je proc neispravan. Moze ti se dogoditi da od te dvi jezgre koje si otkljucao da je samo 1 nesipravna pa ako imas takav problem u biosu ugasi tu neispravnu jezgru i imat ces 3 jezgre. Kad upalis acc onda ti proc vise ne pokazuje temperaturu. Drugi nacin provjere je senzor na maticnoj ploci ako ga imas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Kod 550 BE se često desi da nisu sve četri jezgre ispravne ali tri jesu, DFI ima jednu verziju BIOS-a na kojoj su moguće kombinacije 0 1 2 ili 0 1 3 pa provjeravaš koja kombinacija radi kak treba i imaš punokrvnog triperaša ![]() Zato pogledaj na sajtu ima li kakav sličan BIOS za tvoju ploču.
![]() |
![]() |
#776 |
|
dfi? uopce nenadjem na gigabytovoj stranici svoju plocu wtf? kontao sam pod novijim biosom probati upalit bar jednu jezgru! posto mi je sadasnji bios ver F2, i da na koju foru dobijem s ovom konfom u 3dmarku06 cca 14000 bodova a sa prijasnjim procom 7750 sam isto tolko dobio |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Super Moderators
|
Pa velim ti, pogledaj da li ima kakav sličan BIOS za tvoju ploču, ne znam kak je nemreš naći ![]()
![]() |
#778 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo ti link na bios za tvoju maticnu: http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...3263#anchor_os Ili skini program @bios s gigabytove stranice i odabers da ti on sam skine i flasha bios Ja u opcijama svoje 770 ud3 mogu birati hocu li imati 2 ili 3 ili 4 jezgre ukljucene ali neznam jos kojim redoljedom gasi jezgre |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Super Moderators
|
Pa 0 i 1 su upaljene stalno, biraš 2 ili 3, tak je barem bilo kod mene. Čak sam zaboravil isključit to pa kad sam vratil svoj proc dobio sam ovo ![]()
![]() |
#780 |
|
hvala gx25 sad cu isprobat! i sta onda kad ukljucim recimo 3. jezgru? isto upalim orthos i testiram?voltazu proca sam stavio na 1.4. i sta je jos zanimljivo evo igrao sam cod 6 vec 2 sata sa svih 4 jezgre i uredno radi?? isto tako sam i testirao s 3dmarkom06 i to prolazi, al orthos ga ubija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|