|
![]() |
#31 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bez politike, molim.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Ja imam Nod32 orig. ali nista ne javlja. Nekidan nisam gledao pa su mozda sad popravili. Inace imam i firewall koji blokira oglase i odredjene cookije, jscript, oglase...
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
jel moze tko pomoci?! nesto sam pritisnuo valjda da ne radi i sada mi imagesforme nece ucitati slike ni thumbove ama bas nista,kada pritisnem na sliku samo bijelo stoji?! ima tko kakvo rjesenje...nemam antivirusnoga,slucajno sam izgleda pritisnuo nesto krivo i ne zeli prikazati slike... hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Koji browser? Koristis mozda ABP pa si blokirao nesto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nemore
![]() |
#41 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
taj host je umro prije vise od godinu i pol ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Znam ja dobro kad je riknuo zbog malwarea....ali sad sam se sjetio da sam nešto bitno u moru nebitnoga tamo uploadao, pa rekoh da priupitam stručnu ekipu prije nego dangubim po netu u uzaludnom tipkanju i traženju... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|