|
![]() |
#31 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Vakum je i u tv-u pa nije povuke mene i starog kada smo razbili ekran (s prednje strane naravno, da nebude zabune). ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
kada si vec podigao temu, da samo napišem: onaj 'otvarani' disk radi normalno bez ijednog bad blocka i dan danas, a koristi se 9 h dnevno x 7 dana u tjednu kroz nekih 5 mjeseci u firmi... (komp mjeri preko sondi temperaturu obradjenog drveta u parionama, dakle stalno zapisuje na hdd log file) http://www.czaki.pl/czaki/index.php?...816b4d443f494f
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Glave koriste zracni jastuk kako ne bi pale na ploce. Upravo iz tog razloga diskovi imaju ogranicenje visine na kojoj mogu raditi.
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Malo prokopajte ovaj link odozgo, pri dnu ima dosta linkova o tehnologijama koje se koriste u diskovima (zapravo, sve sto se treba znati o diskovima)... Nema vakuuma nikakvog u disku. Postoji rupica za izjednacavanje unutarnjeg sa atmosferskim tlakom (famozna 'do not cover this hole' rupica). ![]() Takodjer, nije lose spomenuti da postoje vrecice sa silikonskim kuglicama kako bi isusile vlagu... ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|