Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.12.2009., 14:52   #2041
generic9974
Premium
Moj komp

generic9974's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic Pregled postova
" 7 ) Remember Point 2? We Cut/Copied the folder we installed earlier, now replace the new one with the old one. " .....malo mi ovo nije jasno, jel moram prvo instalacijski folder sacuvat i onda ponovno ga vratit nazad, nema mi to logike al mislim da nisam dobro shvatio pa ak moze mala pomoc?!
instaliras igru s prijateljevog DVD-a .... instalira se u Program Files\Activision ... bla bla

aktiviras Key preko steama i pokrenes Download sa steama (igra se instalira na drugom mjestu Steam/common/SteamApps .... tako nekako ide putanja, nisam sad doma pa ne znam tocno ali skuzit ces) ... instalaciju sa steama prekines na 1-2 % i kopiras cijeli Folder Modern Warfare 2 prethodno instalirane igre u folder od steama ..

sad mozes pokrenut shortcut sa steama pa ce on napravit verifikaciju Fileova i napravit update i to je to ... sve je na engleskom ali ne mozes igrat Single player ( mozes ostavit i instalaciju od prijatelja pa stamo odigrat SP ako bas imas zelju ... potrazi upute na googlu)
Staro 28.12.2009., 17:54   #2042
Izet Fazlinovic
Premium
Moj komp

Izet Fazlinovic's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor generic9974 Pregled postova
instaliras igru s prijateljevog DVD-a .... instalira se u Program Files\Activision ... bla bla

aktiviras Key preko steama i pokrenes Download sa steama (igra se instalira na drugom mjestu Steam/common/SteamApps .... tako nekako ide putanja, nisam sad doma pa ne znam tocno ali skuzit ces) ... instalaciju sa steama prekines na 1-2 % i kopiras cijeli Folder Modern Warfare 2 prethodno instalirane igre u folder od steama ..

sad mozes pokrenut shortcut sa steama pa ce on napravit verifikaciju Fileova i napravit update i to je to ... sve je na engleskom ali ne mozes igrat Single player ( mozes ostavit i instalaciju od prijatelja pa stamo odigrat SP ako bas imas zelju ... potrazi upute na googlu)
OK, hvala skonto sam sad kako poslje instalacije al opet ne mogu nista dok mi ne dode kljuc jel me odma pri instalaciji trazi steam da upisem kljuc (uzeo sam prijateljevu original igru) tak da ne mogu dalje dok mi ne stigne kljuc, stice za cca 1-2h....imam MW2 instalaciju i bez da me steam pita kljuc al sam cito negdje da su izmjeniti neki file-ovi i nece radit sa original kljucem!
Izet Fazlinovic je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2009., 09:41   #2043
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Ruski cdkey ti instalira rusku verizju igre.
Ali sve sto trebas napraviti je nabaviti englesku verziju foldera "main", "zone" i file "localization.txt" i to kopirati u Steam folder od igre i cijela igra ce biti na engl, MP i SP.

Provjereno iz prve ruke.

========

Citiraj:
Autor ONeill Pregled postova
Izasao drugi dio MW2 mitova.

Zadnje izmijenjeno od: ONeill. 29.12.2009. u 10:42.
ONeill je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2009., 17:49   #2044
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Nemogu vjerovat da ima tak banalnih bugova, tipa da nemožeš propucat list od banane.
Staro 29.12.2009., 18:05   #2045
CyCl0p$
Guest

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Nemogu vjerovat da ima tak banalnih bugova, tipa da nemožeš propucat list od banane.

danas iz cista mira zapeo na mapi, ne znam vise kako se zove. uglavnom, nisam se mogao pomaknut ni napred ni nazad do kraja runde niti me iko uspio ubit, ali sam uspio tako obavit airborne challenge
  Reply With Quote
Staro 29.12.2009., 19:17   #2046
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
danas iz cista mira zapeo na mapi, ne znam vise kako se zove. uglavnom, nisam se mogao pomaknut ni napred ni nazad do kraja runde niti me iko uspio ubit, ali sam uspio tako obavit airborne challenge
Ja sam imao puno sličnih situacija. Npr. nekad nemogu preć preko limenke i slično. Samo što mene s lakoćom ubiju.
Ali mislim da će to oni pokrpat.
Staro 29.12.2009., 19:58   #2047
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
ogorcen sam cheaterima.. nezz dal se to meni samo dodaga da dodem na server s njima, ili bas svima ..
neki su bahati pa naprave score 25 pa dobe tactical nuke..
ja danas taman imao score 23-2, neki 8 kill streak, imao predator misle, choppera i ovo ono i onda me taj cheater okine...
neki su skromniji ili jednostavno neznaju pa naprave kill kroz zide ili maglu...
najgolje frajer ima valjda auto lock, lezi na podu, ispred njega zid, on puca u zid, ne ubije me, digne se i tocno pogodi.. seljacine :S
Staro 29.12.2009., 20:00   #2048
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Događa se, pozdraviš mu bližu rodbinu i quitaš

Inače sad sam se dosta ufurao, ali opet dosta brzo me ubiju.Al ništa mi ne digne tlak kao kad nabijem dobar killstreak i onda me iz zraka nekaj zgromi
tech je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2009., 20:17   #2049
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Događa se, pozdraviš mu bližu rodbinu i quitaš

Inače sad sam se dosta ufurao, ali opet dosta brzo me ubiju.Al ništa mi ne digne tlak kao kad nabijem dobar killstreak i onda me iz zraka nekaj zgromi
Onda staviš ninja/ninja pro/ cold blooded perk i vjerovatno te nitko iz zraka neće vidjeti
Staro 29.12.2009., 20:19   #2050
Moree
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor ~Kaiser_Chief~ Pregled postova
ogorcen sam cheaterima.. nezz dal se to meni samo dodaga da dodem na server s njima, ili bas svima ..
neki su bahati pa naprave score 25 pa dobe tactical nuke..
ja danas taman imao score 23-2, neki 8 kill streak, imao predator misle, choppera i ovo ono i onda me taj cheater okine...
neki su skromniji ili jednostavno neznaju pa naprave kill kroz zide ili maglu...
najgolje frajer ima valjda auto lock, lezi na podu, ispred njega zid, on puca u zid, ne ubije me, digne se i tocno pogodi.. seljacine :S
Nista od ovoga nemoze upucivat na cheat. Dobio sam preko 20 nukeova i malo malo pa ubijem nekoga kroz zid (koristim samo FMJ od atachmenta). Ne kazem da nema haxova ali ljudi pretjeruju i zakljucuju ko je cheater po skoru i po tome dali si dobio nuke, sto je kretenizam.
Jedno vrijeme je bilo noobova sa ocitim wallhackom pa kad sam reko na chat da je navedeni haxor, rekli bi mi da trolam jer lik ima skor 9-15.

Dosta ljudi imaju onaj texture hack i skuzio sam jednog lika da ima po tome sto me je 3 puta stresao iz chopper gunnera iako sam ja imao cold blood. Kazem 3 puta sam gledao na killcam prije nego sto sam zakljucio da je texture hack u pitanju jer me nije slucajno pogodio nego je bas gadjao.
Moree je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2009., 20:26   #2051
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Dobio sam preko 20 nukeova

Daaaaaaamn stari, ja nijedan još...najveći killstrek 16... :/

Citiraj:
i malo malo pa ubijem nekoga kroz zid (koristim samo FMJ od atachmenta).
Također malo malo ubijem nekog kroz zid, što od toga da vidim da utrči negdje pa pucam ili jednostavno nekad opletem po zidu jer na UAV-u vidim nekog ispred sebe, a FMJ ni ne koristim.

Citiraj:
ali ljudi pretjeruju i zakljucuju ko je cheater po skoru

Ne samo po skoru već eto jer te jednostavno krene i naredaš 10ak killova, nerijetko su me prozvali cheaterom što se uglavnom brzo demantira jer bi bio yebeno loš cheater sa skorom 22/15 K/D
Staro 29.12.2009., 20:54   #2052
CyCl0p$
Guest

ima cheatera dosta, danas lika spectam puca kroz gusto raslinje LMG-om kroz ACOG full auto i krsi nas sve.
tactical nuke sam dozivio dvaputa, od iste osobe, nekog crnogorca. ne mogu rec da je sigurno cheater jer nisam ga gledao, ali ono...
doduse ja perem zero gear pa mozda zato
  Reply With Quote
Staro 29.12.2009., 21:12   #2053
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Nista od ovoga nemoze upucivat na cheat. Dobio sam preko 20 nukeova i malo malo pa ubijem nekoga kroz zid (koristim samo FMJ od atachmenta). Ne kazem da nema haxova ali ljudi pretjeruju i zakljucuju ko je cheater po skoru i po tome dali si dobio nuke, sto je kretenizam.
Jedno vrijeme je bilo noobova sa ocitim wallhackom pa kad sam reko na chat da je navedeni haxor, rekli bi mi da trolam jer lik ima skor 9-15.

Dosta ljudi imaju onaj texture hack i skuzio sam jednog lika da ima po tome sto me je 3 puta stresao iz chopper gunnera iako sam ja imao cold blood. Kazem 3 puta sam gledao na killcam prije nego sto sam zakljucio da je texture hack u pitanju jer me nije slucajno pogodio nego je bas gadjao.
ti koji su dobili tactical nuke, kad sam napisao da varaju, poceli se time hvalit..
nisam zakljucivao po scoreu , ovaj koji ih je ubio vise od 25 je mene ubio iza drveta i sta ja znam cega a da me uopce nije vidio..
a ovo kroz zid, druga stvar kad nekog vidis pa pucas kroz zid jer pretpostavljas kamo je isao.. ali nemozes mi reci da frajer nema wh i autoaim ako on lezi, ne vidi nista osim zida i to ultra debelog i onda pocinje pucat... ili me vidi kroz maglu.. najbolje da me neko uci kako wh zgleda!
Staro 29.12.2009., 22:11   #2054
Moree
Guest
Moj komp

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova

Daaaaaaamn stari, ja nijedan još...najveći killstrek 16... :/
Pa da ali to na regular TDM. Na HC (kojeg sada stalno igram) je to dosta teze i nisam niti jednom dobio nuke tamo. Najbolj recept za nuke je samo rush i flank...Ako je protivnicki team malo losiji tolko ih izvrtim, neznaju sta se dogadja. Cim dodjem do ChopperGunnera 80% sanse imam da dobim nuke.
Btw. necu ti reci kolki mi je najveci killstreak. Bolje da neznas

Citiraj:
Autor ~Kaiser_Chief~ Pregled postova
ti koji su dobili tactical nuke, kad sam napisao da varaju, poceli se time hvalit..
nisam zakljucivao po scoreu , ovaj koji ih je ubio vise od 25 je mene ubio iza drveta i sta ja znam cega a da me uopce nije vidio..
a ovo kroz zid, druga stvar kad nekog vidis pa pucas kroz zid jer pretpostavljas kamo je isao.. ali nemozes mi reci da frajer nema wh i autoaim ako on lezi, ne vidi nista osim zida i to ultra debelog i onda pocinje pucat... ili me vidi kroz maglu.. najbolje da me neko uci kako wh zgleda!
Ma polako..ja sam opcenito govorio a ne za tebe. Ne mogu ja znati sta se tebi dogadjalo ali uvijek treba bar 3-4 puta promotrit situaciju jer ljudi ponakad prebrzo zakljuce da je neko cheater.
Staro 29.12.2009., 22:29   #2055
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Preko 20 nuke-ova?
Kaj sam ja tak loš da nemogu nijednog dobit. Danas sam imao 19KS i onda ostanem bez metaka. I nakon minute razmišljanja odem pobrat pušku par metara od mene i taman u uzmem i lik me odnekud zakolje, x fkn D.Mislim stvarno koji luzer
Staro 30.12.2009., 08:48   #2056
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ocito ste poceli igrati zero gear verziju
tamo ima cheatera ko da ih je neko lopatom nabacao...
znam jer sam s frendovima iso igrat...i svako malo netko bude sa wh i inim glupostima...
ima ih i na regular IWnet-u ali ni priblizno ko ovak..
Spirit je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2009., 12:13   #2057
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Citiraj:
Autor Spirit Pregled postova
ocito ste poceli igrati zero gear verziju
tamo ima cheatera ko da ih je neko lopatom nabacao...
znam jer sam s frendovima iso igrat...i svako malo netko bude sa wh i inim glupostima...
ima ih i na regular IWnet-u ali ni priblizno ko ovak..
nije istina ja sam u 16 sati igranja susreo samo 1
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2009., 14:21   #2058
Moree
Guest
Moj komp

Citiraj:
Preko 20 nuke-ova?
Kaj sam ja tak loš da nemogu nijednog dobit. Danas sam imao 19KS i onda ostanem bez metaka. I nakon minute razmišljanja odem pobrat pušku par metara od mene i taman u uzmem i lik me odnekud zakolje, x fkn D.Mislim stvarno koji luzer
Da lol 20+ komada. Iako sam skuzio otkad ne igram sa prigusivacem i smg (sad suvi kalas ili acr + fmj) puno puno rjeđe dobivam nuke. Onako sam bio pravi kninđa! I daj stavi si scavenger perk pa nemas brige za ammo. Must have perk.

@bego: Nije da palim vatru ali mozda ti tor objasni
Staro 30.12.2009., 14:30   #2059
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Ma hardlajn pro rulz, ubijem trojcu, zovnem emrđnsi air drop, dobijem pave low/EMP/airstrike ovisno o raspoloženju, sakrijem se u neku rupu i brojim killove
tech je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2009., 14:53   #2060
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Koju crnu trojicu za crni emergency airdrop
Sa hardlineom trebaš šestoricu (bez njega sedmoricu) da dobiješ airdrop.

Ah... vidi, ti misliš na bijedni care package... LAWL , iz toga u 4% slučajeva dobiješ nešto korisno, sve ostalo bude ammo/uav ili još gore counter uav...
Staro 30.12.2009., 14:56   #2061
Aur0ra
Banned
Moj komp

Aur0ra's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
dobra igra
Aur0ra je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2009., 15:04   #2062
Moree
Guest
Moj komp

@hammer_of_thor LAWL IMHO najblji perk iz 2 kategorije je cold blood pro....safe si od avijacije i nema crvenog krizica i imena kad te neko nisani.
btw kako mi je smjesno kad neko zove counter uav u hcu bez da je iko uopce zvao uav
Staro 30.12.2009., 16:08   #2063
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
ima gdje objašnjeno na jednom mjestu kako igrat modern warfare 2 na netu sa piratskom verzijom?

thx
Google it. Iako mislim da si dovoljno "star" član na ovom forumi, pa bi morao znati neka pravila.
Citiraj:
Da lol 20+ komada. Iako sam skuzio otkad ne igram sa prigusivacem i smg (sad suvi kalas ili acr + fmj) puno puno rjeđe dobivam nuke. Onako sam bio pravi kninđa! I daj stavi si scavenger perk pa nemas brige za ammo. Must have perk.
Znam da je must have perk, ali meni je draža kombinacija bling pro (hologr.+silencer)
Iako koristim scavenger na većini oružja, ali eto, taman onda igrao sa tar-21 i imao gore navedenu kombinaciju + cold blooded
Staro 30.12.2009., 16:13   #2064
olly
Premium
Moj komp

olly's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
još uvijek igram igru, i mogu reć da sam opčinjen.
za mene osobno ,a i za vecinu, najbolji FPS svih vremena.!
olly je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2009., 16:24   #2065
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Koju crnu trojicu za crni emergency airdrop
Sa hardlineom trebaš šestoricu (bez njega sedmoricu) da dobiješ airdrop.

Ah... vidi, ti misliš na bijedni care package... LAWL , iz toga u 4% slučajeva dobiješ nešto korisno, sve ostalo bude ammo/uav ili još gore counter uav...
Da, istina, meni nista nikad nije doslo osim counter uav, i baš danas ujutro igrao i dođe mi AC130 koja milina :P jedino je mapa bila loša pa sam ih 4 njime ubio, ne znam kako se zvala, skidrow mislim da je bila, svi su bili u kući, niko da van dođe
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2009., 16:53   #2066
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Care package - Par harriera, jedan pawe, jedan bomber, i 2 AC130 ko dijete za božićno jutro sam bio sretan
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2009., 17:20   #2067
jan994
Premium

jan994's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
zanima me kako napraviti ovo sta spirit i moree imaju u potpisu,

skuzio sam sve samo nemogu nac taj steam id, pa ako neko zna bio bih mu zahvalan ako mi kaze

edit: never mind nasao sam...
jan994 je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2009., 17:49   #2068
Moree
Guest
Moj komp

Citiraj:
Znam da je must have perk, ali meni je draža kombinacija bling pro (hologr.+silencer)
Iako koristim scavenger na većini oružja, ali eto, taman onda igrao sa tar-21 i imao gore navedenu kombinaciju + cold blooded
Pa ebemu sta ce ti taj holgraphic sight? Imas odlican iron sight, dok holo samo smeta pri vidljivosti. Barem meni.
Staro 30.12.2009., 18:22   #2069
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Sutra bi trebao dobit igru, pa me zanima šta koji prestige donosi po redu. Čuo sam da ih ima 10.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2009., 18:27   #2070
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

100€ svaki po redu
10 puta se spomenulo kroz temu i on opet pita

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme