|
![]() |
#31 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Koji ste vi Seljačine da mi samo vas vidjeti na tom poslu koju se tu pravite pametni ne bi izdržali mjesec dana Joj hvala Bogu sto vise ne radim ... naživcirao sam se samo čitajuči ove postove , a sto je najbolje ima ljudi koji su 100 puta gori od vas. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
tebi očito nije jasna namjena tog uređaja kojeg dobivaš u najam. njegova namjena je da obični home user ima internet, a ako si iole ozbiljan, uzet ćeš svoju opremu i iskonfigurirati je po svojoj volji i nitko neće moći dirati po njoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Iskon nema pravo unistavati moje podatke, o tome govorim, a ne da li je ruter namijenjen za kucnu ili profi uporabu. Otprilike kao da odes na redoviti servis auta (koji je, recimo pod leasingom ili kreditom i isto tako nije tvoj!!!) i onda ti iskljuce 5. brzinu s obrazlozenjem da je to iz sigurnosnih razloga, a onda se jos i nadje pametnjakovic kao sto je ovaj kojeg citiram pa kaze, sto ce ti to, 5. brzina je samo za profesiosionalce. Kupi si onda kupi Formulu 1 ako se zelis igrati proofesionalaca ?!?!?! Uostalom, Iskon kad ga "uvaljuje" svojim korisnicima ne savjetuje "profi" korisnicima da ga koriste samo kao bridge, a da za ostale potrebe dodaju vlastiti ruter (i time nepotrebno gomilaju opremu, trose struju, griju prostor, itd, itd). HT trenutno nudi iste te rutere, koji rade upravo ono sto i trebaju raditi, jer ih nitko od njih ne cacka. Zasto onda trpjeti Iskonov nemar/bezobrazluk/testiranje ili kako god to nazvali? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|