|
![]() |
#17941 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Od jučerašnjeg ručka sam samo na čaju limunu i medu. Uhvatila me neka prehlada i visoka temperatura, skroz sam izgubio apetit ![]() Čak mi se i povraća kad svratim ovdje i vidim kaj se sve ždere ![]()
![]() |
#17943 |
Premium
|
![]() |
#17950 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma to je svoja klasa... nije to klasična pašteta koja će zamijeniti neku udomaćenu u frižideru, ali sama ideja da istisneš poli direktno u zube je super. to ti je ko koncentrat paradajz ili šlag ili mini paradajzi ili rotkvice... čim otvoriš friđ moraš malo ubacit u zube dok gledaš kaj ćeš zaozbiljno klopat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17952 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Valjda zato kaj sad ima komada carskog koji nisu premasni a imaju kožu. Ja to Žderem na totalno svinjski način-u pećnici napravim meso i krumpač a sa strane lupim špinat. Pa fino natrpam sve to na pizza tanjur i udri ![]() Kaj se tiče pašteta-meni su bile mrak one starinske u crijevu, sad nažalost toga nema nigdje...
![]() |
![]() |
#17954 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Frend danas diplomiro i išli žderat oko 10. - Dubrovački odrezak (inače, to je Zagrebački, samo što je srolan, ima više sira, te je obavezno teletina... i ima 750 grama ![]() - Pekarski krompač sa obilje špeka - Šampinjoni sa roštilja - Tartar - Domaći kukuruzni kruh ispod peke - 2 hladne karlovačke sad sam na poslu i ne znam jel bi se sjeo ili bi se lego na stolac. Oždero sam se ko svinja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17955 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: Da, u Konzumu ih ima u ovitku: http://online.konzum.hr/categories/5471415/products
![]() |
![]() |
#17956 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17958 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#17959 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Samo kaj je polako nestajalo-zadnje sam kupovap do prije 1-1.5 godina u Billi nekakvu njemačku...bilo je sa češnjakom, lovačka, seljačka, sa medom, feferonima...odrežu ti koliko hoćeš. Mljac ![]() Je, moral si žlicom vadit ![]()
![]() |
![]() |
#17960 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17961 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
nisam bio siguran gdje postati, tu ili u "kako izgleda vaše radno mjesto", pa sam odlučio da bude "double post" http://www.imagesforme.com/show.php/742918_DSC02051.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/742917_DSC02052.JPG grah na domaći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17962 |
Super Moderators
|
Kak ti se samo da za kompom jest ![]() Nekaj gricnut za kompom još nekak ali nema šanse da bi ručal ![]()
![]() |
#17964 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#17967 | |
Premium
|
Citiraj:
Treba pojest na miru, pred kompom može neke grickalice, sladoled, ili neki brzinski sendvič, ali ručak - no way. Volim pojest ručak na miru, i to tutto completto - juha, meso, prilog, salata Desert i kava onda može pred kompom ![]()
![]() |
![]() |
#17968 |
Guest
|
Kaj, pa dva stara skurena proca mi služe kao podmetač za vruću rajnglu sa mesinom recimo. Šteta kaj prije nisu imali heatspreadere pa bi bilo još bolje ![]() Ma, dobro, to je stvar kaj ti stane. Ali kako sam na dijeti si samo stavim na tanjur kaj mislim pojest tako da imam samo tanjur i salatu! |
![]() |
![]() |
#17969 |
Super Moderators
|
Danas maestro kuha ![]() Hitil sam na mast dobrog starog pu-ajceka na sitno narezanu crvenu i zelenu papriku, mrkvu, korjen celera i peršina, malo korabice...kad se omekanilo lupio gore prvo kockice junetine da zabijeli, pa kockice pu-ajcekove lopatice, crvenu papriku i malo podlio. Sad se lagano dinsta ![]() Pred kraj tranu ide lovor, feferon, domaći paradajz iz boce i nekakvog šugavog rizlinga koji je dušu dao za gemišt i stavljanje u lonac, ak treba budem malo i abštrajbal... Dakle nekaj između vajn-gulaša i čobanca. U to može friška taranica ili kak bum ja danas napravil-sa strane budem skuhal krumpač na 1/8 pa si svako odvadi koliko mu paše. Ostatak u škrinju. Ženi nikak jasno zakaj sam se primil kuhače...pitala je kaj sam opet napravil ili možda mislim dovleć novu grafu ![]()
![]() |
#17970 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
5870 on d sajt ![]() Šala,da malo potpiknem temu,kad sam u žurbi znam dovleć tanjur na stol od kompa,niš čudno. To je kodmene radni stol znači kad dojdem doma,i imam vremena za 10min da vidim mailove,vjesti i druge stvari....normalno mi je tanjur bolonjeza dovuč ispred kompa. Doručke večere u obliku sendviča,buhtli i ostalih peciva normalno da jedem za kompom. Poslje pljuga uz čaj normala već 12 godina ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|