|
![]() |
#1471 | |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel ima koja druga osim BFG-a koja se dobro kloka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 | |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 | |
Guest
|
Citiraj:
Na stocku sve radi dobro, al ako hoćeš klokati, malo te koči. ![]() Ovo sad imam doma: slika 1. Tiha je, hladna i "core clock" ide lako na taktove preko stock 8800GT, dok već memorija neće.. Mislio sam lijepit nešto na nju, ili mijenjat hladnjak ali sam odustao, ne vrijedi se zajebavat za malo veći takt.. ![]() Inače, ovo gore je 88ooGS i to mi je prva Nevidija poslije GeForce 4 MX i prezadovoljan sam.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 01.09.2009. u 13:36. |
|
![]() |
![]() |
#1477 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
keljenjem pasivaca na memoriju nećeš baš puno dobit IMHO radije da se hlade slobodnom strujom zraka preko samog čipa
![]() |
#1478 | |
Guest
|
Citiraj:
I opet neće memorija.. Dok po netu gledam, 8800GS može ići puuuno više od ove moje.. Ako nije do hlađenja onda sam dobio takav primjerak? |
|
![]() |
![]() |
#1479 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
@ Max.....i na 8800GTS 512 svima je stock cooler bio dobar i nisu imali problema, meni se grijala kartica dosta. Vjerojatno je i problem sto je kod mene dosta vruce (nemam klime) a i airflow kucista mi je silom prilike tako rjesen da u donjem dijelu kucista di je grafa nista ne puse a u gornjem je i intake 12ica i outtake 92mm. Veceras kad se vratim s posla cu se malo pozabavit time pa cemo vidjet rezultate. Mozda i pastu promjenit, mozda se skorila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 | |
Moderator
|
Citiraj:
možda se samo radi o drugim čipovima, drugom naponu, možda si potrefio takav primjerak iamo sam jednu X800XL kojoj mema nije išla MHz gore, drugoj je išla za +100MHz
![]() |
![]() |
#1481 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
My man,to su bile kartice. ![]() ![]() ![]() ![]() Ni manje ni više nego the bundle,još su malo i slikali. http://www.ixbt.com/video2/images/sa...e-complect.jpg A tek kutija sa stranicom koja se podizala i ispod prozirno,da se vidi VGA,divota. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1483 |
Moderator
|
hladi memoriju jer tjera zrak radijalno kroz blok koji daljelagano piri po čipovima pasivci bez nekog protoka zraka ne hlade ništa imao sam loša iskustva sa ljepljenjem pasivaca jer bi ponekad imao i više temp nego bez njih
![]() |
#1484 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
to je do montaze i loseg prijenosa topline na njih... Da nema toga bilo bi nemoguce da je temperatura veca s njima nego bez njih. Tvornicke zvake za pasivce su se pokazale ocajne u tome, ljepljenje s koristenjem paste je vjerovatno bolje ali u slucaju reklamacije moze biti sranja. Tako da stoji da je vecinom bolje bez njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
šta uzeti asus 260 1290kn 24m garancija xfx 260 1320kn 24m garancija msi 260 1365kn 36m garancija
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
MSI u svakom slučaju bez razmišljanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Guest
|
ASUS u svakom slučaju bez razmišljanja ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Potpis ponosnog vlasnika dotične grafe iako iskreno ne vidim neku razliku između XFX i MSI ali već će tu Razer uletiti ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1490 |
.
|
Na stranu sva tri neargumentirana odgovora...valjda se po nekoj logici MSI nameće kao najlogičniji izbor sa 36 mjeseci garancije, s razlikom u cijeni od samo 75kn od najjeftinije Asusice. A pošto sve tri imaju referentne hladnjake, sve zajedno čini još lakšim izborom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Moderator
|
Citiraj:
ionako su sve tri grafe podjednake i koriste referentni cooler (osim ako se ne radi o nekoj posebnoj verziji a kako nisi naveo verzije ne znam na koju misliš) overclocking potencijal pak ovisi od primjerka do primjerka tj kakve sreće imaš možeš pobrat asusa koji ima odličan potencijal a možeš pobrat primjerak koji i nije baš klokerski nastrojen
![]() |
![]() |
#1492 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
xxx oprostite na ovom postu. edit: mislil sam da nemaju sa referntnim kulerom pa sam to napisal, a kasnije sam videl da ipak imaju. Ak su sa TwinFrozr onda uzimaj odmah... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Moderator
|
ovisi o verziji neke imaju referentni cooler a neke tzv Twin Frozr http://217.14.221.177/StartEU.ashx?p...n260gtx-t2d896
![]() |
#1494 | |
.
|
Citiraj:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814127361 Samo Twin Frozr i Lightning Black serija imaju drukčije hladnjake. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
A jesi me hlovil prije nek sam zbrisal ![]() Da skužil sam malo kasnije da imaju ref... al ovi sa TF kulerom su odlične, i kaj se OC-a tiče, bar sam tak uspel pročitati na jednoj stranici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
A čuj ja sam pitao kad sam kupovao svoju XFX-icu i čovjek u ADM-u mi je dao oznaku grafe koja je na kutiji, čak su to i naveli na svojoj stranici kod opisa proizvoda: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6915 (GX-260X-ADJF), proguglaš malo i pronađeš tu verziju i voila! - Piše ti koliko SP ima, tako da... može se saznati ![]() http://www.i-tech.com.au/products/52...SP__PCI_E.aspx
![]() |
![]() |
#1500 |
Moderator
|
preko p/n-a da, ali da dođeš u dućan i pitaš lika koji je... to je malo vjerojatno da će znat
![]() |
Uređivanje | |
|
|