|
![]() |
#1 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Flashno sam si NEK-a
Flashno sam si NEC.a 2500a na 2510 FW 2.16 RPC2 (Originalni najnoviji firmware NEC-a 2510), kazu da taj firmware ima dobru bazu medija i poboljsanu strategiju pisanja. Flashanje proslo ok, sad uredno pokazuje da podrzava DL. Probal sam sprzit jedan rewritable disk , kopija OK. Naravno DL jos nisam probal, al po svemu sudeci trebalo bi. (NARAVNO PRIJE FLASHANJA TREBA NAPRAVIT BACKUP starog firmwarea , to omogucaba dos flash utility), Iako ima i za skinut na netu .bin fileova) http://tdb.rpc1.org/
__________________ |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
Nakon malo vise przenja , moje iskustvo je da radi odlicno u SL modu, nema ni najmanjih problema kopije su izvrsne. (Napominjem da nisam stavljao nikakve modane firmware-e nego original za NEC 2510) i windowsi sad i prepoznaju uredjaj kao 2510.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni je problem jedino u citanju jer zbilja sucksa kod imalo ogrebanih medija.
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
Al to nema veze sa flashom na DL tj 2510.Ili si primjetil da losije cita ak je flashnut? NIje bas neki briljantan citac, al zgrebane tiskane DVD-e ipak nekak provari (zato imam jos jedan citac posebno:-), al fakat je katastrofa kod zgrebanih CD-a,pogotovo audio , taj posel sasvim solidno obavlja BENQ DVD rom, a za brzo citanje cd-a lite on CD rom. Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Mislim da nema veze s flashanjem, tj. nadam se ![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
Welcome to DL club? ![]() Jesi ga i ti flashno sa 2500orig.bin, ili si stavil neki od haknutih ? npr booktype -DVD ROM, ili rip lock removed? Sad vec sa 99% preciznoscu tvrdim da nema problema, da pace przi jos zivahnije:-) Da DL medij ne kosta ko novi CD rom, mozda bi i to probal
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Flešnuo ga orig 2510bin,samo sam primjetio da kad ubacujem ili izbacujem ladicu svijetli ledica od hdd-a. Pogledaj jeli i kod tebe možda tako. Gledao sam po forumima i još neka ekipa ima isti problem ali bez obzira na to govore da im sve radi ok.
![]() |
#9 |
Junior Member
|
Da , u trenutku dok se vrata otvaraju ili zatvaraju pali se ledica, ide LED-ICA SVJETLI kad god se dogadja nekakav promet po IDE kanalu. DA mi to nisi napomenuo ne bi ni primjetio. Cito sam i ja prije nesto o LED-icama koje su svjetlile nakon flasha sa atarijim firmware-ima, ali sam shvatio da svjetli permanentno tj. da se uopce ne gasi.(Moram priznat da nisam uopce do sad obracao paznju kak se je ponasal sa starim ND 2500A firmwareom. Da svjetlli permanentno to bi bila mana, ovak nemžkak diodje ko indikacija kad je drive spreman. By the way(nema veze sa flashanjem), dok otvaras vrata pogona dok je drive prazan (Bez medija unutra) dal ti lagano skljocka? i prestane kad skuzi da medij nije unutra.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Sa prijašnjim verzijama firma znalo se događat da svjetli stalno LED-ica ali ona na samom pogonu. Da,cuje se kao neko škljocanje,ali to je normalno.Što se tiče ledice,sa prijašnjim firmom(orig 1.06,1.07) nije bilo tog problema,ali baš me i ne smeta,bitno da sve šljaka ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Junior Member
|
Pitanje dal je to problem, ili samo drugacije napisan firmware. Istina je da se to na mojim druga 2 drive-a ne desava (pogledo sad: ![]() Al osobno ne dozivljavam to kao problem, i siguran sam da je tak i na original 2510A driveovima. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
Ni kod mene sad probao na dvd-rom. BTW Možda ovih dana se uspijem dokopat jednog praznog DL medija,pa ću probati da vidimo kako ide prženje. Ako dođem do medija javim rezultate snimanja ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|