|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
tužna vijest za ruđeraše
evo gledam ovu krizu na novoj i odjednom veli spiker kao požar pizzerije na peščenici, kad ono imam šta vidjeti: http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kroni...ijedzenih.html ne znam da li znate tamo dečke, ali su stvarno ljudine koje već 100 godina rade... nejednom se zapio sa vlasnikom, uzimao ogromne narudžbe za rođendan i takve skupove, uvijek se tu koja free porcija ili piva našla uz zdravu zajebanciju. da ne spominjem 5 godina ruđera i vrijeme provedeno tamo sa ekipom, profesorima, prepisivanjem etc. baš me eto pogodilo da je nestao taj birc koji je stvarno već postao omiljena kavana ruđeraša (vjerovatno i grafičara), a da ne pričam koliko je tamo prošlo kvartovskih priča i događaja. inače se zove song već par godina, a stoljećima je bio gem, pa im čak na flajerima piše ogromno song, a ispod toga sitnim slovima "bivši gem", jer valjda pol hrvacke zna za gem. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Aupicku, pa tamo sam proveo pola nastave Fakat katastrofa, nema 2-3 dana da sam prosao onuda ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#5 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
|
|
|
|
#8 |
|
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ahh, Song... tamo je toliko očajna kava, ali nema veze mi svejedno umjesto na sat koji put se zaletimo tam, da popijemo tu odurnu kavu Mada ko zna, čuo sam razno razne priče, da je bilo reketarenja tam, da je možda gazda u dugovima te mu trebaju pare od osiguranja, ko zna....
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Steta. Imao sam lijepe uspomene tamo dok sam isao u Ruđer... :-( |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
najjača birtija, gazda kralj i svi tam, baš mi je žao... di bumo sad išli kad bumo markali ? ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Prečupavi mod
|
Kod Luje Se sjeca tko Luje? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Premium
|
gem je gem sad bu i lujo dobar bil... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Prečupavi mod
|
Lujo je car Nikad nebum zaboravil kad sam s frendom natezal Zuju pred ducanom i uletava Lujo i dere se da kaj se koji k***c klosarimo ispred ducana i da nek se iz ovih stopa dignemo i odemo kod njega na besplatnu Zuju Nije nam trebal dvaput rec ![]()
|
|
|
|
|
#15 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja sam ove godine maturiro... jucer mi je suza krenula kad sam to vidio... tamo sam ostavio 80% svog dzeparca i sati i sati... decki koji rade tamo su, kako je vec netko reko, LJUDINE i LEGENDE i stvarno mi je zao bilo kad sam vidio i cuo jucer sad vise korac legenda nece moc govorit da je ekipa u gem-u kad ce mu markirat a lujo je prica za sebe, al emni ej bolje u gem-u bilo uvijek ![]()
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Ah, ta dobra vremena tokom nastave ispijajuci hladnu žuju i igrajući na malo nakošenom biljaru. Ili naručivanje picete, valjda najbolja moguca klopa za veliki odmor. Sad stvarno nemam razloga za otici do skole makar jednom godisnje ![]() |
|
|
|
#20 |
|
Premium
|
ma gazda bu to sredil do 9. mj ziher ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
A jebote, pa gazda kafića je bio skupa samnom u podstanarstvu u porečkoj ulici, ja sam otišao u 4. mjesecu od tamo on i njegovi su ostali još... Baš mi je žao lika, bio je skroz ok, i on i njegov supruga, al brijem da mu je bilo osigurano, barem mi je tako pričao, tako da bi to trebalo uskoro opet bit sve sređeno. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
danas sreo gazdu u firmi i veli da će vjerovatno tokom 10og mjeseca biti up & runnin' |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |