![]() |
tužna vijest za ruđeraše
evo gledam ovu krizu na novoj i odjednom veli spiker kao požar pizzerije na peščenici, kad ono imam šta vidjeti: http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kroni...ijedzenih.html
ne znam da li znate tamo dečke, ali su stvarno ljudine koje već 100 godina rade... nejednom se zapio sa vlasnikom, uzimao ogromne narudžbe za rođendan i takve skupove, uvijek se tu koja free porcija ili piva našla uz zdravu zajebanciju. da ne spominjem 5 godina ruđera i vrijeme provedeno tamo sa ekipom, profesorima, prepisivanjem etc. baš me eto pogodilo da je nestao taj birc koji je stvarno već postao omiljena kavana ruđeraša (vjerovatno i grafičara), a da ne pričam koliko je tamo prošlo kvartovskih priča i događaja. inače se zove song već par godina, a stoljećima je bio gem, pa im čak na flajerima piše ogromno song, a ispod toga sitnim slovima "bivši gem", jer valjda pol hrvacke zna za gem. :( :( |
Aupicku, pa tamo sam proveo pola nastave :D Fakat katastrofa, nema 2-3 dana da sam prosao onuda :(
|
Stvarno mi je zao idem tamo u skolu i sad mi je stvarno zao a bili su ok i sto se ti tice osoblja i cijena.
|
Šteta. Ok je bio kafič.
|
Citiraj:
No dobro, big deal, izgorilo, izgorilo -pokupi osiguranje, dotjera ga za parsto kuna u rang kakav je bio prije gorile, i bok... |
Bas sam jucer tamo na pivu bio kad su me izjurili iz Dukata :)
Izgleda da sam im bacio uroke, hehe. |
A fak. A prije mjesec dana bio tamo na pivi.
Prvo namet pa sad ovo. Kud ide ovaj svijet? |
Ahh, Song... tamo je toliko očajna kava, ali nema veze mi svejedno umjesto na sat koji put se zaletimo tam, da popijemo tu odurnu kavu :) Mada ko zna, čuo sam razno razne priče, da je bilo reketarenja tam, da je možda gazda u dugovima te mu trebaju pare od osiguranja, ko zna....
|
je bubba, mos mislit kak se na ferenscici mulja sa osiguranjem... Padne kladionica ili mjenjacnica i eto... Ovce na broju, vuk sit.
Moze i auto neciji, pa se vrati uz naknadu i tak to. |
Steta. Imao sam lijepe uspomene tamo dok sam isao u Ruđer... :-(
|
najjača birtija, gazda kralj i svi tam, baš mi je žao...
di bumo sad išli kad bumo markali ? :( |
Kod Luje :D Se sjeca tko Luje? :D
|
gem je gem :) sad bu i lujo dobar bil...
|
Lujo je car :D Nikad nebum zaboravil kad sam s frendom natezal Zuju pred ducanom i uletava Lujo i dere se da kaj se koji k***c klosarimo ispred ducana i da nek se iz ovih stopa dignemo i odemo kod njega na besplatnu Zuju :D Nije nam trebal dvaput rec ;)
|
ja sam ove godine maturiro... jucer mi je suza krenula kad sam to vidio... tamo sam ostavio 80% svog dzeparca i sati i sati... decki koji rade tamo su, kako je vec netko reko, LJUDINE i LEGENDE i stvarno mi je zao bilo kad sam vidio i cuo jucer :( sad vise korac legenda nece moc govorit da je ekipa u gem-u kad ce mu markirat :( a lujo je prica za sebe, al emni ej bolje u gem-u bilo uvijek :)
|
Ah, ta dobra vremena tokom nastave ispijajuci hladnu žuju i igrajući na malo nakošenom biljaru. Ili naručivanje picete, valjda najbolja moguca klopa za veliki odmor.
Sad stvarno nemam razloga za otici do skole makar jednom godisnje :) |
mali odmor pelin, veliki odmor crni tomislav sa pelinom rezan.
provjereno :D |
daj pustite luju na miru, čovjek štuca , jebe se njemu za forume :D
|
Danas prolazim pored i vidim da su počeli krečit unutra, tak da kroz koji tjedan bi Song mogao radit :D
|
ma gazda bu to sredil do 9. mj ziher :)
|
A jebote, pa gazda kafića je bio skupa samnom u podstanarstvu u porečkoj ulici, ja sam otišao u 4. mjesecu od tamo on i njegovi su ostali još...
Baš mi je žao lika, bio je skroz ok, i on i njegov supruga, al brijem da mu je bilo osigurano, barem mi je tako pričao, tako da bi to trebalo uskoro opet bit sve sređeno. |
danas sreo gazdu u firmi i veli da će vjerovatno tokom 10og mjeseca biti up & runnin'
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |