|
![]() |
#17252 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ujutro neka podrugiša i nikaj tak pametnog gablec: kroasan čokolada Nisam stigel ručati jer sam išel kod zubara. Kad sam dosel doma sam slozil sljedeče. kalničkog kruha, baranjca, faširanci..to skupa metnul u mikrovalnu sa strane složio umak od senfa, kečapa, majoneze i papra ![]() fino izvadio iz mikrovalne to nešto namazao s tim nekim umakom i stavio još sježeg pradajza u igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17253 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#17254 |
Adrenaline junkie
|
Narode, dajte neke prijedloge za nekakvu ljetnu salatu. Poludicu od ove vrucine... Ne zelim biti pored sporeta na +46°C i kuhati nesto, ili nedaj boze peci. Kakve salate predlazete a da u sebi nemjau previse krastavaca?
![]() |
#17255 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
kaće meet sljedeći... jedva čekam da vidim vas bagru XD u svakom slučaju sa žustrim očekivanjem isčekujem da mi žena dovrši bolonjezeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17257 | |
Guest
|
Citiraj:
I ako voliš, malo pretjeraj sa sirom :P |
|
![]() |
![]() |
#17259 |
Adrenaline junkie
|
Hvala na odgovorima, ali stigli su malo prekasno. ![]() Na kraju sam sastavio neki bućkuriš od feta sira (jako slani sir), kajmaka, kiselih krastava (njih jedem, ali svjeze ne), i paradajza. To sve sitno nasjeckao i pomještao, sa strane narezao sremske kobasice (ljuta kobaja) i nažderao se toga ko konjina. Baš mi je prijalo onako hladno i lagano... EDIT: Hamm, u tvom sigu ima bas finih stvari za oralno konzumiranje. ![]()
![]() |
#17260 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kuhane mahune, malo maslinovog, nasjeckanog češnjaka i kiselo vrhnje-ostaviti u friću da se ohladi i poŽderati ![]() Ili u ostatak krumpač šalate samo uvaliti kuhana jaja i majonezu, fino je a dobitak na masi je zagarantiran ![]()
![]() |
#17261 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
e da moram mahune pohvaliti... odlična je salata s njima, može i bez vrhnja sa octom, a može i vrhnje + malo octa - to sam neki dan ubio i totalno dobije vrnje drugi okus. @lb... buca kaj si ti živa??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17262 |
Super Moderators
|
![]() |
#17263 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ffs ja inače stavim slatko vrhnje i onda ocat... matorstvo ti je mozak pojelo!!! ![]() ma nije stvar u tome, nego kad se ocat pomiješa sa vrhnjem onda dobije onaj "dressing" štih i totalno okrene situaciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17264 |
Super Moderators
|
Kajgod ![]() Ako hoću izvodit rađe budem špricnuo malo bijelog balsamica pa bum imal i šnjof a ne tamo neke mekdonalds šalata fore ![]()
![]() |
#17266 |
Super Moderators
|
![]() |
#17267 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17268 |
Super Moderators
|
Danas nema kuhanja-komad šunke, malo fete, maslina i domaće rajčice ![]() Lagana hrana ![]()
![]() |
#17272 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Alaa, pa krepat ćeš od gravčeta po ovoj vrućini lol ![]() Ja za ručak pohanu svinjetinu, krumpir i paradajz, naravno, juhica prije toga, a za večeru pohane lignje (danas me ide pohano ![]() Nego pitanjce za moderatore, ukoliko se ovdje nitko ne odazove: Danas sam bio sa gilbertom u popovači, pa smo kasnije porukama konstatirali kak bi bilo fora da se nađemo mi koji smo iz siska i okolice negdje na nekakvoj žderačini, (zaš bi se samo vi purgeri qrč..i sa svojim prežderavanjima po čingaču i kojekuda ![]() Ako je to moguće, može odgovor na pm, ili ovdje, budem ja pratio i ovu temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17273 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kakve ti samo gluposti propitkuješ...ko da ti netko brani otvorit temu za okupljanje lokalnih Ždera? ![]()
![]() |
![]() |
#17274 |
Lalalallalaaaaaa
|
Žderonje, pomagajte... osto doma s praznim frižiderom, jel zna iko jel radi još koja pečenjara da bi mi dostavili ćevape do španskog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17275 |
Lalalallalaaaaaa
|
A jeste korisni bili XD na kraju sam izdržo do podneva sad kad sam se napokon iščupo iz kreveta, nazvo šarića i naručio velku porciju... jesu pločice al su bar bolje od rubeljovih. a luuuuk.... jebate, cijelu glavicu mi uvalili i opet mi ni bilo dosta. na sreću je lepinje bilo taman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17276 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Poz ekipa...da nebi mislili da ste samo vi žderonje, evo danas sam i ja bio ![]() ![]() Znaci sve sam sam napravio. Od tijesta pa do vađenja iz pećnice...i naravno žderanja PIZZA (ala brutala) (špek, luk(sto veca glavica), salama, podravac+gauda, rajčica u plohama, paradajz sos,(obicno ide kobasica, ali za danas ju nisam natovario) Znam da je petak, ali par dana jedem zelenjavu i morao sam nesto teško pojest ![]()
![]() |
#17278 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#17280 |
Super Moderators
|
Ja pomješam vrhnje sa crvenom paprikom i parmezanom pa napravim onak, petokunce po cijeloj pizzi ![]() Danas brza hrana-safalade, kuhana jaja, senf i hren+raženi. Hladni Fresssh ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|