|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
pomoc u odluci oko kupnje kucista
trebam neko kuciste tipa CM haf 922,TT armor jr i slicno,gigabyte auroru sam imal i nkekak nju nebi,a obzirom da na topicu koji sam postavio da kupujem polovnu kantu nema nikakvih ponuda,prisiljen sam ispast tukan i bljunut novce za novo gledao sam haf 922,izgleda prilicno solidno,ali onaj helikopter od ventilatora mi je blesav armor jr,je ok(pogotovo sa prozorom,kaj ces,seljacina sam..... ![]() dajte jos neke prijedloge i moguce kandidate,uvjet je da je te velicine,po mogucnosti prozor.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kraj haf 922 moj dodatni izbor bi bio nine hundred, ima cak i prozor ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Da rastegneš malo taj buđet i uzmeš full tower Zalman GS1000, ako baš nečeš "helikoptere" ![]() ![]() http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7200 Samo što se tiće ovih velikih ventova kod CM-a, na mom HAFu 932 imam 3x230mm venta i nečujni su
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
ovaj ima vise vrata neg kuca trokatnica,kad se to rasklima i prozuji,morac cu ga fugirat na sve strane sa kojekavim masama.... ![]() a i za 1100kn bi mogo vec i antec p182 kupit(jeb...a nema prozora a i nije oko 800kn)da bar neko oce polovnjaka nekog prodat... ![]() za sada vodi haf 922,a onaj helikopter gornji cu objesit na balkon da tjeram zle uroke |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
A Chief big tower? Veći i jeftiniji od HAF-a, a kvaliteta izrade i materijala neupitna, i sam sam ponosni vlasnik i moja preporuka svakao ![]() http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTe...=0&Sifra=21814
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 11.07.2009. u 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Možda CM690 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ja glasam za ćifa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
nazalost(ili na srecu)imam vec i jednog chiefa(aegis)pa samo iz tog razloga nebih ponovno chieftec(ne ponovno,neg jos jedan..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo nešto bez kapije, solidnih dimenzija i cijene ![]() http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTe...=0&Sifra=22414
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
Hello again ![]() tri-di-gejm-men ![]() Šalu na stranu, tamo sam gledao rivju svakog kučišta koje me je iole zainteresiralo, lik ima odličan channel Nego, ovaj mali HAF 922 je stvarno prihvatljive cijene, pravo fino ![]() Taj Zalman je zvijer od kučišta, a cijena nije strašna Instalacija diskova je fora, mjesta koliko hočeš ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iF3QncmBQt8
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Za čega odnosno gdje češ smjestiti još jednu 140-ku jednu dobiješ sa case na vrhu kučišta prije 3 dana kupio navedenog i odlično za tu lovu. Vent ima mali prekidač i možeš birati brzinu venta sa 3 brzine. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Alaaa, pa gdje je taj zalman bio kad sam kupovao svog anteca u admu ![]() Predobro kućište izgleda, ova moja 900-tka je gutač prašine, svaki tjedan moram čistit prašinu iz njega van, da poludiš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
Kad si kupovao kučište? I ovaj Zalman je već neko vrijeme na tržištu Jedini minus (i to podosta veliki) za ovo kučište je da nema ventova za usis, postoje samo na dnu kučišta rupe i tu se mogu staviti 2x120 mm venta, a kučište dolazi sa 2 venta jedan na vrhu kučišta i jedan na zadnjoj stranici za ispuh Recimo da i imaš razlog, jer te velike 230-tice imaju povelik protok a sa time vuku i dosta prašine. Na mom 932 sam stavi naprijed iza usisnog venta neki home made filter i to je recimo dosta, još samo preko noći stavim na vrh kučišta nešto da pokrije cijeli vrh jer ima puno rupica i da prašina ne pada unutra kad komp ne radi KAd je upaljen normalno da nemože ništa padati unutra jer vent na vrhu izvlači zrak
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
to koda sam kupil mladog magarca,pa ga prek noci treba pokrit da ne navuce isijas,i onda nebude mogel teglit hrpu granja koje bum narezal u sumi.... sad kad malo bolje pogledam taj haf,vidim da ima vise rupa neg materijala... ![]() ko bu to sve zakrpal i ispokrival??? neznam,na kraju cu iskesirati za p182,koji opet ima cijelu kapiju sprijeda,a pitanje jel u to uopce stanu ove nove duze grafe? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
Pa to je sekunda posla, samo mu vrh prekriješ sa nečim uskim i dugačkim 30ak centimetara... tek toliko da prašina ne pada unutra. Rupe su tu sa razlogom, ne zove se đabe High Air Flow
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
ili na hrvatski "hiper asimilator frfuljaka"mogli su neke filtere metnut na te rupe... neznam,neznam..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |