|
![]() |
#2191 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
gledao get smart 2/10 nemam pojma al ovo je ššrot od filma i wanted aaa ne znam malo mi je too much pa nek bude 5/10
![]() |
#2195 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Pogledao jučer Max Payne,nakon pola sata otišao na WC,nije me bilo pola sata,i vratio se,pola sata opet gleda,i zaspao zadnjih pola sata.. ![]() ![]() ![]() Sve u svemu film za kikiće od 10g,veći hype me šorao dok sam to u jednom danu prelazio kao PC igru..film je 6 od 10..i to za fanove.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 | |
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Yes Man (2008) Unatoc Carreyevim uobicajenim interpretacijskim stilovima (protiv kojih nemam nista) i zanru filma, uspjeva se ozbiljno pozabaviti temom koju obradjuje (sami otkrite koju) i poprilicno me nasmijati. 7/10 zbog samo jedne mane, naime, onaj replay faktor nije bas visok, kao kod drugih Carreyevih filmova, ili bar vecine. No, ok, vidjet cu za par mjeseci...
![]() |
![]() |
#2197 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Sinoc pogledao El laberinto del fauno. Cak nisam zaspal. Inace ne volim strane filmove bas, al ovaj mi je bil ok... Neki dan Beerfest. Film o ispijanju piva, mislim da nemoram reci nista vise ![]() Dan prije toga Nick and Norah's Infinite Playlist tu na neciju preporuku... Sta reci... GO YUGO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2199 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
I ja pogledah ovaj film neki dan. Dobar španjolski film. Dvije paralelne radnje, od kojih je jedna fantasy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2201 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
16 blocks [2006] Bruce Willis je pandur prid penziju sa mutnom prošlosti kojeg dopadne zadatak da neko nebitnog svjedoka odvede na sud koji je udaljen 16 blokova... Ubrzo kreće akcija i Willis skuži da ga je dopao svjedok koji svjedoči protiv policije, odnosno protiv par "najgorih policajaca" u gradu. I to kreće akcija koja podsjeća na Ramba ili Umri muški, dakle radnja "sam protiv svih". Al opet nekako je to dosta ozbiljnije nego recimo Umri muški, dosta je realnije, s puno manje "umri muški" preseravanja. Nekako se cijelim filmom vuče patetika te onaj američka šema "dobar/loš policajac", al kraj je daleko od patetike i svakako samo radi toga zaslužuje ocjenu više. David Morse je odlično odglumija negativca, a Mos Def (svjedok) će vam vjerovatno dignit živce svojim piskutavim glasićem i ponavljanjem dosadnih monologa koji ne vode nigdje, al onn i Willis se solidno nadopunjuju i s tin filmu daju dobar štimng filmu ![]() Solidan krimi-triler, pa ko voli, nek izvoli ![]()
![]() |
#2204 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Također, Underground od Kusturice bi trebao bit odličan. Apsolutnih sto je dobar. Do koske je opak. Za Sedam i po sam dobio preporuku.
![]() |
![]() |
#2205 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Povratak Brzih i žestokih Odgledao jučer u kinu, malo slabije čujem danas, ko da sam na koncertu od Manowara bio.... Solidno je ispalo, usporedivo sa prvim dijelom, naravno ne može bez patetike i klišeja kao ni bilo koji popcorn blockbuster... Kad sam vidio kak Dizel radi Wheelie sa svojim Chevelleom, odmah sam dobil volju malo šarafati po karburatoru od Yugića, da izvučem koji extra BHP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Upravo pogledao The Midnight Meat Train,totalni piš od filma...film je smješno glup i jadan.Draga je očekivala neki strašan film,film je ispao samo strašno loš. Ne preporučam ga starijima od 14 ![]() Bljuv.
![]() |
#2207 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Upravo pogledao From Within , još jedna u redu The Ring serijala...
![]() |
#2210 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Kad smo kod spanjolskih filmova, tko nije gledao španjolski REC neka pogleda američki remake tog filma - Quarantine ... osobno puno bolji, efektniji, krvaviji i strašniji od izvornika. Jedan od boljih horrora u zadnje vrijeme ... 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
pogledao
Valkira - nije neki spektakl al ok diverzantsko - političko - vojna pričica za jednom pogledat 5/10 http://www.imdb.com/title/tt1125849/Hrvač - ok malo krvavo kome ne leži nek ne gleda, ok mi je kamera koja prati lika koda snimaju na pravom natjecanju "s ramena" što doprinosi uvjerljivosti priče, uglanom uvjerljiva priča o životu borca i promjenama koje donosi starost u ringu i privatnom životu 9/10
![]() |
#2213 |
Bill Gates
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Stardust: http://www.imdb.com/title/tt0486655/
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
The Vengeance Trilogy Tri filma nevezana jedan za drugi o raznim oblicima mucenja bilo psihickog ili fizickog. Sympathy for Mr. Vengeance - otmica zatim osveta Oldboy - 15 godina zatvoren zatim osveta Lady Vengeance 13 godina zatvorena zatim bolesna osveta 7/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 | ||
Bill Gates
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Samo par postova gore, pa i odgovor. |
||