|
![]() |
#1052 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa nista valjda ocekivali da ih ima 100 na lageru ![]() A to sa cijenama na webu i u trgovini sam i sam osjetio neki dan ali u jednoj drugoj kvazi trgovini , 460kn cijena grafe na webu i dodjem do trgovine za sat vremena kad ono cijena 550kn , i udri objasnjavanje ali uzalud , znam kaj sam vidio na webu i po kojoj cijeni , a trgovac u kompu ima drugo i mozes se fuckati,i onda me jos pita - kaj da vam jednu spakiram , pa nije to velika razlika i dalje je cijena dobra . Zahvalio se okrenuo , i otisao , stvar je principa , varati me nece nitko , tudje greske ne placam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Dobio sam odgovor kakav sam dobio i naravno poslao novi sa kompletnim objašnjenjem(šta,kako,kada,gdje točno vrijeme promjene,postanja i sl)jer je sve zabilježeno i nema odgovora cca 1h. Nisam mislio da če ih biti 100 ali tako se nevodi trgovina(ili vodi ali neče dugo jer to šteti istoj) pogotovo kad joj daš negativne kritike sa objašnjenjima i naravno to sve potvrdiš dokumentacijom. Stvar je principa, jer ispada da smo svi mi(budale,vršimo dezinformaciju,lažemo) a krivac je na drugoj strani i nema načina da se opravda jer kad nešto naručiš i ispostavi ti se faktura(narudžba) i trebaš platiti robu a oni kažu nema proizvoda i još se igraju mačke i miša glede cijena na net-u. ![]() Uglavnom više me neče vidjeti i sigurno ču ih izbjegavati u širem luku a kupovinu ču obaviti u drugim dučanima sa kojima sam imao samo dobrih iskustava. Ja ih baš i neshvačam(zaprimiš narudžbu,pošalješ potvrdu iste,promjeniš cijene u cca 30min,neobavjestiš kupca o promjenama koje su nastale i sl.) Sorry na podužem postu i Off topic ali morao sam iznijeti svoje mišljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#1057 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Premium
|
malo sam imo problema ali ne sa grafom cini mi se da mi je otiso gore na maticnoj 1 utor, odkad sam promjenio kuciste vratio tu staru 260GTX komp se znao zamrznuti nakon nekoliko min, danas stavim novu nece sliku uopce prikazati samo monitor blinka, pa sam stavio u drugi utor sad sve super radi, nisam nis testiro za sad, temp su iste ko i na staroj, danas cu navecer formatirati komp pa bacim jedan 3dmark2006 da vidimo ce biti kaj vise bodova ![]() ![]() brijem da cu i plocu odfurati na servis ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#1065 |
muimerP
|
Bilo je malo zraka ispod naljepnice od kutije, tako da sumnjam da je netko popalio igru(gemmy-u sam objasnio )...tak nebitno. A grafu nisam otvarao..mislim stvarno ![]() ![]() EDIT: Da, e viš...zaboravio sam kako kutija izgleda. Mislimd a nisam far cry vidio...
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 04.04.2009. u 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1067 |
Premium
|
evo malo sam naso vremena da je testiram, testiro sam 3mark06, proc na 3.6 i grafa na 685/1489/1200 socre 15100, nisam sad nista nabrijavo sam da vidim dokle grafa ide, na 700mhz pa nadalje i memorija prek 1215 mi 3dmark zasteka nakon predzadnjega testa Canyon Flight, a temp ne prelazi 51, ne kuzim bas zas nece prek 700, stara je isla na te taktove, i da jos jedno pitanje na staroj 260 kad bi otvorio riva tunner u idlu voltaza bila 1.04 a pod punim opterecenjem 3d 1.13 kad igram igrice itd. a kod ove nove mi je 3.31 u idlu, sad bas gledam na techpoweru biose stavio bih ovaj http://www.techpowerup.com/vgabios/1...96.080626.html ali tu je voltaza isto kod 3d 1.12(13)??? moze malo objasnjenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Ja sam na svojoj (260 GTX 192) zadnje pokusavao 675/1458/1188 i sve izgledalo mrak. 3DMarkovi, Furmark, OCCT, Crysis sve islo bez greske i ikakvih problema. Jucer instalirao FarCry2 i pokazao se kao odlican stability test. Srusi karticu na tim frekvencijama bez imalo beda ![]() A kad smo vec na tome ovo mi se javi kada se igra srusi (u Event Vieweru): Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered. Koliko kuzim srusio se driver od graficke. Da li je to previsok clock memorije ili...? Temperature ne bi nikako smjele biti problem jer je grafa bila na nekih 55-56' kad se sruse driveri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | |
Premium
|
Citiraj:
iso izvaditi bios i prek nitbiotra procitalo mi ovak extra 1.06 hehehe, moram flashati novi, vidim da mi grafa nece bas nes ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
|
Zato i je bivsa ![]() Na kojo si frekvi drzao shadere/memoriju? Ja sam one gore postavke drzao jer sam isao na isti postotak dizanja jezgre/shader/memorije, pa je to bilo najblize jednakom dizanju na shaderima 1458. Budem probao kada budem imao vremena bez dizanja memorije uopce, pa dokle ide jezgra/shaderi (trenutno je na 648/1404/1134 - ista logika jednakog postotka dizanja i prolazi FarCry2) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kakve veze ima memorija sa OC-om shadera i čipa? Nikakve. A i čemu komplikacije...jedino što mora biti jest čip na duplo manjoj frekvi od shadera i nešto manje, to je sve. S druge strane OC ovisi uvelike o defaultnom naponu s kojim kartica dolazi. S druge strane ako već i dolazi sa manjim naponom, a clockate, pa zašto se nitko ne igra sa VoltageTunerima za te kartice? Kad ih nije bilo, neki su plakali što je moguće samo 1.19v preko BIOS-a, a sad kad su dostupni alati za 2v, niko ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
P.E.B.K.A.C.
|
I jos da je kakve koristi od toga clocka grafe ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa da, i sam sam mišljenja da je mutavo clockati tu karticu osim ako se ne ide ganjati neke 3DČmarkove i slično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
![]() Ha mislim tako sam i ja brijao neko vrijeme pa me dosta brzo pustilo, sada ovu svoju 8800gtx nedam dok necrkne samo neka radi (mada sam skoro skoro napao ovu GTX260, pa rekoh cemu kada ova sve vrti na max bez stekanja na 1600x1200 rezi ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
muimerP
|
![]() |
#1080 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Crkla mi moja 8800 GTS-ica (640MB), tj. nije crkla, radi ali nikako, evo tema koju sam otvorija kad se problem pojavio. Dakle trazim novu graficku i zanima me je li 260 GTX-ica overkill za moju konfiguraciju i napajanje (imate sve pod moj komp) ? Thnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|