|
![]() |
#692 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
pošto me najviše zanima 720p materijal koji je freelech to mi je idealno na RO. download mi je uvijek bio max na oba trackera, dok mi je upload veći bio na RO tj uvijek je max, dok na COM moraš biti brz jer se nakupi seedera pa sam imao slabiji upload što je torrent bio duže na sajtu i nešto teže mi je bilo održavat ratio (čitaj duže je torrent morao biti na seedu da dođe do 1:1 ili više) to pričam o novo uploadanim torrentima ja bih gledao gdje ima manje seedera tako da mogu održavati RATIO ![]() znači bez problema se održava gobalni ratio na RO, dok sam ja nešto teže to radio na COM Com je stabilniji, RO se bio rušio par puta, zadnji down je trajao par tjedana (stresnog li razdoblja ![]() bitmetv možda jest naj, ali meni nije i ne treba mi. COM mi je backup za RO koji mi je PRVI izbor i najdraži jer sam na njemu počeo s private trackerima, jednostavno ima sve što mi treba, bez nepotrebnog živciranja oko ratia, seedanja, vremena, uploada.... ![]() ne znam što da ti više kažem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#696 | |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ono kaj volim kod FTNa za razliku od npr SCTa je dobar community i staff, koji zna cijeniti odredene stvari [a to znam posto sam bil uploader na oba sajta (malo kurcenja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
vau, ma ti si uber : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Osrednje. Nije tipa What/Waffles, nije bas ni kao na 0day trackerima. Ali ima hrpa stvari, 13089 torrenata trenutno. Alternative su ti Bitspyder kao najbolji do bitme-a, a jos znam za elbitz, docs[dot]torrents[dot]ro, samo sto nijedan nije otvoren trenutno. Ali ako odes na neki veci BitTrorrent forum (filesharingtalk recimo), ne bi trebao imati problema sa dobivanjem pozivnice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Torrent freek
|
Da se opstat, nije med i mlijeko, al nije ni uber teško. A pravila su jednaka kao i na većini trackera, traže 1:1 globalno, al toleriraju sve do 0,5 ako se ne varam, kad padneš ispod onda dolaze problemi. Mislim da je na snazi i određeni seedtime nakon kojeg možeš napustit tracker, al ne znam ovako od oka, a neda mi se tražit ![]()
![]() |
#702 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
4K FTW
|
na zamundi su happy hours još uvijek aktivni. to znači freeleech 11h - 16h, ponedjeljak - petak sa foruma: P: Are the happy hours still active? O: Yes, "Happy Hours" are still active. From 12:00 to 17:00 PM, only Monday-Friday! |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Premium
|
evo danas sam dobio what.cd pa sam htio stavit svoje stvari na seedanje. uspio sam naci par istih verzija, ali su razlicito napisana imena pjesama. imali brzi nacin od "relocate" za svaku pjesmu il rucnog preimenovanja u folderima? il par savjeta za dobar pocetak na tom trackeru posto nema freeleecha i XXX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Premium
|
Koliko ja znam, ne, Azureus ima opciju da jedan po jedan file selektiras, pa on usporedi jesu li iste velicine. Ako jesu, seeda. Inace, sto se Whata tice, nisam naletio na tezi tracker za seedanje, a da valja (dakle bez sranja a la ScL koji su razvikani bez pokrica). Preporucam da radis svoje uploade - ako imas sto original ripaj i stavi gore u razlicitim verzijama - FLAC obavezno, plus v0, v2, 320... Svatko moze uploadati, pa se tako da dignuti pocetkih par GB da mozes skidati sto te interesira i to polako vracati. Posto primaju eLearning materijal i programe, mozes i to probati skinuti sa nekih drugih sajtova pa uploadati tamo. Imas dobre tutoriale na forumu pa baci i tamo oko. Ja sam imao srecu da naletim na onaj staff pick freeleech dok sam jos imao jedan dan boxa pa dogurao do power usera i kusur :-). |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nisam baš siguran da je tako lako dobiti pozivnicu za bitme. Zadnji put kad sam gledao u pravilima je pisalo da staff dijeli pozivnice kako hoće i kome hoće, bez obzira na sve ostalo, da si neznam kakav superuberpower user ![]() Uglavnom, ja sam tamo sa seedboxom nabio ratio na 3.0 (preko 150gb uploada), al pozivnice nisam ni omirisao ![]() A u neko trejdanje pozivnica (ako si na to mislio) se ne bih upuštao, većina boljih trackera prati takve forume...
![]() |
![]() |
#708 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Ja san tamo VIP (nije to VIP kao na drugim sajtovima, u njih je VIP normalna klasa) i iman 3 pozivnice stalno. ![]() Ne znam kako dijele jer me ni ne zanima, al očito imaju neki sistem ![]() ps. I nemojte me sad izprepadat PMovima da vam dam pozivnicu jer neću ![]()
![]() |
![]() |
#709 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I ja sam VIP, ali pozivnice nisam nikad dobio, a vjerojatno znam i zašto. Ja tamo ne skidam redovito, u dva tjedna sam skinuo većinu toga što mi je trebalo (kad sam imao seedbox, da mogu nabiti ratio), a nakon toga skidam sporadično, tu i tamo nekaj sitno da me ne zatvore jer je tracker predobar. Ono što sam napisao za pozivnice im piše u pravilima, no sigurno da stuff ima neku svoju shemu ![]() A to što se tebi događa na bitme-u, meni se događa na bitmetv-u, vječito dobivam nove pozivnice, čim dam nekome dobim novu (dijele VIPovima 3 mjesečno ako imaš određenu količinu prometa) ![]() Trenutno nemam pa nemojte PM-ati ni mene ![]()
![]() |
![]() |
#710 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#711 |
Premium
|
![]() |
#713 |
Torrent freek
|
Ma skroz sam odusta od nuđenja pozivnica jer kad postam post da dajem: - - - dobijem jedno 20 PM. Od tih 20 jedno 80% je ekipe koja ima manje od 2 posta i registrirana je 2009, 10% ekipe se javlja sa loše fotošopanim ratijima i speedtestovima, a od ostalih 10% možda bude 1 ili eventualno 2 normalna člana. Tako da mi se sveto zgadilo... Tako da sad lipo ne ostavljam nikakakve ponude, nego kad naletim na nekog normalnijeg člana koji traži nešto šta iman, puknen lipo PM i gotovo. ![]()
![]() |
#714 |
Premium
|
Ja sam ovdje dao pozivnicu za bitmetv curi s 0 postova ![]() Doduše, na PM je poslala dobre argumente ![]() I još mi je nakon toga dala pozivnice za nekoliko dobrih trackera, iako nisam ništa tražio za uzvrat. Za svaku pohvalu ![]()
![]() |
#715 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#716 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Ima izuzetaka, al obično 0 postova i registracija 2009 znače samo jedno...registracija radi pozivnice ![]()
![]() |
![]() |
#717 | |
Premium
|
Ne može. To se s razlogom zove Private Message ![]() Citiraj:
To samo dodatno pokazuje da postovi tipa dajem pozivnice samo starijim članovima nemaju smisla. Nema nikakve garancije da te stariji član neće zaribati (bilo slučajno, bilo namjerno, bilo greškom - dođe ti na isto, a s druge strane ne znači da će te zeznuti netko samo zato što ima 0 postova (što je doduše rijetkost ![]() Kod Pussycat je presudilo to što sam već iz dva-tri PM-a vidio da je iskusan private tracker korisnik.
![]() |
![]() |
#718 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Htio sam samo reć da mi se uglavnon masovno javljaju novi useri koji su se registrirali samo da dobiju pozivnicu i onda pričaju o torrentima, trackerima, naravno neće me zajebat, flat imaju, brzine su kolike ti god tribaju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uglavnon u 2 PM vidiš da mulja ![]()
![]() |
![]() |
#719 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije ni on tak los, ali nije ni do koljena BitMeu. Ja sam za BitMe dobio invajt kod promotiona u power usera (je, otislo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zapravo znam nešto što je mrvicu slično - nedavno sam našao neki tracker koji se bavi isključivo teorijama zavjere, ima zanimljivih knjiga i dokumentaraca tamo ![]() Učlanite se tamo ako vam je do ekskluzivnosti - tracker broji manje od 200 članova ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|