Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.01.2009., 18:43   #1
tolerant
Registered User

Datum registracije: May 2008
XVOD decoder

Skinuo sam film i kada sam htio da ga pogledan izbacuje mi poruku da je potreban XVOD decoder, al ja ga nigdje nemogu naći na netu, to je neki novi codec?? Zna li tko šta o tome?
tolerant je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2009., 21:06   #2
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
XVOD is a fake codec released by one or more individuals that use it to scam people.
These individuals have uploaded several movies on BitTorrent sites that ask you for this xvod codec to be able to watch the movie. When you want to download the codec, they will ask you to pay a certain amount of money.

If you pay and are lucky, you will be able to watch the movie, but most times more errors will show up and finally you will realise that you paid for something that doesn't work at all!!!

It is strongly advice NOT to pay for the XVOD codec!
Citiraj:
If you still remember what the exact torrent was that you downloaded, go to the torrent's report function and report the torrent. (If you are a member, you can see the torrent that you downloaded in the Member Area!)
After you have reported the torrent, please delete the file that you downloaded and try downloading an other torrent.
Tolko o tome da na netu nema ništ, a sljedeći put pročitaj komentare za torrent. Dok pravila ovog foruma nalažu da nema (između ostalog) isticanja i razgovora o skidanju torrenta i sl. aktivnostima.
McG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.01.2009., 00:02   #3
tolerant
Registered User

Datum registracije: May 2008
Hm, hvala na odgovoru, budem prijavio baš taj torrent. Sad bar znam o čemu se radi, fakat ljudi rade svakave gluposti da bi dobili lovu, ali problem nije u tome toliko, već kako da znam koji će film zahtjevat Xvod codec dok ne downlodam kompletno film gdje mi uzme 6 sati?!!
tolerant je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2009., 09:00   #4
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
obično nisi prvi koji skida taj torrent, a ako je community pristojan, onda prvi koji se opece napise comment da se taj torrent izbjegava...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore