|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
sminkeri
OVDJE IZNESITE SVOJE KOMENTARE I RAZMISLJANJA O NACINU OBLACENJA LJUDI I DALI MISLITE DALI ODJECA CINI COVJEKA STO MISLITE.: DALI NETKO KO NEMA MARKE ZASLUZUHE BATINE? OVA TEMA JE POKUSAJ SMALJENJA NASILJA I ZATO BI MOLIO DA SVATKO KO JE PROCITA DA ISKO TAKO I ODGOVORI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() dobrodosao.... samo bih ti htio napomenuti,posto pretpostavljam da nisi procitao pravila ovog foruma,da ne pises velikim slovima,iz jednostavnog razloga jer ti je to isto kao i da psujes.prema tome,ako ocajnicki zelis da te se primjeti,primjeni sivu tvar i postaj pametne stvari...na glupost su se pretplatile Zderonje..i ostali pomalo ![]() tema: uf,uf...a da probas sa receptima za Zderonje???? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Pa ovako , sto jer drustvo primitivnije i vise malogradjansko a mislim da smo mi hrvati u samom vrhu,, onda je marka odjeca sve vaznija. Pogledaj amere kak hodaju sareni ko papagaji, za nas pojam uglavnom malo ipak ispod ukusa. Kod nas i sam znas, ak imas ono kaj je in onda si u skoli faca , a onaj ko nosi no name je seljak.Barem je tak bilo kad sam ja isel u skolu. Sto godine vise prolaze, to je manje taj detalj bitan. Vis mitzeka, nije znal kaj da veli pa onda lupa po velikim slovima.Koja moram priznat meni uopce nisu upala u oko, vise mi je upalo u oko dosta neobicno pitanje za kompjutorski forum, al posto ima svastare , zasto ne...
__________________ |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
marka odjece ne cini covjeka iako vjerujem da sam stil odjevanja govori podosta o covijeku (i njegovim godinama) batine mozes zasluzit (bar od mene) samo ako hodas bez odjece BTW suzavac ti kosta 30-ak kuna, moja draga se ne odvaja od tog |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Jednostavno se ne osjećam dobro u majcama koje su jeftinije od 200-250kn, hlačama koje su jeftinije od 300kn, carapama koje nisu NIKE i tenisicama koje nisu adidas. Jebiga jesam sminker i time se ponosim ![]() ----------------------------------------------------- np: Norman Blake - You Are My Sunshine ----------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Sta si onda gola na slici? ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
E da znas cime se bavi sve bi ti bilo jasno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|