|
![]() |
#15903 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
hocu ja cvarke...cvilll ![]() ja sam pohala kruh za dorucak ![]()
![]() |
#15904 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
wtf, koja je to fora s tim cvarcima?!? zasto to svi obozavaju, nemojte me sad banat za ova nevjernička pitanja, mislim imam toga kod kuce koliko oces i niko ne jede ?!? sad jel ja radim krivo ili vi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15906 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ajmo Hammu provalit u špajzu i ukrast mu čvarke i ajvar. Edit: Ukrast ćemo mu i kobasic, špek, krvavice i prezvušt. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 03.12.2008. u 10:39. Razlog: Sad je Hamm na poslu |
![]() |
![]() |
![]() |
#15908 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#15913 |
Moderator
|
Prodajem čvarke (ocvirke). Jedan čvarak kunu. Prosječna dimenzija 20x10 mm. Maloprije sam smazao 2 komada pizze, ostatak krvavice od ručka, popravio sa prezvuštom i šakom ocvirkof. Sad zaljevam sa Tuborgom. Posjetio sam danas starce pa sam uspio zgrabiti još malo čvaraka.
![]() |
#15914 |
Super Moderators
|
Danas budu metarski špagaći, mljeveno i kristalka+crna peka i Božićna Žuja ![]()
![]() |
#15915 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Sutra se rade kobase, desetak kila, što za sušenje, što za u škrinju pa za prilog grahu, repi i zelju. Uz to, vješa se 8 tabli carskoga + 2 kom. špic rebara, i kao dodatak, jedan juneći jezik ( ide dobro s hrenom ). U sljedećoj rundi trebalo bi se dimiti nešto od ribe, vjerojatno koja pastrva i šaran jer Badnjak je blizu...
![]() |
#15916 |
Super Moderators
|
![]() |
#15917 |
driver
|
![]() |
#15918 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() KMU!!! ![]()
![]() |
![]() |
#15920 |
driver
|
![]() |
#15921 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Hehe, cvarke smo stamburali odmah nakon pokolja, sto je ostalo odnio sam ekipi s posla da se udavimo na poslu cvarcima, svarglom i crvenim lukom ![]() Sefovi se zabrinuli da nismo pokrepali od mascobe ![]() Sto se tice cijene, nemam pojma jel to itko prodaje. Ali zene to znaju dobro napravit. Mi muski samo oko kobasica/krvavica/svargla/kulena muljamo. Cvarke uvijek ostavljamo zenskom rodu na brigu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15924 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ehm, ako se netko i zabrinuo za mene sto me nema, netreba biti jer je u procesu zamjena/kupovina kompletne kuhinje, naseg svetog mjesta, pa kad se zavrsi za cca 10tak dana, javim se sa ocjenom nove pecnice. ![]() PS: Posebna zahvala covjeku_sa_izrazitim trbuhom koji se preko Umaske spije zanima za mene. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#15925 |
Moderator
|
Za ručak piletina i pomfri, a nakon toga smo se išli igrati malo s tijestom za medenjake. Prvi put smo radili kućicu od medenjaka. Kak je ispalo sami ocjenite. ![]() http://files.myopera.com/Amdejac/alb...41/Kucica1.jpg http://files.myopera.com/Amdejac/alb...41/Kucica2.jpg
![]() |
#15926 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
isss bolesno ![]() Svaka cast ![]() Daj sljedeci put napravi neko automatsko oruzje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15928 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15929 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo i malo slatkog Mogu samo reci da je bilo fino pas masters ![]() http://img205.imageshack.us/my.php?i...sc00433za9.jpg http://img205.imageshack.us/my.php?i...sc00434kr1.jpg
![]() |
Uređivanje | |
|
|