Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.11.2008., 11:49   #661
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
fakat nekaj ne kuzim. ako je igra kao igra, dobila desetku okolo po svijetu (za ps3 i xBox), ne zimku koji qrac toliko rasprave hoce li moci moja kartica to ili nece. jel se tu govori o igri ili o necijem komadu hardwera?

igra ko igra zvuci odlicno, no kakav ce je hardwer tjerat, e hebi ga...to ce svi vidjet kad izade (2.12). ako tko ima iskustva sa konzola neka to pise. kaj je novoga, kakav je gejmplay i slicno. a to hoce li neciji ati to pokrenuti, sry ali kog briga?
Cemu onda praviti igu ako je nitko nece moc igrati???
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 12:42   #662
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Pa bas i ne zadovoljavas ,kad je u recommended Core 2 Quad na 2.4 Ghz a ti imas E7200 plus Ati..Ali vidjet cemo to ce morati raditi na dualcima na High ili ce igra proci jednako kao i NFS Undercover a bit ce ismijana kao Crysis zbog neoptimiziranosti.
Pise da za high treba E8600 koji ima 3.3 ghz a moj radi na 3.8 Ghz prema tome sve je super osim kartice...iako ne vrijedi previse pricati najbolje cemo vidjeti 2.12
chingyos je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 15:13   #663
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
kratko: rade igru da je igraju. to kaj igra ne zadovoljava (nazalost korisnika) jedan dio grafickih kartica tj ima s njima problema, stavljaju u drugi plan iza igrivosti. a ona je bitnija od toga da netko sa polovnom kantom (bez uvrede) nemoze pokrenuti naslov dok se zilion ljudi s istom igrom zabavlja.

naravno da to nejde ni proizvodacu u korist, no sada da je tolika rasprava o igri koja dobija sve ocjene vece od 9 , a ima problema s jednim djelom grafickih, e hebi ga...mozda je urota protiv atija recimo

ugl, htjedoh reci da bi bilo fora cuti iskustva i misljenja o igri i igrivosti, umjesto kaj se lik zgraza kako njegov ati to nece moci vrtjeti. thats the point

jer ovo nije najava igre, vec proizvod vise od pol godine na trzistu. to kaj je pc postao egzotika i polako kaska za konzolama, drugi hebi ga. znaci vise komentara o igri nego hoce li se pokrenuti. ionako to nemozes znati dok ne instalitras igru. jer ce ona opet kod jednog raditi a kod drugog ne iako ce imati isti hardwer. a to mi se bogme, osobno, neda citati kroz pet tisuca postova i topica.
Staro 26.11.2008., 15:31   #664
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
kratko: rade igru da je igraju. to kaj igra ne zadovoljava (nazalost korisnika) jedan dio grafickih kartica tj ima s njima problema, stavljaju u drugi plan iza igrivosti. a ona je bitnija od toga da netko sa polovnom kantom (bez uvrede) nemoze pokrenuti naslov dok se zilion ljudi s istom igrom zabavlja.

naravno da to nejde ni proizvodacu u korist, no sada da je tolika rasprava o igri koja dobija sve ocjene vece od 9 , a ima problema s jednim djelom grafickih, e hebi ga...mozda je urota protiv atija recimo

ugl, htjedoh reci da bi bilo fora cuti iskustva i misljenja o igri i igrivosti, umjesto kaj se lik zgraza kako njegov ati to nece moci vrtjeti. thats the point

jer ovo nije najava igre, vec proizvod vise od pol godine na trzistu. to kaj je pc postao egzotika i polako kaska za konzolama, drugi hebi ga. znaci vise komentara o igri nego hoce li se pokrenuti. ionako to nemozes znati dok ne instalitras igru. jer ce ona opet kod jednog raditi a kod drugog ne iako ce imati isti hardwer. a to mi se bogme, osobno, neda citati kroz pet tisuca postova i topica.

Nemoras citati ako ti se ne cita....jasno je da prvo zelimo vidjeti kako ce nam se igra vrtiti,a tek kasnije kakva je...iako su je mnogi isprobali na konzolama i vidjeli kod nekoga i znamo da je vrhunska igra..tak da se o tome ne treba ni pisati...bitno je da fino radi i da se igra jos 6 dana
chingyos je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 15:33   #665
DraŽ
Premium

DraŽ's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ak je ovo tocno ja cu je vrtit na medium-u i to na 1280x1024 bez AA LOL!
DraŽ je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 18:37   #666
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor DraŽ Pregled postova
Ak je ovo tocno ja cu je vrtit na medium-u i to na 1280x1024 bez AA LOL!
ko ti kriv kad imaš jadan komp
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 19:02   #667
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
sta mi vrijedi sto se zilion konzolasa zabavlja sa igrom ako ja koji imam komp koji je brat bratu 3-4 puta jaci od trenutnih konzola, ne mogu ni pokrenuti igru kako spada

gameplay moze bit savrsen, no to mi nece nista znaciti ako igra obiluje lagom cineci ju neigrivom.

Citiraj:
ATI zauzima kojih 30% trzista GPUova? to je poveci dio igraca koji ce imati problema s igrom (ako je doista istina to sto pise za ATI graficke i GTA4)

i btw sve te savrsene ocijene koja je igra dobila su prenapuhane
sto potvrdjuju kasnije recenzije odradjene od strane recezenata koji su si dali truda i presli cijelu igru i ocijenili je puno realnijom ocijenom

Citiraj:
i sam kazes da je proizvod vise od pol godine na trzistu
iskustva i misljenja korisnika mozes procitati po cijelom netu
bilo na forumima ili blogovima ili specijaliziranim gaming sajtovima
ne vidim zasto inzistiras da ti tu netko sad dodje govorit o gameplayu kad to sve mozes sam proguglat u 10 sekundi - a i vecina ovdje su PC igraci, tako da ces malo teze naic na nekog konzolasa koji igra doticnu igru da ti posta svoje misljenje ovdje

Citiraj:
jer ovo nije najava igre, vec proizvod vise od pol godine na trzistu. to kaj je pc postao egzotika i polako kaska za konzolama, drugi hebi ga.
konzole kaskaju za PCom od trenutka izlaska na trziste (i hardverski i sto se tice ponude raznih usluga)
PC i dalje ima najvecu bazu gejmera na svijetu
to sto razni analiticari pisu o propasti PCa mos objesit macku o rep

brojni analiticari ne uzimaju u obzir digitalnu distribuciju (steam, direct2drive - amazon i microsoft planiraju vlastite sajtove za distribuciju PC igara), koja je itekako uzela maha na pc trzistu, rastom broadband interneta

rekord za najprodavaniju igru i dalje drzi PC igra (sims)
rekord za najvise prodanih primjeraka u 24h i dalje drzi PC igra (wow expanzija - 3.5mil primjeraka u 24h)
etc
http://www.pcworld.com/article/15417...ms_study.html/

http://www.2404.org/editorials/4768/...is-Doing-Great
R2D2x2 je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 21:00   #668
xEnomania
Premium
Moj komp

xEnomania's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
đizus pa ovo je zahtjevnije od crysisa čak...ah vjerovatno zbog mape, no kaj nisu to mogli malo bolje optimizirat :S

You called down the thunder.
xEnomania je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 22:08   #669
vercetti
Premium
Moj komp

vercetti's Avatar

Datum registracije: May 2003
vercetti je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 22:13   #670
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ma ko zna koju betu su dobili u tim casopisima, i kada su je uopce dobili pa tek sada pisu recenziju. Mislim da normalan covjek nebi pustio igru sa ovoliko bugova u opticaj.
Neznam ako se ikada dogodilo da neka igra nije radila na temelju proizvodjaca gpu-a, ili jos veca nebuloza da se igra rusi na single core sistemima!!
PointDexter je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 22:20   #671
R2D2x2
Banned

hah, lik je napisao da je igrao na dual core i 8800 grafi i da je bilo ocitog laga u igri..

ehh, bit ce patcheva i cekanja drivera...
Staro 26.11.2008., 22:20   #672
vercetti
Premium
Moj komp

vercetti's Avatar

http://en.wikipedia.org/wiki/Rockstar_Toronto

Ovo im je prvi PC projekt, koliko vidim, tako da me ne cudi...
Staro 26.11.2008., 23:27   #673
GodsKiller
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
znači budem moga sa svojim ljubimcem sve na max staviti pa igrati,milina
(4x Quad Core Oc 16x10GHz,16GB DDR8,SSD 2x 32GB, i na to dodam testnu grafu koju mi šalju za par dana iz Nvidi-e GTX SuperMax OC 400 na 4GHz sa 32GB DDR10 na 12GHz x2
GodsKiller je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 23:31   #674
GodsKiller
Premium
Moj komp

Još se svi žale na CRYSIS..prema ovim novim IGRAMA Crayo bude mačiji kašalj...a izgleda da neki proizvođači su mazohisti vole kad im kopije igara kupuju institucije koje imaju u svojim podrumuma super računala..ovo bude igra s najmanjim brojem komada prodanih primjeraka..koliko je super računala toliko se i proda
GodsKiller je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 00:34   #675
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor vercetti Pregled postova
http://en.wikipedia.org/wiki/Rockstar_Toronto

Ovo im je prvi PC projekt, koliko vidim, tako da me ne cudi...
Pa kako te moze nesto cuditi ili ne ako nije izaslo?

A sto se tice "ovo im je prvi projekt". Apsolutno nista ne znaci. Primjer. Nije ni bethsedi prva igra Fallout 3, ali opet im likovi u igri "hodaju po zraku" .
  Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 01:28   #676
ATIfreak
Premium

šta kažete na ovo, hd 3850 overclockan, q6600, 4gb ram, je li bi trebao ići na jednoj od max rezolucija???? hvala....
ATIfreak je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 01:48   #677
vercetti
Premium
Moj komp

vercetti's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa kako te moze nesto cuditi ili ne ako nije izaslo?

A sto se tice "ovo im je prvi projekt". Apsolutno nista ne znaci. Primjer. Nije ni bethsedi prva igra Fallout 3, ali opet im likovi u igri "hodaju po zraku" .
Dosad svaki preview i review koji je izasao navodi ozbiljne probleme sa igrom i nerealno visokim zahtjevima... kakve veze ima jel izaslo ili ne.

Ovu drugu recenicu mislim da me nisi shvatio...
Mislio sam - ovo im je prvi projekt, pa zbog toga nije ni cudo da su velike sanse da shebu nesto.

Pogotovo ako uzmemo u obzir Rockstarov tretman prema PC igrama u posljednjih preko nekoliko godina
Staro 27.11.2008., 02:40   #678
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
za sve one koji moraju igrat igru na max postavkama da im bude dobra ->
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 07:57   #679
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
i sam kazes da je proizvod vise od pol godine na trzistu
iskustva i misljenja korisnika mozes procitati po cijelom netu
bilo na forumima ili blogovima ili specijaliziranim gaming sajtovima
ne vidim zasto inzistiras da ti tu netko sad dodje govorit o gameplayu kad to sve mozes sam proguglat u 10 sekundi - a i vecina ovdje su PC igraci, tako da ces malo teze naic na nekog konzolasa koji igra doticnu igru da ti posta svoje misljenje ovdje
to je zalosno jer ziher ima ljudi koji uz piceka haklaju i konzole pa bi bilo lijepo da napisu koju. iako ima milion review-a, ipak je nekako ljepse razmjeniti iskustva s domacim ljudima. pogotovo s uigranom ekipom picek experta. zisku to? nije da ne vjerujes onima, no ipak em napuhavaju ocjene ili totalno srozavaju (puno igara ocjenjenih malom ocjenom osobno sam s gustom odigrao tak da njihove ocjene...) a i ko ce znati ko je ko tamo. jel sponzor ili igrac. tu se nekak, ipak svi znamo

Citiraj:
konzole kaskaju za PCom od trenutka izlaska na trziste (i hardverski i sto se tice ponude raznih usluga)
PC i dalje ima najvecu bazu gejmera na svijetu
to sto razni analiticari pisu o propasti PCa mos objesit macku o rep
hmmm, neznam di si skuzio u mojim rjecima da picek propada...samo rekoh KASKA...jer konzole dobe igre sada vec vise od pol godine unaprijed. to ipak nekaj govori
i totalno si u krivu jer se vec duze vrijeme omjer konzola/pc promijenio. pogotovo dolaskom boljeg xBoxa, pa Wi-a i pogotovo ps3ke. iako zadnja i nema previse naslova, bome su u kratkom vremenu nadoknadili sve zanimljive pc naslove, a bogme i neke prestigli. ako si das truda, pogledaj vremena izlazaka igara. vise manje svaka igra izasla ove godine ima realase prije pc verzije.

i da. moje rijeci su receno onako, opcenito. jer vise manje svaki post za novu igru krene u smjeru: a hoce li moj stroj vrtjeti bla bla. o hebote, bez uvrede ali koje debilno pitanje a jos debilnija rasprava i odgovori na tu temu. ko ce hebote, znati, hoce li neciji komp moci vrtjeti neku igru koja je hebote, jos u najavi kako bi to netko mogao realno odgovoriti? i cemu onda iz teme u temu zilion ljudi pita isto? a ko da mu kvalitetno odgovori?

eto, nhf, ali samo sam to provukao kroz svoje rijeci. bezvezne rasprave hoce li nece li kad je svima (vise manje ) jasno da pravog odgovora nema dok god doticni ne instalira igru i isproba je na svojem stroju. nije tesko citat sve te postove, ali je glupo.

no, ok...samo sam primjetio, sry na tonu...ali jeb'ga glupo mi je i dalje
Staro 27.11.2008., 09:44   #680
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ovako,veliki sam fan gta serijala od prvoga nastavka,igro sam(i prošao naravno) ih sve osim onog londona;Igrao sam također malo i ovaj nastavak na ps3,i uopće nije loš,naprotiv odličan je.Ali ovo j...nje pc populacije je prevršilo svaku mjeru,nakraju svega će im prodaja biti razočaravajuća,a oni će se pitati zašto.Druga stvar na koju bi se ja isto osvrnuo je to,da im se ne desi drugi bully,jer ono majke mi nije ličilo na ništa,a trzanje i blokiranje na svakom koraku.Treća stvar su zahtjevi,koji su bezobrazni,ali ajde ok,svjet ide napred,a svakim danom za sve rastu zahtjevi,ok mogu se pomiriti sa tim-ALI samo ako igra ima nečim za opravdati te zahtjeve;realno gledajući gta ih ne opravdava (naravno treba počekati još 5 dana pa vidjeti,a ovo sam zaključio naravno po raznim ss-ovima,filmićima sl.).No moramo počekati još par dana pa da vidimo,šta su napravili,no kako god bilo,odigrati ću ga,kao i svaki do sada i onda iznjeti svoje realno mišljenje o njemu.
s.u.l.e.l.u.s je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 10:34   #681
R2D2x2
Banned

Citiraj:
i totalno si u krivu jer se vec duze vrijeme omjer konzola/pc promijenio. pogotovo dolaskom boljeg xBoxa, pa Wi-a i pogotovo ps3ke. iako zadnja i nema previse naslova, bome su u kratkom vremenu nadoknadili sve zanimljive pc naslove, a bogme i neke prestigli. ako si das truda, pogledaj vremena izlazaka igara. vise manje svaka igra izasla ove godine ima realase prije pc verzije.
konzole dobivaju release prije PC Igara zato sto izdavaci zele da im se proda vise primjeraka igre za konzole (posto su igre za konzole i do 20$ skuplje od onih za PC) + izdavaci poput microsofta i sonya to rade kako bi povecali udjel svojih konzola na trzistu (vjerujem da ima dosta igraca koji su kupili konzolu zbog GTAIV posto im se nije dalo cekati pola godine kako bi igrali doticnu igru na kompu.)

no to ne znaci da je PC trziste u zaostatku za konzolaskim
jednostavno PC igraci imaju drugacije navike i drze se jedne igre puno duze nego konzolasi (sto je najocitiji primjer kad je rijec o MMORPG igrama ili igrama poput Counterstrikea/Quakea/UTea)
isto tako PC Igraci nece kupovati svako govno koje im se servira (UT3, Halo 2, DiRT, etc) tako da developeri moraju dodavati dosta PC exclusive stvari u igre kako bi primamili ljude da ju kupe, sto produljuje razvoj igre i sam datum izlaska

no i dalje ima novih igara koje su PC exkluzive: crysis, arma, battlefield, stalker, starcraft 2, diablo 3, dragon age, nwn2, empire total war, spore, dawn of war 2, etc

Citiraj:
da. moje rijeci su receno onako, opcenito. jer vise manje svaki post za novu igru krene u smjeru: a hoce li moj stroj vrtjeti bla bla. o hebote, bez uvrede ali koje debilno pitanje a jos debilnija rasprava i odgovori na tu temu. ko ce hebote, znati, hoce li neciji komp moci vrtjeti neku igru koja je hebote, jos u najavi kako bi to netko mogao realno odgovoriti? i cemu onda iz teme u temu zilion ljudi pita isto? a ko da mu kvalitetno odgovori?
po tvojim rijecima je ispalo da je najbitniji gameplay a sad da li nekom nece radit igra ili ce grafika bit u banani nije bitno..
uz danasnje igre koje se furaju na realizam, grafika je bitan dio gameplaya
da ne govorimo koliko neoptimizirana grafika moze utjecat na sam gameplay (ociti primjer ovdje su gothic 3 i nfs undercover - igre koje su skoro neigrive zbog lose grafike)
Staro 27.11.2008., 12:03   #682
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
po tvojim rijecima je ispalo da je najbitniji gameplay a sad da li nekom nece radit igra ili ce grafika bit u banani nije bitno..
da ne govorimo koliko neoptimizirana grafika moze utjecat na sam gameplay (ociti primjer ovdje su gothic 3 i nfs undercover - igre koje su skoro neigrive zbog lose grafike)
Prosim. Grafika NIJE bitan dio gameplaya (igrivost). Za neoptimiziranu se slazem. Nitko ne cijeni nesto sto izgleda lose, a isto tako zahtijeva mrcinu da se pokrene. (ljudi imaju dobru vezu sa svojim novcem, odnosno opremom. Tako da ako misle da ih netko dobro cijedi, a ne daju dovoljno...) Ali pricati o losoj grafici i nemogucnosti igranja igara zbog iste je krajnja nebuloza. To je kao da sudis crno-bijeli film jer nije u boji. To je kao da pljujes po npr. Cagneyu, Bogartu, a velicas Vin Dizelove filmove. (jer, njegovi su u boji. Imaju bolju grafiku odnosno sliku i zvuk. Grafika isto kao i zvuk su ono sto ce eventualno dodati jos onaj edge vec odlicnoj igrici.
  Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 12:21   #683
R2D2x2
Banned

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Prosim. Grafika NIJE bitan dio gameplaya (igrivost).
po meni je
da li bi far cry 1 i 2 postigli toliki uspjeh bez dobre grafike? bi vraga
da li bi itko primjetio crysis bez takve grafike ili red faction bez okolisa koji mozes unistavati?

grafika je itekako bitan element danasnjih igara
pocevsi od fizike u igrama do renderiranja okolisa kroz koji se kreces

grafika danas cini igrivost
omogucava ti da se uzivis u to sto igras (koliko ljudi bi igrali flight simulator da nema 3d cockpit i realne aerodrome diljem svijeta?)

naravno da ovo ne vrijedi za sve igre danas
ali za vecinu da
Staro 27.11.2008., 12:26   #684
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Cek jel jos uvijek isti dan izlaska 02.12?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 12:37   #685
vercetti
Premium
Moj komp

vercetti's Avatar

Amerika 2.12.
Eu 3.12.
Staro 27.11.2008., 12:38   #686
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
po meni je
da li bi far cry 1 i 2 postigli toliki uspjeh bez dobre grafike? bi vraga
da li bi itko primjetio crysis bez takve grafike ili red faction bez okolisa koji mozes unistavati?

grafika je itekako bitan element danasnjih igara
pocevsi od fizike u igrama do renderiranja okolisa kroz koji se kreces

omogucava ti da se uzivis u to sto igras (koliko ljudi bi igrali flight simulator da nema 3d cockpit i realne aerodrome diljem svijeta?)

naravno da ovo ne vrijedi za sve igre danas
ali za vecinu da

U potpunosti se slažem s tobom, grafika je po meni najvazniji dio gameplaya.
Što je više grafika realnija to je igra više igriva.
Npr. Meni je grafika u GTA SA katastrofa, sve nekako nedovršeno, ali sam modao sva vozila, i neke texture da bi mi igra bila realnija, pa ju stoga i dan-danas znam malo zaigrati bez obzira što je stara već stoljeće.
Da Flight Simulator nema 3D kokpit i realne, istinite aerodrome i cijeli svijet, to nebi bio simulator, već obična igrica letenja, i igrali bi ju klinci koji neznaju ni šta je avion a kamoli simulator, dok oni koji znaju nešto o zrakoplovstvu nebi ju ni pogledali...
Mejzlik je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 13:14   #687
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Citiraj:

ajde PLIZ PLIZ PLIZ PLIZ sve procitaj ispocetka!!!

pa gdje vidis da je govorim protiv grafike i da nije vazna?

pricam o tome da je glupo citati zilion postova s pitanjima: hoce li moj stroj to moci pokrenuti? pa onda jos gore odgovore tipa: neznam, ili ja sam igrao prosli nastavak pa ako bla bla ili ja cu staviti na x y rezu bez aa pa ce valjda raditi i takve gluparije.

SAMO sam to primjetio. naravno da je fora raspravljati o grafici. uostalom, pa vidi sig. a i vrapci vec znaju za sli gundalo, koje se fura na 24" i ultra high detalje...pa zar takvome tumacis da mu nije stalo do grafike?

samo primjecujem da je beskorisno trositi prostor za postove s takvim naprosto nemoguce odgovorljivim pitanjima.
Staro 27.11.2008., 13:23   #688
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Thanks. Upravo si sam potvrdio. Grafika danas cini igrivost. Znaci, grafika mora biti dobra, da bi igra bila dobra

Samo se zapitajte zbog cijih mjerila vi tako mislite Zbog istih onih zbog kojih holywoodski blockbusteri tipa mr and mrs smith zarade novce.

@ Mejzlik
"Npr. Meni je grafika u GTA SA katastrofa, sve nekako nedovršeno, ali sam modao sva vozila, i neke texture da bi mi igra bila realnija, pa ju stoga i dan-danas znam malo zaigrati bez obzira što je stara već stoljeće."

A zaigras ju danas zbog grafike? Zbog tih tekstura?

"Da Flight Simulator nema 3D kokpit i realne, istinite aerodrome i cijeli svijet, to nebi bio simulator, već obična igrica letenja, i igrali bi ju klinci koji neznaju ni šta je avion a kamoli simulator, dok oni koji znaju nešto o zrakoplovstvu nebi ju ni pogledali..."

Pa neznam otkad igras igre na racunalima, ali flight simulator nije od danas, nije cak ni od jucer, a za prekjucer bi se isto zapitao.

Ja sam igrao FS na 286-ici sa zuto-crnom slikom na monitoru.
  Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 13:31   #689
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
[quote=Mad_Duke;1202910]...Ali pricati o losoj grafici i nemogucnosti igranja igara zbog iste je krajnja nebuloza...

Evo ti samo primjer novog NFS-a.... Da je barem grafika na nivou, sigurno bi igri posvetio više od dvije minute prije brisanja s tvrdog diska. Možda sam time napravio veliku štetu, uskrativši si uživanje u genijalnoj igrivosti, ali to, nažalost, nikada neću spoznati
Staro 27.11.2008., 14:14   #690
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
de prekinite s tim glupim raspravam barem dok igra ne izađe,a ne nagađat ko babe na pijaci...strpite se tjedan dana pa ćemo vidjet ko može igrat,a ko ne i kakva će bit grafika
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno