|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
DFI LANParty DK P45 T2RS Plus & Jr P45 T2RS
Do'h, onak, valjda se zna da sam ja jedini SuperPi macan u ovde... ![]() ![]() Dobar clanak. BTW, baci oko na engleski conclusion, barem kroz osnovni spell checker, cini mi se da ima par greskica...
![]() |
![]() |
#2 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Jr P45 T2RS u članaku piše da ima 8 SATA a na službenoj i na slici ima samo 6 SATA
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Odlično, baš mi se sviđa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Svima su poznate DFI-jeve ploče iz serije Dark „DK“ koje žare i pale value segmentom ploča još od P35 čipseta. Prva DFI Dark ploča je DFI Infinity Dark sa p965 čipom no OK...nije neki bad ATA konektori: 8 SATA konektora (ICH10R RAID) 1 Floppy konektor 1 IDE konektor (JMicron JMB368 ) Iako si u tekstu dobro napisao u tablici stoji kriva informacija vezana za broj SATA konektora na ICH10R Ima ih samo 6 + 2 na JMicronu Ista star i za Jr samo ona ih ima ukupno 6 (svi na ICH10R) Članak je super i samo tako nastavi. ![]() Iako osobno mislim da će korisnicima više biti zanimljiva ta dodatna dva SATA konektora nego opširniji BIOS na Plusici i coruptaj pokoju instalaciju ![]()
![]() |
#8 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@Wolverine ova mala mATX ploča junior ima točno 6 priključka SATA.. ne vidim nigdje dodatnih 2 priključka. na službenom sajtu piše da ima samo 6.. treba ih ispraviti na review uglavnom DK ploča bez zamjerki.. edit. ispričavam se i sada sam vidio da je ispravljeno. TNX
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne kužim zakaj to meni govoriš kad sam i sam reko da ima samo 6 komada A imao sam i prilike bacit oko i prste na LP Jr seriju nije loša...ni P45 ni 790GX
![]() |
#10 |
Crypto currency
Datum registracije: Aug 2008
|
Imao sam ovu ploču i mogu potvrditi da ima 6 sata priključaka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Seuper napisan review, isto tako su i ploce dobre. Sve enkako gledam da uymem jednu Juniorku (volim mlađe od sebe ![]()
![]() |
#12 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Imam Juniora, odlična ploča no ne razumijem zašto cijeli sistem uspori kada ubacim bilo kakav dvd. Apsolutni slowdown, ne mogu ni muziku slušat ni dvdove gledat. Muči se s transferom podataka. Možda je do mene nešto pošto nisam koristio orginalne kablove za IDE koje sam dobio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Moze biti da ti je kabal u defektu, moze biti da ti je citac pobenavio ili da mu je optika zaprljana,...
![]() |
#14 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Vrlo moguce da je osao u PIO mod. Pa provjeri na tom kanalu koji je transfer method. PIO ili DMA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Hvala, budem ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Nisam se susretao s takvim problemom. Doduše, koristio sam čitač na SATA kanalu. |
|||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|