|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Pomoc
Pozdrav,iman problem.Kompjuter mi se restartira sam od sebe.da malo bolje pojasnin,svaki put kad upalin komp ponudi mi opcije safe mode,start windows normally,... i sta god izaberen desi se ista stvar a to je da se komp restartira dok mi je oni windows xp logo(dok se ka pune one plave crtice).Zna li ko kakvo rjesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobrodosao na forum. Postoje podforumi "hardverski problemi" i "softverski problemi" gdje ce tvoj thread biti premjesten jer tamo spada. Ovako napamet tesko da mozemo ista, procitaj pravila postanja na Hardverskim problemima i dopuni iskaz. ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660 Eh da, kod bootanja u safe mode nema winXP loga, probaj zapamtit kod kojeg fajla stane. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
nisan instalira nikakav software,a ni hardware... u vezi kompa,znan samo da je procesor pentium 4 1.7 ghz i da ima 512 mb rama i 40 gb na hdd kod safe moda uopce ne pokaze nista nego samo crni ekran na nekih 15-tak sekunda i onda se restartira |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
evo upravo san rjesija problem,rjesija bi i puno prije da mi je komp tija bootat windowsov cd koji je bija isfrizan pa san mora trazit stari cd i kad san ga nasa samo sam ga boota,izabra repair i pokrenija ''chkdsk'' i problem rjesen ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|