![]() |
Pomoc
Pozdrav,iman problem.Kompjuter mi se restartira sam od sebe.da malo bolje pojasnin,svaki put kad upalin komp ponudi mi opcije safe mode,start windows normally,... i sta god izaberen desi se ista stvar a to je da se komp restartira dok mi je oni windows xp logo(dok se ka pune one plave crtice).Zna li ko kakvo rjesenje?
|
Dobrodosao na forum. Postoje podforumi "hardverski problemi" i "softverski problemi" gdje ce tvoj thread biti premjesten jer tamo spada.
Ovako napamet tesko da mozemo ista, procitaj pravila postanja na Hardverskim problemima i dopuni iskaz. :D http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660 Eh da, kod bootanja u safe mode nema winXP loga, probaj zapamtit kod kojeg fajla stane. |
kao prvo napiši o kojem je kompu riječ, i jesi instalirao šta novo od hardvera ili softvera prije neg se počeo restartat
|
nisan instalira nikakav software,a ni hardware...
u vezi kompa,znan samo da je procesor pentium 4 1.7 ghz i da ima 512 mb rama i 40 gb na hdd Citiraj:
|
Loše MS shit napajanje, ili neispravna memorija (ili nije dobro legla, ili je puna prašine, izvadi, očisti, vrati nazad), pregrijavanje procesora, bad sektori na hardu.. Nešto od toga je....
|
evo upravo san rjesija problem,rjesija bi i puno prije da mi je komp tija bootat windowsov cd koji je bija isfrizan pa san mora trazit stari cd i kad san ga nasa samo sam ga boota,izabra repair i pokrenija ''chkdsk'' i problem rjesen:respekt:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |