Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.11.2008., 15:47   #151
Lucius
Banned

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
igra je preeeelosa bas mi nikako nije legla izgleda ko neki crtic a ne kao neke ozbiljni RTS uzas
Da, to i mene malo odvlaci, gledao sam gameplay videa i ne svidja mi se nekako taj cartoon stil. Svejedno cu je proci jer sam uzivao u Red Alertu 2 i Yuri's Revenge. Ko klinac smo to derali stalno, tako da u spomen sjecanja i zabave u djetinstvu cu igri dati priliku, mozda me iznenadi. Stavit cu da se skida preko noci, skupa sa Fallout 3
Lucius je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 15:52   #152
Bang
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
jel mi može netko dat link za language fix.kupio igru u algoritmu (high compress) i fali mi taj mali fajlić.svega nekih par kilobajta.bio bih zahvalan.tenks
Bang je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 15:55   #153
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
fakat igra me razocarala, bas kak ekipa kaze grafika ko crtic, ma red alert 1 je bio najaci i ostat ce najaci!!!
panisher20 je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 16:03   #154
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor panisher20 Pregled postova
fakat igra me razocarala, bas kak ekipa kaze grafika ko crtic, ma red alert 1 je bio najaci i ostat ce najaci!!!
Istina narokas mamuta i opleti
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 17:09   #155
Core2Duo22
Mucki provokator
Moj komp

Core2Duo22's Avatar

Tiberium Wars FTW ...
evo baš sam odigrao malo ovaj RA3...smetaju me izgledi unita... znam da je red alert "vesela" strana C&C-a al opet... baš me bode neozbiljan izgled.
Core2Duo22 je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 18:05   #156
KidBoy128
Premium
Moj komp

KidBoy128's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
igra i nije tako loša
sviđa mi se način gradnje, ali izgleda kao crtić, to joj je veliki minus

generalsi i zero hour su mi najblolji C&C u svakom slučaju
KidBoy128 je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 18:10   #157
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Naravno sve igre moraju biti smeđe i "ozbiljne" jer to nije to onda...
Svaka "prava" igra mora sadržavati 1024 nijanse sive, smeđe i crne, a ako ima crvene i zelene to je jedino za krv i vegetaciju

Možda bi bilo bolje da igrate igru u mulitplayeru pa da vidite kako je RA3 trenutno najbolji RTS (barem do dolaska Starcrafta 2 ), i da ima dosta dubine.

Kampanja i dizajn je namjerno takav da bude trash i parodira sav taj hladnoratovski mentalitet i stereotipizira do maksimuma.

Mislim, tko ovu igru shvaća ozbiljno stvarno nije zdrav

S druge strane ima masu finesa i taktika za multiplayer tako da vam preporučam da je zaigrate u MP-u, a ne da se žalite na šarenilo i glumu.
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 18:13   #158
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
oni filmići su mi baš zakon, ali igra mi je zasada malo bezveze, no rekoh, nećemo suditi dok ne isprobamo kako treba
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 18:56   #159
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ocete manje da izgleda kao crtic onda stavite sve na low i nece biti.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 19:31   #160
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
I meni se igra ruši na jednoj misiji, tam di ispadne da je onaj glupi rus izdajnik
Ugl jel ima neki fix za to, vidio sam da ima samo patch al ne piše da on to rješava.

Instalirao sam patch i više nemrem unutra znao sam

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 19:40   #161
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Jesi li stavio onaj 5kb patch.

Edit. Ipak je manje od 1kb.

' alt='' border=0>
Staro 01.11.2008., 19:40   #162
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Ne, može link plz

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 20:43   #163
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Neznam dal se smije stavljati, al evo ak se nesmije izbrišite i dajte mi (moj prvi) infrekšn
Nije Cr@ck, samo fix za misiju

http://rapidshare.com/files/159724112/grass.tga.html

Kopirajte ovo u instalacijski folder igre: RA3/data/
Staro 01.11.2008., 21:13   #164
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
odigrah, deinstalirah nakon 5min igranja.... ovo bi se s pravom trebalo nazvati IGRICA ne igra , pre pre plastično / djetinjasto , tete spašavaju ukupni dojam ^^
Juggernaut je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 22:47   #165
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Naravno sve igre moraju biti smeđe i "ozbiljne" jer to nije to onda...
Svaka "prava" igra mora sadržavati 1024 nijanse sive, smeđe i crne, a ako ima crvene i zelene to je jedino za krv i vegetaciju

Možda bi bilo bolje da igrate igru u mulitplayeru pa da vidite kako je RA3 trenutno najbolji RTS (barem do dolaska Starcrafta 2 ), i da ima dosta dubine.

Kampanja i dizajn je namjerno takav da bude trash i parodira sav taj hladnoratovski mentalitet i stereotipizira do maksimuma.

Mislim, tko ovu igru shvaća ozbiljno stvarno nije zdrav

S druge strane ima masu finesa i taktika za multiplayer tako da vam preporučam da je zaigrate u MP-u, a ne da se žalite na šarenilo i glumu.
Mar pogodio si u sridu

Ovo nije igra tipa stajaznam..Commandos ili Blitzkrieg i drustvo, RA je IGRICA i takva bi trebala ostati! Uostalom, sve je receno u citatu iznad
Staro 01.11.2008., 22:59   #166
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
hehe probat cu sa kolegom u MP pa cemo vidit pitanje jel igra radi u hamachiu?! ili da ne pokusavam. Bas mi se igra neki RTS preko MP.a a cujte nema veze sto je tako sarenilo ali brate unite i to su mogli napravit malo bolje a ne da u prvoj misi imam top koji ispaljuje padobrance
jedinica RA je jos najbolja!!
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2008., 12:38   #167
Core2Duo22
Mucki provokator
Moj komp

Core2Duo22's Avatar

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
hehe probat cu sa kolegom u MP pa cemo vidit pitanje jel igra radi u hamachiu?! ili da ne pokusavam. Bas mi se igra neki RTS preko MP.a a cujte nema veze sto je tako sarenilo ali brate unite i to su mogli napravit malo bolje a ne da u prvoj misi imam top koji ispaljuje padobrance
jedinica RA je jos najbolja!!
Radi preko Hamachija naravno. Baš sam sinoć igrao par skrimisha u MP...i moram priznat da je stvarno ok napravljeno. Nema više izbacivanja i request timed out kao što je bilo u TW-u ... Al mi igra trza kad igram MP ...i to baš smeta,,,
Staro 02.11.2008., 17:07   #168
Lucius
Banned

Evo isprobao sam RA3 i nije me bas impresionirao. Mozete govoriti koliko god hocete kako je to namjerno napravljeno kako bi se odvukli od ozbiljnosti i napravili nesto drugacije. Realnost je ta da se vecini to nece svidjeti. Jedina sto mi izgleda cool je voda ^^ Sve ostalo mi je nekako bah

Ja se ne sjecam da je RA2 bio takav, nije bio skroz ozbiljan ali se ipak nije pretvorio u crtic. Nekakva sredina ozbiljnosti i neozbiljnosti se treba drzati, to je uspjevalo RA-u do sada. Sada su malo previse otisli u neozbiljnost. Znaci grafika je minus i to veliki. Gameplay je ok, ovaj co-op i kontroliranje druge vojske nije los. Moram reci da mi je Tiberium wars puno bolji, dok prije mi je RA2 bio puno bolji od Tiberium suna. EA FTW

Zadnje izmijenjeno od: Lucius. 02.11.2008. u 19:56.
Lucius je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2008., 18:41   #169
DiSc-jOcKeY
Premium

Datum registracije: Dec 2006
Igra je malo modernija, i to se mnogima ne svida... Sa onako pticje perspektive skocit u ovakav 3D Svijet, je malo velik skok. Voljeli vi to il ne, kako ide tehnologija tako idu i igre naprijed

Ok... Uglavnom igrica nije losa,
ALI ona uvodna stvar (kad udjete u igru), i ona animacija invazije isssssss, EA fakat zna svoj posao kod takvih stvari...

DiSc-jOcKeY je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2008., 19:24   #170
MAHER
Premium
Moj komp

animacije su dobre,ali kome ovo licni na TW copy/paste,a TW mi se nije svidao s razlogom ( glupi fightovi,nedostatak balansiranja,itd..... )

a ovdje da stvari budu gore ukinu koncept ore patcha,nego stave ove neke deponije gdje moze jedan po jedan miner ici,brijem da cu odigrat igru samo radi animacija,jer su totalno ubili koncept ekonomije koji je drzao RA2 u online matchevima

PS:ne kazem da mi se mozda ova igra nece svidjet na netu,ali koliko sam gledao zasada ne vjerujem,dobro pa imam origigi ra2
MAHER je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2008., 19:36   #171
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Citiraj:
Autor MAHER Pregled postova
a ovdje da stvari budu gore ukinu koncept ore patcha,nego stave ove neke deponije gdje moze jedan po jedan miner ici,brijem da cu odigrat igru samo radi animacija,jer su totalno ubili koncept ekonomije koji je drzao RA2 u online matchevima

PS:ne kazem da mi se mozda ova igra nece svidjet na netu,ali koliko sam gledao zasada ne vjerujem,dobro pa imam origigi ra2
Lol, ako si ikada igra TW/KW zaozbiljno moga si vidit da taj koncept NEVALJA jer samo vodi k spamanju rafinerija i harvestera da bi što brže posisao polje i uništio neprijatelja.
Ovakav koncept ekonomije je puno bolji za "kompetitivno" igranje jer je puno lakše regulrati ekonomiju i mape te smanjuje spam/promovira micro.

Taj koncept je preuzet iz Generalsa koji su bili najbolja online C&C igra do sada. Također sličan koncept (iako nešto opširniji zbog sekundarnog resursa) je u Starcraftu koji je najkompetitivniji RTS do sada.
Staro 02.11.2008., 22:38   #172
Core2Duo22
Mucki provokator
Moj komp

Core2Duo22's Avatar

Citiraj:
Lol, ako si ikada igra TW/KW zaozbiljno moga si vidit da taj koncept NEVALJA jer samo vodi k spamanju rafinerija i harvestera da bi što brže posisao polje i uništio neprijatelja.
To je istina za SP....
ali u MP nije tako...pogotovo ako igraš protiv nekog dobrog igrača...đaba tebi silni Tiberium i resursi ako ti se u ćošku u avionu krije par inžinjera koji ti mogu zazet ključne građevine i tako te uništit... u MP nije sve tenk rush. Ti praktički možeš s jednim unitom pobijedit 100 tenkova... Postoje taktike, ne vodi sve spamanjnu rafinerija. Samo treba bit iskusan
Staro 02.11.2008., 22:54   #173
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Citiraj:
Autor Core2Duo22 Pregled postova
To je istina za SP....
ali u MP nije tako...pogotovo ako igraš protiv nekog dobrog igrača...đaba tebi silni Tiberium i resursi ako ti se u ćošku u avionu krije par inžinjera koji ti mogu zazet ključne građevine i tako te uništit... u MP nije sve tenk rush. Ti praktički možeš s jednim unitom pobijedit 100 tenkova... Postoje taktike, ne vodi sve spamanjnu rafinerija. Samo treba bit iskusan
Molim te ne pričaj gluposti, igra sam TW i KW donedavno (otkad su izašli) i bio sam redovito u top 10/20 i valjda znam o čemu govorim
Staro 02.11.2008., 23:43   #174
Core2Duo22
Mucki provokator
Moj komp

Core2Duo22's Avatar

Citiraj:
Molim te ne pričaj gluposti, igra sam TW i KW donedavno (otkad su izašli) i bio sam redovito u top 10/20 i valjda znam o čemu govorim
ok šteta što nismo zaigrali koji put ... al mozemo RA3
samo neznam zašto mi trza preko hamachija
Staro 03.11.2008., 02:09   #175
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Odigrao rusku kampanju i razocaralo me je kako je kratka.

' alt='' border=0>
Staro 03.11.2008., 19:39   #176
dario_cile
Troll
Moj komp

dario_cile's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
igrao sam RA3 ma sramota mogli su je bolje napraviti nekako mi dijeluje k'o crtic
ocekivao sam drugacije ali et......
Staro 03.11.2008., 20:41   #177
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Igra u nekim stvarima kopira Supreme Commandera, ali mu je previše nedorasla
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 21:19   #178
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
I meni se igra ruši na jednoj misiji, tam di ispadne da je onaj glupi rus izdajnik
Ugl jel ima neki fix za to, vidio sam da ima samo patch al ne piše da on to rješava.

Instalirao sam patch i više nemrem unutra znao sam
i meni se isto rusi na toj misiji, jeb... jel ko rijesio problem?????
panisher20 je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 22:32   #179
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
odigro,niš posebno dobro i inovativno ali ni tolko loše.ne sviđa mi se što ne mogu diseblati super oružje ko u 2??glupo mi se dobacivati s jednog kraja mape na drugi super weaponima.

Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 03.11.2008. u 22:48.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 22:55   #180
drazac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Meni je igra sasvim okey... nemam nikakvih zamjerki
drazac je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme