Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 31.10.2008., 20:24   #661
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Štoviše to je protivno propisima...
Staro 31.10.2008., 20:29   #662
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
ako ima magle slobodno nek se pale maglenke, dapače.... kaj se tiče stražnjih maglenki isto tako.... ako ima potrebe neka se pale

živcira me npr kad ekipa ima upaljenu stražnju maglenku a vozi se u koloni, samo bezveze ubija u oči onog iza
Baš to. I mene živcira kad vidiš neku trebu kako se vozi u passatu ili nekon drugom novijem autu koje ima LEDice u stop svjetlima, pa svako malo (citaj svakih 50ak metara) stišće kočnicu bez ikakvog razloga pa ubi u oči. To mi tako ide na živac da na kraju moram prestizati i praviti gluposti, samo ne bi li se sklonio od onog zla. Po danu je još i dobro kako je po noći.
Staro 31.10.2008., 20:31   #663
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
mene to ne dira, ako lik tako vozi onda imam tendenciju da ga zaobiđem gdje i kad god mogu
više me iritira kad ekipa pusti korjenje na kočnici na semaforu

Daj povuci više ručnu majmune.

OK automatik mora imat stisnutu kočnicu jer će krenut ali ga fino može piknut u neutral ili parking i opet svi sretni

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline  
Staro 31.10.2008., 20:32   #664
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
@raven Razmisli ponovo...

65) »sudionik u prometnoj nesreći« je svaki sudionik u prometu na cesti koji je na bilo koji način sudjelovao u prometnoj nesreći,
68) »pješak« je osoba koja sudjeluje u prometu, a ne upravlja vozilom niti se prevozi u vozilu ili na vozilu...

(3) Na obilježenome pješačkom prijelazu na kojem se prometom ne upravlja prometnim svjetlima ni znacima što ih daje ovlaštena osoba, pješak je dužan prije stupanja na pješački prijelaz obratiti pažnju na udaljenost i brzinu vozila koja mu se približavaju.

(1) Policijski službenik koji obavlja očevid prometne nesreće u kojoj je nastala materijalna šteta, podvrgnut će sudionike prometne nesreće ispitivanju pomoću odgovarajućih sredstava i aparata umjerenih prema propisima o mjerilima i mjeriteljskim uvjetima, radi provjere ima li u organizmu alkohola, opojnih droga ili lijekova koji se ne smiju uzimati za vrijeme vožnje ili određeno vrijeme prije započinjanja vožnje. Ako se tim ispitivanjem utvrdi da sudionik ima u organizmu opojnih droga ili lijekova koji se ne smiju uzimati za vrijeme vožnje ili određeno vrijeme prije započinjanja vožnje, policijski službenik odvest će ga u zdravstvenu ustanovu na liječnički pregled te na uzimanje krvi i urina radi analize.
(6) Osoba za koju se ispitivanjem na jedan od načina propisanim ovim člankom utvrdi da u organizmu ima alkohola, opojnih droga ili lijekova koji se ne smiju uzimati za vrijeme vožnje ili određeno vrijeme prije započinjanja vožnje, snosi troškove ispitivanja.

Time ne velim da i on nije imao krivice, prije svega jer NESMIJE napustiti mjesto nesreće osim u dolje navedenom slučaju ali nisi ni ti bio baš posve nedužan u tome i nije 5m udaljenost nego je 1m sa svake strane tamo di je povučena bjela crta, to naravno ne znači da se može gaziti pješake udaljene dalje od tog metra ali tamo si obavezan stati a ne 5m od prijelaza...

@riba Tvoje spada u ovu kategoriju...
(1) Sudionik u prometnoj nesreći u kojoj je netko izgubio život ili je ozlijeđen, dužan je:
1) ostati na mjestu prometne nesreće, s tim što se može privremeno udaljiti samo radi pružanja pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nesreći ili ako mu je samom potrebna liječnička pomoć, odnosno radi obavještavanja policije,

Javim cu vam sa gustom kad se to zavrsi.makar presuda bila nepogodna za mene,al jednu stvar trebate imat na umu:
Svaki vozac koji se priblizava pjeasackom prijelazu,narocito u naseljenom podrucju,treba prilagodit brzinu uvjetima na cesti da bi mogao reagirat u skladu sa istima.nisam doslovno citirao,ali zakon je takav,a vi koji ste se nasli citirat crte zakona koji gaze pjesake,dajte neka vas bubne auto pa se pozivajte na te vase citate a nemojte trazit ono sto vas kao pjesake brani.A to je pjesacki prijelaz prosiren 5m gore i dole od same oznake.Bitna stavka je da je vozac trebao prilagodit brzinu u naselju a pogotovo kraj pjesackog,tako da bi mogao zakocit bez problema.Tako da ga jeb. brzina jer mu ja nisam podletio.....
VulcanRaven je offline  
Staro 31.10.2008., 20:37   #665
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
mene to ne dira, ako lik tako vozi onda imam tendenciju da ga zaobiđem gdje i kad god mogu
više me iritira kad ekipa pusti korjenje na kočnici na semaforu

Daj povuci više ručnu majmune.

OK automatik mora imat stisnutu kočnicu jer će krenut ali ga fino može piknut u neutral ili parking i opet svi sretni
Zato ja imam vazdušnu tandžaru Gamo na plafonu zakačenu, pa kad mi se tako naguzi i stisne, stisnem i ja njemu pa je ugasim. K'o na prekidač
Staro 31.10.2008., 20:39   #666
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Prednje maglenke nisu kažnjive već samo stražnje koje zaista smetaju.
Prednje smetaju samo ako su neispravne (čitaj nisu dobro podešene i tuku previše u zrak).

Mene smetaju samo stražnje maglenke i auti kojima su svjetla neispravna i tuku u kabinu i retrovizore. Samo ne vidim razlog naglo kočenje i razbijanje svog auta. Ipak je to moj auto koji mi je neophodan u svakodnevnom životu i sa kojim radim od 50 do 100 km dnevno. Trebao sam biti zbog servisa bez auta par dana, ali sam posuđivao auto od tasta, sestre, šogorov skuter, susjedov auto jer jednostavno nisam mogao obaviti neke stvari bez auta.
Imao sam više od 5 puta šancov ovratnik i jednom gips oko vrata. Ali petnaestak godina kasnije tek dolaze prve posljedice (glavobolje, ukočenost vrata, trnci u rukama, uklješteni živci u kičmi i sl.)
Zato nemogu vjerovati da netko može pisati takve gluposti.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je online  
Staro 31.10.2008., 20:45   #667
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

@raven
Gle ključna stvar zakaj su te skucali je onih 1.42 promila i tu ćeš se teško izvući neznam zakaj raja misli da su pješaci izuzeti od odgovornosti ako su pod gasom ali nisu, bar ne kad se nađu u nesreći...

Istina je da je dužan prilagoditi brzinu ali vjeruj mi da 5m nije navedeno u zakonu, bar ja neznam za taj stavak pa bi volio da citiraš di to ima, 5m se odnosi na zaustavljanje i parkiranje i neke stvari oko označavanja ali sam pješački prijelaz je kolko ja znam 1m sa svake strane zebre i nema dalje nikakvog proširenja s tim da je i to arbitratno jer tehnički je pješak dužan ići drito preko zebre a ovo je samo damping zona i zato oznake i jesu tamo di jesu...

Vozač je nepobitno kriv za napuštanje mjesta nesreće i da je neko zapisao tablice nadrljao bi pošteno za to neovisno o svem ostalome, oko brzine bi se dalo diskutirati jer s obzirom na to da te nisu odvezli u kolicima rekao bi da je brzina udara bila manja od 25-30km/h što može značit da je vozio 30 i nije kočio ili da je vozio 70 i kočio ko mutav ali nije uspio stati - to bi sve imalo relevantnost da su ga našli i da se napravilo vještačenje + izjave svjedoka itd...

Da su ga našli i da ti daju nepovoljno rješenje rekao bi ti da se žališ i da istjeruješ i prije ili kasnije bi vjerojatno uspio dobit rješenje da nisi kriv i neku lovu od osiguranja ali ovako samo možeš sebi napumpati troškove tako da nažalost nemaš druge opcije nego se ili pomirit s tim ili privatno naći ko je bio pa ga prijavit...

@AMD
Ja sam i govrio o stražnjim maglenkama o kojima je i wolv...

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 01.11.2008. u 18:39.
yedwy je offline  
Staro 31.10.2008., 20:47   #668
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Dobro sad da bi išo razbijat svoj auto jer poluidijot iza mene ima upaljene maglenke ili duga svjetla je pretjerivanje i notorna glupost.

Kaj se tiče prednjih maglenki znam da nisu kažnjavane jer u zakonu striktno piše stražnja maglenka dok se prednje ne spominju. Ak me sjećanje dobro služi

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline  
Staro 31.10.2008., 21:00   #669
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Slažem se štoviše mislim da samo imbecil može ozbiljno napraviti tako nešto, svima nam dođe nekad da to napravimo ali ipak smo u vozačkoj kulturi iznad takvig stvari...

Inače neko je gore spomenuo IQ test - i radi se onaj psihotest koji se polaže kad se dobiva liječnička potvrda za sposobnost upravljanja je kombiniran test opažanja, inteligencije i kombinatorike, problem je kaj to ne uključuje i to kolko neko ima opće (a time automatski i vozačke) kulture...

@AMD
Nažalost to je baš tako kako kažeš - ubrzavanje degenerativnih promjena vratne kralježnice uzrokovano ozljedom ti je moglo s 25-30g donjeti simptome koje bi inače imao s 55, obično se simptomi smire nakon nekog vremena ali svejedno neznam ko bi to htio dobrovoljno riskirati...
Staro 31.10.2008., 21:05   #670
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Kad me ne bude 3 dana na PCEkspertu,znate gdje sam,jer ja necu ni bogu platit sto me auto bubnuo.pozz svima
VulcanRaven je offline  
Staro 31.10.2008., 21:10   #671
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
idem ja sad doma od bake i neki idiot se vozio iza mene s upaljenim maglenkama od sv. Ilije do Kucana. Jos se nisam jako vozio nek me budala prođe, a ovaj ko za inat polako iza mene. Joj, samo da stara nije bila u autu... Zakocio bi mu nek me budala samo nabije. I onda me krelac pretekne poslje pruge u kucanu, a ja se ljepo priljepim iza njega, s naravno upaljenim maglenkama
kake koristi od maglenki ako si mu se priljepio

edit:
Vulcan, možeš biti nedužan koliko god hoćeš ali čim si pio, sve krivnja ide na tebe. To je tako i dobro da je tako (Nemoj mislit da te sad napadam) i podržavam to jer sam zbog pijanog pješaka razbio i skuter i sebe....

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 31.10.2008. u 22:32.
Pupo je offline  
Staro 31.10.2008., 21:22   #672
3NCORE
NePremium clan
Moj komp

3NCORE's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Inače neko je gore spomenuo IQ test - i radi se onaj psihotest koji se polaže kad se dobiva liječnička potvrda za sposobnost upravljanja je kombiniran test opažanja, inteligencije i kombinatorike, problem je kaj to ne uključuje i to kolko neko ima opće (a time automatski i vozačke) kulture...

Ovisi,negdje nema ni toga.

3NCORE je offline  
Staro 31.10.2008., 22:08   #673
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Ja bih rekao da su svjetla za maglu zabranjena za uporabu bilo prednja bilo stražnja jer sam prošle godine popio kaznu,vozio kroz liku,bilo maglovito, i upalio samo prednje, u ogulinu se magla razišla i murjak me zaustavi i ispiše kaznu.
Vezano uz dnevna svijetla za vožnju, imao sam prometnu gdje sam ja bio kriv, zapucao sam se u crveni mercedes c klase sa svojim autom, a zapucao sam se upravo zato što nisam vidio od pozicijskih svjetala da su se upalila i štop svijetla, bilo je jako sunce,crven auto, crvena pozicija, i štop samo malo jači, lik je na 5 metara od semafora naglo prikočio jer se upalilo žuto,stao i pustio kočnicu tako da nisam ni registrirao promjenu snage svjetala, lijevom trakom je auto nastavio kroz žuto, a on je stajao, ja nisam skužio da je stao i opalio sam ga.
Ja jesam kriv, ali to se moglo izbjeći da on nije imao poziciju upaljenu, da su mu stražnja svijetla bila ugašena sigurno bih registrirao da je prikočio, ovako je sve prekratko trajalo i eto rezultata.
Zbog takvih slučajeva, gdje imate nepovoljan položaj sunca,crven auto i dupla svijetla,znači štop i pozicija u jednoj lampi sam ja protiv zakona o upaljenim svijetlima po danu.
Sad će mi doći SU i reći da sam glup, ali ja sam se toga nagledao po cesti previše puta da bi bilo slučajno, vozim kamion u i prosjeku sam 10 sati svaki dan za volanom i sve je to po zagrebu i užoj okolici, nebi vjerovali kolike sam saobraćajke vidio samo zato što lik nije vidio štop svijetla od ovoga ispred sebe, u kamionu imaš puno bolji pregled, pa uglavnom stigneš reagirat na sve na vrijeme ali iz malog auta su to dosta opasne situacije.
Eh da fleks je nešto govorio protiv kamiona, dragi fleks, kad budeš vozio kamion,onda ćeš i shvatit zašto se ponašaju tako kako se ponašaju, ti ćeš se sa malim autom uvijek prestrojit bezbrižno, ali da netko pusti kamion da mu se ubaci,to je već malo teži slučaj, prije ćeš morat počet gurat nekoga sa ceste da bi on prikočio i propustio te nego što će ti ikakvo očekivanje vozačke kulture vozača osobnih automobila pomoći, a da ne govorim o pravu prednosti prolaska, kad zbog genijalaca ja sa kamionom moram nizbrdo kočiti do stajanja zato jer genijalac ne želi poštivati zakon i onda nakon par takvih kočenja sa već debelo pregrijanim kočnicama koje škripe i cvile da ti zubi u kabini trnu riskirat da na slijedećem pješačkom prijelazu ne stigneš stati pješaku koji je, eto, 5 metara pred tobom odlučio ipak prijeći cestu, a to kako ćeš ti zaustavit 27 tona sa brzine 40km/ na nulu u 5 metara njega ne zanima.
Stoga ipak molim, kad su kamioni i autobusi u pitanju, tu ipak trebate biti malo suzdržaniji jer nije ni to sve tako lako kako izgleda.
Samo za vašu informaciju, moj kamion u 2 kočenja sa 80km/h do nule drugi put koči 10 metara duže zbog prevelike temparature kočnica, provjereno, pa stoga pazite kad se ubacujete kamionu u traku, može se lako desit da čovjek jednostavno neće moći stati
Staro 31.10.2008., 22:12   #674
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
kake koristi od maglenki ako si mu se priljepio
pa nisam mu se nabio skroz na guzic, vec tolko da me vidi u retrovizoru...
Problem je offline  
Staro 31.10.2008., 22:33   #675
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O Pregled postova
Ja bih rekao da su svjetla za maglu zabranjena za uporabu bilo prednja bilo stražnja jer sam prošle godine popio kaznu,vozio kroz liku,bilo maglovito, i upalio samo prednje, u ogulinu se magla razišla i murjak me zaustavi i ispiše kaznu.

Istina, baš gledam i kaže:

Članak 83.

(1) Po magli vozač vozila na motorni pogon mora na vozilu imati upaljena kratka svjetla za osvjetljavanje ceste, ili svjetla za maglu, ili oba svjetla istovremeno.

(2) Svjetla za maglu mogu se upotrebljavati samo po magli.

(3) Svjetla za maglu koja se nalaze na prednjoj strani vozila mogu biti bijele ili žute boje, a na stražnjoj strani - crvene boje

Citiraj:
Vezano uz dnevna svijetla za vožnju, imao sam prometnu gdje sam ja bio kriv, zapucao sam se u crveni mercedes c klase sa svojim autom, a zapucao sam se upravo zato što nisam vidio od pozicijskih svjetala da su se upalila i štop svijetla, bilo je jako sunce,crven auto, crvena pozicija, i štop samo malo jači, lik je na 5 metara od semafora naglo prikočio jer se upalilo žuto,stao i pustio kočnicu tako da nisam ni registrirao promjenu snage svjetala, lijevom trakom je auto nastavio kroz žuto, a on je stajao, ja nisam skužio da je stao i opalio sam ga.
Sorry ali to je čista tvoja krivica
Pa ne gledaš čovjeku samo u štop svjetla, valjda si mogo skužit da se vozilo zaustavlja. A i dužan si držati razmak s obzirom an uvjete na cesti i samo vozilo kojim upravljaš
A kaj se tiče pozicija i štop lampi, tu zato postoji treće stop svietlo

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 31.10.2008. u 22:51.
Wolverine je offline  
Staro 31.10.2008., 22:43   #676
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
E moj Fleks, jedamput kad provozaš kamion, vidićeš da nije tako lako prestrojit se ko s Xsarom. Normalan vozač kad vidi da kamion mijenja traku treba mu omogućit da se ubaci, bilo da prođe ili prikoči, a to šta ti nazivaš ubacivanjem, to je čisto potreba jer s kamionom ili autobusom nemožeš drugačije.
Staro 31.10.2008., 23:28   #677
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Sorry ali to je čista tvoja krivica
Pa ne gledaš čovjeku samo u štop svjetla, valjda si mogo skužit da se vozilo zaustavlja. A i dužan si držati razmak s obzirom an uvjete na cesti i samo vozilo kojim upravljaš
A kaj se tiče pozicija i štop lampi, tu zato postoji treće stop svietlo
Nisam niti rekao da nisam kriv, moja je dužnost bila zaustaviti se, a sad to što je on jedini kočio a ostale dvije trake nisu to je druga stvar, nisam ja niti gledao sao u njegova štop svijetla, vozio sam se nekih 15m iza njega i išli smo polako,nekakvih 60-70km/h samo što je on eto stao tamo gdje su svi još ubrzavali da ulove prolaz.
Poanta je u tome, nemora biti da bih stao ali mislim da bih imao veće izglede na vrijeme primjetit da je stao da su mu pozicije bile ugašene,ovako sunce je tuklo bočno sa leđa i bacilo refleksiju preko njegovih stražnjih lampi, a pošto su pozicije već svijetlile razlika u svjetlini štopa je bila umanjena, a trećeg štop svijetla nije niti imao... Jbg, bilo pa prošlo, u principu dnevna svijetla su ok ali kad bi npr postojala opcija da dnevna svijetla uključuju samo prednje farove mislim da bi ipak bilo bolje u takvim situacijama.
Definitivno je ovo što sada imamo najgora situacija, polovina vozača pali svijetla druga polovina ne, a neki čak i po noći idu bez njih ili samo pod pozicijama, to je ono problematično, sve se šareni, trebalo bi napisat obavezni zakon, znači svijetla ili svi upaljena ili svi ugašena a ne kako se kome sprdne, pa tko ne poštuje fino mu se malo stanji novčanik i bok...
Staro 01.11.2008., 09:04   #678
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
ovako sunce je tuklo bočno sa leđa i bacilo refleksiju preko njegovih stražnjih lampi
ovo mi smeta na starim tipovima semafora.
mogli bi lagano pocet mijenjat i stavljat sa ledicama !

Željac je offline  
Staro 01.11.2008., 09:08   #679
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Bilo bi dosta da stavljeju lampe odgovarajuće jačine u semafore umjesto da štede struju i stavljaju žarulje koje imaju pola intenziteta...
Staro 01.11.2008., 09:18   #680
rib@
Premium

rib@'s Avatar

@yedwy - nije nikakav problem u odnosu policije, nego sam bil skoro slagiran kad su decki dosli i rekli mi kakvu su dojavu dobili, ali su bili razumni i apsolutno nikakvih problema nije bilo.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa
rib@ je offline  
Staro 01.11.2008., 17:42   #681
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
@žile
Ja sam i govrio o stražnjim maglenkama o kojima je i wolv...
Izvini,ja ne vidim,dapače ni ne sjećam se gdje sam se i kada uključivao u raspravu vezanu uz maglenke?
žile je offline  
Staro 01.11.2008., 18:39   #682
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

A sorry krivo ime to je išlo AMDjcu...

Editirat ću post...
Staro 01.11.2008., 19:16   #683
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Ma nema frke.
Ono gledam,wtf,kriv i kad ne postam
žile je offline  
Staro 01.11.2008., 19:30   #684
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Kaj je to išlo mene? Malo sam senilan.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je online  
Staro 01.11.2008., 19:53   #685
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

dali ja moram sa svojih 17.5 godina imat osobnu kod sebe u 18h?
Kimi je offline  
Staro 01.11.2008., 19:54   #686
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Osobnu bi trebao imati stalno kod sebe.

' alt='' border=0>
Vejita je offline  
Staro 01.11.2008., 19:58   #687
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Autor Kimi Pregled postova
dali ja moram sa svojih 17.5 godina imat osobnu kod sebe u 18h?
Upravo tako, osobnu iskaznicu dužan si uvijek imati uz sebe

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline  
Staro 01.11.2008., 20:00   #688
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Kaj je to išlo mene? Malo sam senilan.
Ma nije bitno...

Bilo je kad si rekao...

...Prednje maglenke nisu kažnjive već samo stražnje koje zaista smetaju...

Mislio sam da ide mene jer sam ja rekao da je protivno propisima pa sam poslje dodao da sam i mislio na stražnje zapravo je post o pravilima bio drito ispod wolvovog prije nego je otišao na drugu stranu pa nisam mislio da treba precizirati na kaj mislim...

Sve u svemu nakraju je nebitno nakon kaj se već dalje nakotilo replyova...

Na novije...
Što se osobne tiče nisam siguran dal mlađi od 18 moraju uopće i imati osobne?
Staro 01.11.2008., 20:01   #689
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
mislim da ju moras od 16.godine imat stalno
pa ja neznam u cem je problem...ja bez novcanika ne izlazim iz kuce, tako da je uvijek kod mene
jedino je ne nosim kad idem na kupanje
A.J. je offline  
Staro 01.11.2008., 20:04   #690
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

mah vozio se na biciklu,novčanik mi onda smeta,inače je uvijek imam kraj sebe.i tip me nađe zajebavat
Kimi je offline  
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno