|
![]() |
#481 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ili Napumpaj krug do daske, cuvaj nazad na strelici i moli Boga da skoci zivi zid, 100% gol ispod zida. Ako je faul na nekih 25m, sutaj ne sa krugom nego kockom (dugme za sut) do malo manje od pola i cuvaj prema dolje na strelici. Ako je faul 30+ m napumpaj do pola kockom i cuvaj naprijed na strelici. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#485 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
strijelica gore - oštar (jak udarac) strijelica dolje - mekan (slab udarac) lijevo i desno ti je swerve moraš otići na trening i vježbati, ali ključno je pucanje iz dva dijela, dakle, ovisno o udaljenosti, morat ćeš to naučiti ako želiš dobro pucati slobodnjake e sada što znači pucanje iz dva dijela, prvo stisneš malo (opet ovisi o udaljenosti) i onda onda jače (do negdje preko pola), tako ćeš dobiti da lopta ide malo preko živog zida i da odsjeda jako u gol... sve u svemu vježbaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
imam problem sa grom Neki dan sam smanjio onaj game volume i te stvari posto sam slusao muziku dok igram E sad , prekjucer zaigram (vratio na default) i necujem sudca i navijace, tj. cujem navijace samo u intervalima, i samo pjesmu, dok sudca uopce necujem. Skoro cjelo vrjeme imam tisinu osim ako komentatori nesto ne govore.... Posta je iritirajuce to.. jer kad npr. radim akciju necujem ono " poglasnjavanje" navijaca kako idem prema golu i onaj razocaravajuc uzdah sa tribina kad fulam gol...
![]() |
#491 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Samo da se javim...jednostavno PES8 - 10/10 PES9 - 8/10 (naravno moje subjektivno mišljenje, koje je samo uzrokovano time da mi je manje zabavna 9ka nego 8ica)
![]() |
#492 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
bilo je na 2008, a radilo se o tome da su mi se nekako pomijeshali zvuchnici (ne pitaj kak) pa sam ih ishtekal i ponovno jedan po jedan ukljuchival i namjeshtal (5.1 zvuchnici) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
danas igrali kup kod frenda chelsea ja, ostatak: manchester united, real madrid, barcelona. i sve fino odgirali i PRAS dva kola prije kraja (send/don't send) baš krasno ![]() poredak na kraju manchester chelsea barcelona real madrid bilo je totalno dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
|
da ti se to više ne bi događalo instaliraj si konamijev službeni patch koji ispravlja te send/dont send gluposti...ak ti kaze da ubacis original kopiraj ono sto ti treba i patch radi, barem sto se tice transfera (quaresma, berbatov, shevchenko...)..a za send dont send nisam doso jos do 1/4 finala lige prvaka (inace uvijek tamo napravi to) tak da ne znam al vjerujem da je ispravljeno...jos samo nesto...ako ti kod instaliacije malo zašteka setup wizard kao ono not responding samo ga ostavi strpi se 2 min prestat će stekat... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
|
Službeni Konami patch ispravlja smrzavanje. Izbacivalo i mene, a nakon patcha osvojio 2 puta Ligu prvaka sa Milanom i Juventusom. Nisu učinjeni baš svi transferi. Može li mi netko reći kad će Bundesliga? Odnosno hoće li je uopće biti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
da ne čitam svih 17 stranica molio bih nekog ko ima volje napisati kako se rješava sljedeći problem.naime,u modu ''become a legend'' mi uredno kod 11. utakmice izbaci error i nema dalje.
![]() |
#500 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Zna tko?BTW...onaj gore patch sam takodjer stavio, ali i dalje šteka ![]()
![]() |
![]() |
#501 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
meni također izbacuje.. patch stavljen uredno, ali 12. tjedan i nemrem dalje. ![]() A bas mi se svidio become a legend mode.. ![]()
![]() |
#504 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ajd da netko od vas profesionalaca koji igraju PES danonoćno pa znaju neke finte napravite opis kak šta napravit od poteza,recimo kak simulirat i tako dalje... od onog što sam znam ako se gleda PS2 joystick kvadrat+X daje fintu za varanje golmana,isto to daje i krug+X. Dok imate loptu sa igračem ako prišćete L1 onda on radi onu fintu kao bicikl.I znam da kad igrač uklizava da se lopta može dignut sa brzim pritiskanjem R1. nek dalje netko nastavi niz
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ne koristim puno mudrolija i sad se ne mogu najbolje sjetit,ali nešto bez čega nebi mogao je nabacivanje direkt na igrača s L1+R1 i naravno O ... ide direkt na igrača,ispucavao golman ili ubacivao iz kornera.
![]() |
#507 |
Premium
|
hmmmm....pauza tijekom tekme i odi u command list, gdje cesh sve detaljno imati napisano, pa si isprintaj i vjezhbaj na treningu.... L1+L2+R1 --- simuliranje L1+X, Δ --- dupli pas po zemlji L1+X, O --- dupli pas po zraku osim toga i navedenoga puno drugoga ne koristim.....kako velim, sve ti pishe u command listu, pa cesh najbolje tamo naci.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
na www.forum.cropes.net imate puno tutorijala i svega u vezi s pesom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |