Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 12.10.2008., 19:59   #1
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
D900i vs S500i vs vaš izbor

Oke,riknuo mi je mob,kojeg sam imao 3-4 godine dana,preminuli dragi SGH-E730,i naravno došlo je vrijeme da se uzme novi mobitel.Premda štedim za motor,i naravno kad kupim motor trebat će mi oprema,a bome ću si i gorivo plaćat,tako da tražim mob,oko ranga 1000 kn koji će mi potrajat 2-3 god,jer mi ne pada napamet uz ovakav financijski cilj trošiti još novaca na bedastoće poput mobitela.

Dakle cilj je,kvalitetan izdržljiv mobitel,sa dobrom kamerom i proširivom memorijom do 4 gb ili više,poželjna microsd kartica,ali oke i druge,klizni i preklopni najpoželjniji,monoblok baš i ne gledam,rang od 0-1200 kn!

Poželjnoobra kamera,dobra mp3 reprodukcija!

Hvala
Angelus je offline  
Staro 12.10.2008., 20:32   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
995kn u tele2 za D900i je dobra kupnja , po meni bolja nego 795kn za S500 o kojem se jos uvijek prica najvise o pucanjima tipaka na tipkovnici .
Nekak mi u ovo kvalitetan i izdrzljiv mobitel ne ulazi nista sto je klizno ili preklopno jer ipak se radi o mehanizmima koji nisu vjecni i koji se habaju koristenjem .
Takodjer mi na pamet pada i Samsung G600 , dosta dobar mobitel koji sam imao krace i mene je odusevio .
Trenutno po oglasima stavrno recimo D900 i D900i ne drze cijenu i moze ih se naci u solidnom pa cak i odlicnom stanju cak i za upola od ovog sto si mislio potrositi ( dakle nekih 600kn za d900i sa garancijom ) . Jedino za velicinu mem. kartice nisam siguran da li 4gb idu , 2gb sam gurao u d900i i radilo je .
Router je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.10.2008., 20:43   #3
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Da gledao sam polovno,ali za dugačke staze se jednostavno ne isplati,sa novim znam na čemu sam i znam da imam garanciju jedan dobar period i naravno znam da sam se dobro ponašao prema uređaju.

Za S500i sam guglo i piše da tipke jako pucaju,što mi nebi čak tolki bio problem jer kažu u prosjeku svakih 6 mj,pa ono otić u SC reć da mi daju zamjenski dok se oni igraju sa mojim mobom i oke,ali me jako razočaralo što je kvaliteta kamere gotovo u rangu jačih VGA kamera :/

Samo koliko dođe d900i u vipu?Volio bih da se nemoram mučiti sa dekodiranjem,i da koliko dođe g600 otprilike,gledao sam baš sad po sajtovima malo mob i čini se kao uber kvalitetan i dobar mob,samo za koje pare,nabava.net mi nešto šteka trenutno.

EDIT:Ma otpada g600,primjetih da je u rangu 2 kile kuna ^^
Angelus je offline  
Staro 12.10.2008., 20:51   #4
Router
Hejter

D900i u tele2 uglavnom nije kodiran , ne mogu reci za sve koje prodaju , ali probao sam ih zasad oko 10 komada u zadnjih par tjedana otkad su po 995 i niti jedan nije bio kodiran .
G600 je 2000kn u ducanu , ali mislim da se novi u oglasu nadje taman za oko 1200kn .
Router je offline  
Staro 14.10.2008., 22:23   #5
Tekla
Premium
Moj komp

Tekla's Avatar

se k800i
Staro 14.10.2008., 22:55   #6
Router
Hejter

Citiraj:
Autor Angelus Pregled postova

Dakle cilj je,kvalitetan izdržljiv mobitel,sa dobrom kamerom i proširivom memorijom do 4 gb ili više,poželjna microsd kartica,ali oke i druge,klizni i preklopni najpoželjniji,monoblok baš i ne gledam

Hvala
Citiraj:
Autor Tekla Pregled postova
se k800i
hm ...
Router je offline  
Staro 15.10.2008., 00:33   #7
Tekla
Premium
Moj komp

Tekla's Avatar

onda nokia e51. mema prosiriva do 8gb. cvrst mob. baterija mu traje 3-4dana.kamera sasvim ok. jest da nije klizni, ali. i microsd kartica ide u njega. i ima hrpu programa i svega.
Staro 15.10.2008., 07:37   #8
Router
Hejter

Citiraj:
Autor Tekla Pregled postova
onda nokia e51. mema prosiriva do 8gb. cvrst mob. baterija mu traje 3-4dana.kamera sasvim ok. jest da nije klizni, ali. i microsd kartica ide u njega. i ima hrpu programa i svega.
a sta je e51 nego monoblok ? daj , pogledaj bolje boldano - covjek hoce preklopno ili klizno ... a i kamera na e51 je daleko od dobre ...
Router je offline  
Staro 15.10.2008., 09:07   #9
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Covjek trazi cvrst prklopni/klizni mobitel, koji ce pritom izdurat min 2-3 godine..i sve to za 1000 kn..jea vrajt.

To jednostavno nepostoji. Takvi mobiteli su obicno dosta kraceg vjeka od monobloka. Cisto zbog konstrukcije. Da ne govorimo da d900 batrija drzi dan-dan i pol, da se cesto kvari, da s500 izgleda kao da ga je slasticar Janko napravio, i da max traje par mjeseci bez mehaničkih kvarova.. Ja bi ta dva moba zaobisao u velikom luku, jer se trazi pouzdan mobitel za duze staze..A to ova dva nisu definitivno
srale7 je offline  
Staro 15.10.2008., 11:01   #10
Router
Hejter

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Covjek trazi cvrst prklopni/klizni mobitel, koji ce pritom izdurat min 2-3 godine..i sve to za 1000 kn..jea vrajt.

To jednostavno nepostoji. Takvi mobiteli su obicno dosta kraceg vjeka od monobloka. Cisto zbog konstrukcije. Da ne govorimo da d900 batrija drzi dan-dan i pol, da se cesto kvari, da s500 izgleda kao da ga je slasticar Janko napravio, i da max traje par mjeseci bez mehaničkih kvarova.. Ja bi ta dva moba zaobisao u velikom luku, jer se trazi pouzdan mobitel za duze staze..A to ova dva nisu definitivno
Ovo za d900 ne stoji , bar ne na mom primjerku , star godinu i pol sigurno mozdai dvije , nosio ga nisam ja nego jos gore - moj stari i stvarno ga nije pazio , izgreban je po ekranu , ali slide je i dalje itekako ok , ne steka , nikad nista se pokvarilo nije , baterija starom je drzala po jedan dan ali prica po bar 3 sata na njemu , sad ga nosim par tjedana i sa mojim normalnim koristenjem izdura 2.5 - 3 dana ... Jako puno slusam pljuvanja po tim samsunzima, cak sam i ja znao pljuvati jer mi je puknuo ekran na slicnom modelu , ali sto vrijeme odmice to me neki modeli iznenade i uvjere bas u suprotno .
Router je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.10.2008., 11:38   #11
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Router, kenj.

Nema sanse da ti na d900 baterija drzi 3 dana..Ok, tebi je mozda bas bio bez zamjerka, ali dosta ljudi znam sto vec lude s Europa trade-om..
srale7 je offline  
Staro 15.10.2008., 13:38   #12
Router
Hejter

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Router, kenj.

Nema sanse da ti na d900 baterija drzi 3 dana..Ok, tebi je mozda bas bio bez zamjerka, ali dosta ljudi znam sto vec lude s Europa trade-om..
Prvo sto moj odnosno od starog mob nema uopce veze sa Europatredeom jer ionako ima uz latinicna jos i neka druga cudna slova na tipkovnici jer je tako nabavljen , a baterija kao sto sam rekao traje 3 dana , konkretno sad je na zadnjoj crtici i ne javlja jos da je slaba a napunjen je u noci sa nedjelju na ponedjeljak , i otad mozda pola sata razgovora i 40 smsova i 3 fotografije sinoc opalio , dakle traje ... I pazi na izrazavanje drugi put ... Uostalom ja ovdje uvijek napisem svoja iskustva , i uvijek napisem tocno takva jesu ... bas me zanima koliko d900 je tebi proslo kroz ruke ili sony ericsona s500 pa da mozes tako donositi zakljucke o tim aparatima ...
Router je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno