|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
D900i vs S500i vs vaš izbor
Oke,riknuo mi je mob,kojeg sam imao 3-4 godine dana,preminuli dragi SGH-E730,i naravno došlo je vrijeme da se uzme novi mobitel.Premda štedim za motor,i naravno kad kupim motor trebat će mi oprema,a bome ću si i gorivo plaćat,tako da tražim mob,oko ranga 1000 kn koji će mi potrajat 2-3 god,jer mi ne pada napamet uz ovakav financijski cilj trošiti još novaca na bedastoće poput mobitela. Dakle cilj je,kvalitetan izdržljiv mobitel,sa dobrom kamerom i proširivom memorijom do 4 gb ili više,poželjna microsd kartica,ali oke i druge,klizni i preklopni najpoželjniji,monoblok baš i ne gledam,rang od 0-1200 kn! Poželjno ![]() Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
995kn u tele2 za D900i je dobra kupnja , po meni bolja nego 795kn za S500 o kojem se jos uvijek prica najvise o pucanjima tipaka na tipkovnici . Nekak mi u ovo kvalitetan i izdrzljiv mobitel ne ulazi nista sto je klizno ili preklopno jer ipak se radi o mehanizmima koji nisu vjecni i koji se habaju koristenjem . Takodjer mi na pamet pada i Samsung G600 , dosta dobar mobitel koji sam imao krace i mene je odusevio . Trenutno po oglasima stavrno recimo D900 i D900i ne drze cijenu i moze ih se naci u solidnom pa cak i odlicnom stanju cak i za upola od ovog sto si mislio potrositi ( dakle nekih 600kn za d900i sa garancijom ) . Jedino za velicinu mem. kartice nisam siguran da li 4gb idu , 2gb sam gurao u d900i i radilo je . |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Da gledao sam polovno,ali za dugačke staze se jednostavno ne isplati,sa novim znam na čemu sam i znam da imam garanciju jedan dobar period i naravno znam da sam se dobro ponašao prema uređaju. Za S500i sam guglo i piše da tipke jako pucaju,što mi nebi čak tolki bio problem jer kažu u prosjeku svakih 6 mj,pa ono otić u SC reć da mi daju zamjenski dok se oni igraju sa mojim mobom i oke,ali me jako razočaralo što je kvaliteta kamere gotovo u rangu jačih VGA kamera :/ Samo koliko dođe d900i u vipu?Volio bih da se nemoram mučiti sa dekodiranjem,i da koliko dođe g600 otprilike,gledao sam baš sad po sajtovima malo mob i čini se kao uber kvalitetan i dobar mob,samo za koje pare,nabava.net mi nešto šteka trenutno. EDIT:Ma otpada g600,primjetih da je u rangu 2 kile kuna ^^ |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
|
D900i u tele2 uglavnom nije kodiran , ne mogu reci za sve koje prodaju , ali probao sam ih zasad oko 10 komada u zadnjih par tjedana otkad su po 995 i niti jedan nije bio kodiran . G600 je 2000kn u ducanu , ali mislim da se novi u oglasu nadje taman za oko 1200kn . |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Covjek trazi cvrst prklopni/klizni mobitel, koji ce pritom izdurat min 2-3 godine..i sve to za 1000 kn..jea vrajt. To jednostavno nepostoji. Takvi mobiteli su obicno dosta kraceg vjeka od monobloka. Cisto zbog konstrukcije. Da ne govorimo da d900 batrija drzi dan-dan i pol, da se cesto kvari, da s500 izgleda kao da ga je slasticar Janko napravio, i da max traje par mjeseci bez mehaničkih kvarova.. Ja bi ta dva moba zaobisao u velikom luku, jer se trazi pouzdan mobitel za duze staze..A to ova dva nisu definitivno |
![]() |
![]() |
#10 | |
Hejter
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Hejter
|
Prvo sto moj odnosno od starog mob nema uopce veze sa Europatredeom jer ionako ima uz latinicna jos i neka druga cudna slova na tipkovnici jer je tako nabavljen , a baterija kao sto sam rekao traje 3 dana , konkretno sad je na zadnjoj crtici i ne javlja jos da je slaba a napunjen je u noci sa nedjelju na ponedjeljak , i otad mozda pola sata razgovora i 40 smsova i 3 fotografije sinoc opalio , dakle traje ... I pazi na izrazavanje drugi put ... Uostalom ja ovdje uvijek napisem svoja iskustva , i uvijek napisem tocno takva jesu ... bas me zanima koliko d900 je tebi proslo kroz ruke ili sony ericsona s500 pa da mozes tako donositi zakljucke o tim aparatima ... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|