|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
izbrisan youtube account , može li ga se vratit
noćas mi je youtube izbrisao account, navodno zbog copyright infrigment-a, izbrisali 6 videa i više ne mogu pristupit accountu (account deleted permanently). postoji li neki mail gdje im se mogu obratiti da mi ga vrate već kad su izbrisali tih 6 videa šta su htjeli? nije mi previše bitno zbog filmića gore, već sam imao oko 200njak prefered videa koje neznam kako ću opet naći, iako sam imao dosta posjećen account sa oko 120 video klipova gore (oko 180 registriranih i oko 7000 pregleda kanala, sa cca 1000-30000 pregleda po videu, većinom stvari koje nema nitko drugi na youtubeu). na koji mail da im se obratim? zna li netko? |
![]() |
![]() |
#2 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
ne. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
od neznam kolko milijun usera, sumnjam da ce procitati bas tvoj mail i ispuniti ti zelju ![]()
#6 |
Premium
|
pa kao i svi, jesam. sve šta sam uploadao je snimljeno sa televizije i imalo je talijanski audio, ali zbog jedne serije, odnosno samo 6 videa jer nisam stigao uploadat više, su mi ukinuli account. polako vraćam videe (imao sam dosta posjećenu stranicu, ne želim da to prestane) ali sad znam šta ne smijem uploadat. a napravit ću i treći account gdje ću sejvat favorite i prijatelje iz trenutnog accounta, ako i ovoga izbrišu. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
pa nisam primijetio, radi čisto ok. dodam klipove na listu, dodam ime, description i tagove i upload, i ako sam dobro primijetio napravi resume ako se tokom uploada prekine net (reconnect adsl-a), evo do sad otišlo 1500 MB. sad ću dodat još jedan film, i na spavanje, neka on uploadira cijelu noć. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
normalno da su ti izbrisali acc. I ne mozes se zalit a i nema vise rasprave o tome ovdje.... jer izgleda da opet stavljas gore ilegalu...
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|