![]() |
izbrisan youtube account , može li ga se vratit
noćas mi je youtube izbrisao account, navodno zbog copyright infrigment-a, izbrisali 6 videa i više ne mogu pristupit accountu (account deleted permanently).
postoji li neki mail gdje im se mogu obratiti da mi ga vrate već kad su izbrisali tih 6 videa šta su htjeli? nije mi previše bitno zbog filmića gore, već sam imao oko 200njak prefered videa koje neznam kako ću opet naći, iako sam imao dosta posjećen account sa oko 120 video klipova gore (oko 180 registriranih i oko 7000 pregleda kanala, sa cca 1000-30000 pregleda po videu, većinom stvari koje nema nitko drugi na youtubeu). na koji mail da im se obratim? zna li netko? |
ne.
|
od neznam kolko milijun usera, sumnjam da ce procitati bas tvoj mail i ispuniti ti zelju :)
|
eh, ponadao sam se. ko će opet nać sve one favorite, gjaaah.
|
Pa jesi uploadao Copyrighted materijal?
|
pa kao i svi, jesam. sve šta sam uploadao je snimljeno sa televizije i imalo je talijanski audio, ali zbog jedne serije, odnosno samo 6 videa jer nisam stigao uploadat više, su mi ukinuli account. polako vraćam videe (imao sam dosta posjećenu stranicu, ne želim da to prestane) ali sad znam šta ne smijem uploadat.
a napravit ću i treći account gdje ću sejvat favorite i prijatelje iz trenutnog accounta, ako i ovoga izbrišu. |
Citiraj:
|
ma polako vraćam, evo upravo se jedan od filmova uploada, probat ću do kraja mjeseca dignut sve jer kanim idući mjesec smanjit brzinu, trenutno sam na 3/512 pa to ide solidno brzo.
|
Sretno u vraćanju, youtube ima stvarno loš riješen sustav uploada... :)
|
pa nisam primijetio, radi čisto ok. dodam klipove na listu, dodam ime, description i tagove i upload, i ako sam dobro primijetio napravi resume ako se tokom uploada prekine net (reconnect adsl-a), evo do sad otišlo 1500 MB. sad ću dodat još jedan film, i na spavanje, neka on uploadira cijelu noć.
|
normalno da su ti izbrisali acc. I ne mozes se zalit a i nema vise rasprave o tome ovdje.... jer izgleda da opet stavljas gore ilegalu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:11. |