|
![]() |
#91 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Rijeka izgleda da se budi , a Cibalia - Inter je po rezultatu sigurno bila odlična tekma ( za HNL) ... |
![]() |
![]() |
#92 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja slusao na radiju na poslu sinoc tekme, kolko sam skuzio Sesvete - Rijeka je bila koma od utakmice, a Cibalia - Inter more pogresaka obrane Cibalie, jer su od 17. minute imali igraca vise i polulali 3 komada ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
#94 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Žao mi je što je stradao, nadam se da će se u potpunosti oporaviti. Čini se da je Kelava nekaj naučio od Kocha, mogao bi biti dobar golman. Prva HNL, 31. kolovoz 2008., 6. kolo: Dinamo Varteks 2:1 Osijek Hajduk 1:2 Rijeka Belupo 2:1 Sesvete Cibalia 1:1 Inter Zadar 3:1 Tablica 1. HNL Dinamo 18 Slaven Belupo 10 Hajduk 10 Zagreb 10 Za dva kola može se upriličiti i dodjela pehara, čemu čekati svibanj 2009. ![]()
![]() |
#96 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Taj balaban je teška panjina...
#98 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
tralaban ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
a ovaj gol sad, isuse bože... |
![]() |
![]() |
#102 |
Super Moderators
|
Ja bi im uzeo tri plaće za ovakvu igru ![]()
#104 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ROFL - još je neki lik na telki pričao kako je vidio u kladari da netko stavlja 30 000 kuna na čistu dvojku. Ali sumnjam da je namještaljka jer Dinamo stvarno slabo igra u zadnje vrijeme - u biti nije dobru partiju ponudio od početka sezone. IMHO naravno. Katastrofa. |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
evo naseg mentaliteta. ako dinamo ne dobije , tekma je namjestena. Sto se mene tice , Dinamo je ekipa seratora i preseratora ,volio sam Dinamo dok je Dudu, Modric i onaj treci kako se zove ![]() BTW. nisam navijac nijednog kluba u HR , pljujem po svakom klubu ili ga hvalim .... |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
|
A jesi se uhvatio toga ![]() Mislim da će Dinamu na duge staze ipak teško bilo tko nauditi ove sezone u HNL-u. Dinamo je bolji od Hajduka u ''malim utakmicama'', a upravo u njima se dobiva ili gubi prvenstvo. No tko zna, kako igraju sve je moguće... Moram priznati da je Dinamo rijetko kad ovako loše izgledao u HNL-u. Nisu stvorili ni jedni šansu, ni pošteno zapucali prema golu. Jadno... Ovogodišnja pojačanja su im očajna, Moreles se sve više otkriva kako mačak u vreći. Jedino mali Ibanez mož proći kao neko polupojačanje.
#112 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jedino me iznenadilo jučer čuđenje novinara zašto je stadion prazan - mislim zar im se mora crtati ? trebao bi uvijek biti prazan sa obzirom na igre ove šake jada ... čak i ja koji zaista nisam realan navijač već abnormalno naklonjen plavima za jucer moram priznati da je ajduk bio bolji - bar su igrali , i zasluzeno pobijedili ... mislim da ajduk i ne mora dobiti ijednu tekmu vise , sad kad su dobili dinamo mogu i u ligu za ostanak i oni sretni ... |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Croatia Sesvete rules ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Super Moderators
|
#115 |
3.14zda ®
|
Mozemo mi klokati koliko hocemo o tome, ali Morales i Sammir jedini imaju onaj "potez" u toj momcadi, cak i ovaj mali Ibanez mi se svidja, ali ovi seljaci sto s njima igraju nisu niti za Suhopolje, a tu prvenstveno mislim na Mandzukica, Tadica, Vrdoljaka i slicne. Seljoberi koji misle da su popili svu pamet svijete jer su u Dinamu. Sve ih poslati na kaljenje u Lokomotivu! |
![]() |
![]() |
#116 | |
Premium
|
Citiraj:
Sammir se praktički skrivao od lopte, jedva da ju je taknuo, Morales se doduše nudio ali bolje da nije ![]() Nisu stvorili ni jednu šansu na utakmici i to dovoljno govori o njima. Ibričić i Sharbini su za njih Maradona i Pele ![]() Napadače možemo pljuvati ali činjenica je da već duuugo nisu dobili upotrebljivu loptu. A da ne velim da uz sav taj igrački jad još imamo i trenera kukavicu koji ne zna složit igru kak spada. Ali, tako dugo dok je Mamić tu Dinamo neće imati trenera koji sam sastavlja momčad... Najbolji Dinamo ikad, definitvno. Svaka malo jača ekipa razbije ga ko beba zvečku ![]()
![]() |
#117 |
3.14zda ®
|
Pa kome da doda kad se 90% momcadi skriva od lopte i ne izlazi kako spada u napad? Znas kako se razvija napad? Vezni igrac treba imati otkrivenog igraca da nekome doda loptu, u protivnom sam mora muljati nesto da izmisli dodavanje. Hajduk je 2 gola dao na konto truljave obrane i loseg postavljanja igraca, ne iz nekih izradjenih akcija, neka ozbiljnija momcad ne bi dobila gol 3 dana od takvog Hajduka. Ne znas tko je bio gori jucer, uglavnom. |
![]() |
![]() |
#118 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
nije Morales loš, nego se čovjek iscrpi dolazeći stalno po loptu na svoju polovicu. probaj ga gledat cijelo vrijeme pa češ vidjeti. umjesto da mu chago/badelj/vrdoljak iznesu loptu preko centra, on se vrača u obranu po nju a ovi se igraju skrivača ili stoje ko bandere zakopani. nakon par takvih vračanja normalno da nemože dati precizan pass i normalno da se umori oko 60-te minute. najviše je tu kriv Ivanković, i dok on ne ode tak će se igrat i tu nemožemo ništa promijeniti.
![]() |
#120 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Gledo Moralesa uživo, pratio cijelu utakmicu njega jer volim takav tip igrača, lik trči...hmmm ne trči... igra isto ko riquelme, ima odlično dodavanje ali drugo skoro ništa, iza leđa mu moraja bit dva gatusa koja će trčat za njega. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|