|
![]() |
#3571 | ||||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() I hardcore je, nemam croshaira ![]() Citiraj:
Al nisam sad ziher Citiraj:
![]() Mogao bi i malo dat šansu tom Dead Silenceu Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3572 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
|
Megalol ![]() Nisam skužio submarine ![]() I sad sam pogledao ono ak imaš Overkill, nije zaključan prvi perk Ja imam class: Mini Uzi Dragunov (bezveze stoji tam...) RPG x2 Overkill Iron Lungs Koja mi je loilčina kad igram sa već poznatom ekipom pa je zayebancija, uništit nekog sa RPGom JA se kočim od smijeha ![]()
![]() |
#3574 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Na kojem serveru igrate, rado bi se prikljucio? Napokon da sam sredio sve da je legalno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3576 | |
|
Ma daaaaaaaaaaaj mene Before The Dawn kicka baš kad sam najbolji i među prvima Samo mi izbaci "ERROR G_Spawn: no free entities" ![]() Poludio bi, sad me sa Vacanta tak izbacio a imao sam 350 killova i bio prvi u 8. rundi ![]() MisterM jel tebe ikad to izbacilo? Meni je ovo jedno 10ti put otkad igram na tom serveru ![]() Kak me naživcira Evo ranije danas me 10 sekundi nakon uzimanja SSa izbacilo: ![]() Citiraj:
![]() Koji nick? EDIT: Ma daaaaaaaaaaaaaj ![]() Sad mi odjednom izbaci connection interupted i neće se vratit nikako Na Backlotu igrali a ja imao savršeno mjesto di vidim 2 zombi spawn mjesta Bio bi prvi na map ![]() Kak me yebe to je nenormalno I to samo na tom serveru ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 12.09.2008. u 01:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3578 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
"ERROR G_Spawn: no free entities" -->
![]() Ali to je test server sa pre-beta modom (novim) tako da su crashevi očekivani ![]() Njihov glavni dev AbneyPark je odsutan par dana i rekao je kad se vrati da će početi sređivati stvari ali da će mu trebat jedno dva-tri tjedna da sve bugove popravi - več sad znaju za sve bugove i što je loše - pratim njihov forum ( http://www.before-dawn.co.uk/dawn/news.php ) - pa se čeka da se on prihvati posla i sredi sve. Inače sam jučer umro od smijeha kad se Tapir svađao sa starim od nekog klinca makar nisam skužio oko čega - pa je posle klinac došao i ispričavao se Tapiru ![]() Nego Zmaj i Tapir dođite sa svojim nickovima a ne lol i doob ili kaj več ![]() Za Hammera znam da je narsil_cro ali vi čiteri se stalno skrivate kao da vas se ne kuži ![]() Citiraj:
![]() Ali to je test server sa pre-beta modom (novim) tako da su crashevi očekivani ![]() Njihov glavni dev AbneyPark je odsutan par dana i rekao je kad se vrati da će početi sređivati stvari ali da će mu trebat jedno dva-tri tjedna da sve bugove popravi - več sad znaju za sve bugove i što je loše - pratim njihov forum ( http://www.before-dawn.co.uk/dawn/news.php ) - pa se čeka da se on prihvati posla i sredi sve. Inače sam jučer umro od smijeha kad se Tapir svađao sa starim od nekog klinca makar nisam skužio oko čega - pa je posle klinac došao i ispričavao se Tapiru ![]() Nego Zmaj i Tapir dođite sa svojim nickovima a ne lol i doob ili kaj več ![]() Za Hammera znam da je narsil_cro ali vi čiteri se stalno skrivate kao da vas se ne kuži ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3579 |
|
Zanimljivo je da izbaci baš kad ti krene i kad si među prvima ![]() A sinoč je isto bio neki klinjo ja se kočio Pitanja: "Kak se tradera aktivira, kak kupujem, kolko mogu imat pušaka, zašt mi se tak brzo meci istrošili, zašt je ovaj imo tak više metaka od mene, zašt nemam puške..." ![]() Koje bolesno mjesto ima na Broadcastu ![]() Bolesno
![]() |
#3580 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3583 |
|
Ja obično ona koja nađem, tj, koja se spawnaju sama. G36C, G3 automatic, shotgun... Nevolim tam kod tradera jer ima cijelo krdo njih i nikak na red doći, tak da mi bolje čekat da se spawnaju na određenim mjestima
![]() |
#3585 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3586 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
@mm kao saw su me zapamtili pa stalno koristim taj nick, nego taj lik sound odlican igrac ostao sam par puta s njim sam nista mu netrebam reci koje prilaze da pazi a ne ovi njubosaurusi oslonim se na njih 5 odjednom zombi na vratu reko wtf ![]() Edit evo sad sam zavrsio i odo spavat evo sta je tapir natukao ^^ http://screenshot.xfire.com/screensh...d66a4935c9.png Zadnje izmijenjeno od: Zmaj000. 13.09.2008. u 06:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() Inače Sound i frajer koji se zove SAWII su jako dobri igrači....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3588 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo slusajte sto mi se dogodilo sinoc: Igram ja normalno TDM-HC COD4 12 na 12. budem 1. ko obicno sa malom razlikom od drugog. i onda dodje moja najdraza mapa: cargoship. izbirem komunjare, uzimam class sa 3 fraga. krenem igrat, pobacam 3 bombe, i dobijem air, odmah na pocetku. xd. zovem air, zaradim 10 kill streak i imam heli naravno. odem i ubijem se da mog zvat heli. spawnam se, sakrijem se kod svog spawna zovem heli, heli pocne rasturat 3 kill, 5 kill , onda dodje do 7 i dobijem opet heli. likovi mi ga skinu i ja se odem ubit i opet ovaj zadnji dio ispocetka i opet dobijem jos jedan heli. stisnem tab vidim svoj score kad ono vec 33-3. ah jesam dobar. a svi ostali u timu i amerima najvise 9 kilova. imo sam score ko 2. tim skupa. ![]() kad ono izbaci mi prozor player kicked!!! ![]() Eto vidite sto se moze dogoditi ak igrate predobro kao ja. ![]() I et, admin tog servera ( njemacki server a ja natucam nest malo eng, jedva me lik skuzio) misli da sam citer i nece mi mi maknit ban dok drugi ne potvrde da sam igrao normalno.
![]() |
#3589 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3590 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#3591 |
|
Klan a nema originale!? Kakav klan! ![]() =========================================== MM jesi skužio da na BTD možeš i prodavati oružja? ![]() Ja to tek jučer skužio, fora Nađeš 2 oružja na mapi, odeš do tradera, kupiš 2 pištolja ona najjeftinija, i imat češ ta 2 oružja + 2 pištolja Opet odeš negdje di se spawna oružje i pištoje zamjeniš sa puškom, prodaš te puke koje ti netrebaju, kupiš .50 cal i razaraš ![]()
![]() |
#3592 |
Banned
|
Onda kupiš original,što već jesi,i igraš na original serverima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
R.I.P Mitzek
|
ja se teskog srca odlucio vratit u igru....prestao sam zbog nekih poteskoca.... pa da ne citam sad 100 strana...koji su aktualni patchevi??i di se igra?? pozz
![]() |
#3594 |
Banned
|
1.7 je aktualan. Ja igram na ovima 193.200.158.200:28160 [EVO] HighSpec TDM evoclan.net 193.47.83.174:28932 {UN}CHAOS United Noobs!! 88.198.38.217:29960 =ICE= Truppenuebung www.ICE-World.de Sva tri normal,50 slotova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3595 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
85.17.181.2:29900 esuba FFA server,promod,16+2 mjesta 82.192.78.46:28970 9lives SD,pam4,19+1 mjesta 212.224.66.44:28960 tek9 promod TDM,18+2 mjesta 85.190.9.210:28960 h2k tdm,18+2 to je to većinom,gjde igram kad sam na pubu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3596 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3597 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3598 |
|
Kod tradera klikneš Inventory, otvori ti šta trenutno imaš Klikneš na oružije koje hočeš prodati Piše cijena pokraj njega Nisu neki novci, al skupi se malo
![]() |
#3599 |
1oo1 NooB
|
Najbolje na početku zviznut 5 somova za barrett i onda još nešto pokupit, poslije prva tri vala nakupiš love i središ i perkove i oružja ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3600 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |