|
![]() |
#34 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Litva razlvalila rumunje 3:0, francuzi trenutno puše od austrijanaca 3:1...
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Čudne se stvari dešavaju... Ako se tako nastavi, Uzbekistan će osvojiti prevenstvo... ![]() I kad me netko čudno pogleda i kaže "kak fakat možeš gledat 22 budale koji hvataju jednu loptu", onda se po kvalifikacijam vidi zašto... ![]() Nikad ne znaš tko će koga... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
evo rezultati iz kvalifikacija za svjetsko prvenstvo: http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...hes/index.html
![]() |
#38 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
trebao ja u zege al nist.steta.bas zelim na tekmicu. danas ocekujem odlicnu igru nase repke (kao uvijek),i naravno slavlje vatrenih. takodjer mislim da englezi nemaju sto traziti ovdje s tom bahatoscu.odo u kladu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#43 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni je tak svejedno ko će pobjedit. Mada engleska ne može igrati dobro nikada, jer su svi njihovi reprezentativci svi na otoku, gdje ima previše mržnje između velikana. Skoro pa je nepojmljivo vidjeti da se nakon gola zagrle kapetan najtrofejnijeg engleskog kluba Gerrard i igrač njihovog najljučeg protivnika Scuma - Ferdinand Ista situacija je Lampard, Rooney, Terry, Owen, Ferdinand, Cole, Gerrard itd Sve igrači največih klubova, i največih protivnika Oni će pojedinačno biti među najboljima na svijetu, ali kombinirano, to neide tak
![]() |
#46 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Malo smo lošije otvorili utakmicu, praktički se nismo mogli stati s loptom. Sad idu stvari polako na bolje ali igramo s grčem.
![]() |
#49 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pušimo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
živili Vi pravi navijači |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
dećki koji je najbolji hladnjak za core2duo proceve,onak iskreno? ![]() nemožemo vjećno imat pozitivnu rezu u maximiru,od samostalnosti nismo izgubili u službenim utakmicama,bojim se da je danas... ![]() ![]()
![]() |
#55 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
ma joj, kuiš..Plekitosi je bitno da se baci na travu, a takva se lopta sa nogom skine bez beda..dok ona ide u gol, on još pada...užas nea veze, nismo mi loši.. da smo one turke riješili bio bi sretniji..al ajde
![]() |
#57 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pušimo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
to si potpuno u pravu a ovako ako izgubimo biće da gubimo od svakog jaćeg protivnika. iskreno po meni pobjediti nekakav kazahstan 3-0 nije nikakav rezultat vrijedan pažnje,ajde da je bio 6-0, pa andora ima šanse s njima a mi se napuhali koda smo španjolce dobili. ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|