|
![]() |
#901 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
ja imam 140mm vent i pase taman (isti taj iz hardveraja). ako treba i sliku piknem. tocno je sirine accelera i zauzima isto mjesta prema dole jer je debel 25 mm ko i ovaj od 120. po meni je bolji 140 jer je tisi i veci protok. a slotova zauzme isto ko i 120. edit: vojla: [img]_th.[/img] ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: rodney. 31.08.2008. u 20:29. Razlog: slike.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
turbo modul je loshiji, ali je nesto tanji pa idealno pashe u crossfire sistemu (opet moje slike ![]() Na ovaj nacin uspijes ugurat turbo modul na gornju grafu i onda on malo pushe i na donju odozada |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Nemojte me u startu ubiti zbog pitanja, ali nisam imao vremena za citanje svih 30ak strana ovog treada. Dosao sam do trecine, a ostalo sam preskocio za sad... Vjerojatno je vec bilo negdje polemike oko ovog twin turbo modula za S1. Sta je s njim, vrijedi li on sta, osnosno koje su mu prednosti/nedostatci u odnosu na 120/140mm ventove? Pretpostavljam da osjetno vise buci. Ups, sorry, nisam skuzio da ne citam zadnju stranu pa nisam vidio zadnjih par postova
![]() |
#907 | |
Premium
|
Citiraj:
Loshije hladi, a za buku nisam bash siguran jer je meni to sve isto (s druge strane imam 10+ ventilatora u kucistu, pa i nisam bash referentan ![]() Realno nebi trebao buciti previse jer se ne vrti na velikim okretajima, s druge strane nije taj turbo modul kvalitetno odrađen i dosta lako se strga/odvoji, same lopatice i glava od ventilatora se (s vremenom) polako odvaja od onoga na cemu visi etc... Stoga preporuka 120mm vent debelo prije toga ako ima mjesta, u suprotnom (ili u crossfire setupu) turbo modul |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Premium
|
da, bome je malo blizu pcie slota, ali nebi trebao smetat jer se accelero malo digne gore, tj. nije u samoj ravnini s grafom vec u ravnini skorom pa s samim gpu-om tako da nebi smjelo biti nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#911 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo napokon nabavio danas S1v2! Al ne u linksu, jer ih više nema ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Na memoriji ježići?Može bez problema,moja kartica ni nije imala hlađenje memorije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: SetH. 24.09.2008. u 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Suit up!
|
Seth, zašto taj vent ne učvrstiš za S1 sa vezicama? Ako imaš malo i nedovoljno prozračeno kućište pasivni S1 ne može radit čuda. BTW, dobra alternativa S1 je Coolink Gfxchilla, stane u CF/SLI konfu bez problema, a hladi dobro te nije skup.
![]() |
#922 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Suit up!
|
1. Jesi stavio pravu pastu, a ne onu žvaku? 2. Kolike su temperature idle/load? 3. Stavi ventilator na S1 i provjeri protok zraka (da puše u pravom smjeru). 4. Kolika je temperatura procesora, NB-a i unutrašnjosti? Jer ako je visoka, nije čudo da se grije više.
![]() |
#929 |
Suit up!
|
![]() |
#930 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ovisi o proizvodjacu, meni prosle kroz ruke 3 komada, gigabyte/XFX/asus i tako je i po redu isao OC, sa asusom sam bio najvise razocaran jer i nije bas nesto bio OC-abilan, barem sto se jezgre tice, mema je standardno isla oko 2050MHz dok me gigabyte bio najvise odusevio (jos dok uracunam dizanje napona jezgre prek gamerhuda, uff ![]() sad bi trebao dobiti uskoro i gainwardicu pa cu vidjet sta ona moze |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|