|
![]() |
#1501 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1502 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: žderonje i Opera 7.50....
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam u trilemi ![]() Skidal bi i Operu, svrbi me isprobat nove 4.5 drivere a i neke prgove bi skidal...a 56k:mad: Vrag mater... A niš...Operu bum skinul ziher-za ostalo bum več neki drugi dan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
ja imam full verziju,bez bannera....... ![]() hijaooooooo...dijeta vs Mitzek--- 6:0 !!!!!!!! ![]() malo mi je jos sjene se rastopilo!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Prigorec po defaultu
|
![]() DIJETA vs MITZEK--7:O !!!!!!!!!!! gulp.......mislim da ak ovak nastavim ,dolazi u pitanje opstojnost Zderonjskog kodeksa i mojeg clanstva pri njima!! ![]() a di je jos 22.05.!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: urghhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
Kad si dobro čreva očistiš i nakon dva tjedna posta ogladniš, bum te ja pital di pes jajca nosi. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1510 | |
Super Moderators
|
Re: urghhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Headbangig Grunf!
|
Tak je budemo ga prisili da si mjesto vodurine fino zemi Dva potoka Zagrebački z puuuuuuuuno pommes frittesa, zajedničkim snaga ga bumo prisiljavali da to metnw v usta i prožvače. Već vidim bu se opiral rukama i nogama bil bu nakon tog ljut kak ris. P.s. Kaj opet moram nalaziti recepte tipa PALAČINKE S MESOM po netu?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Drugi nastavak "Isusove fine papice" ![]() Nakon velikog uspjeha prvog dijela "PALAČINKE S MESOM", ovaj puta Vam predstavljamo: Topli kruh s krumpirom Kruh mijenja okus i izgled ovisno o dodacima. Kruh s krumpirom, recept kojega vam predlažemo, sigurno će vas osvojiti okusom zbog kojega vam neće biti žao podosta vremena što ga zahtijeva njegova priprema. Sastojci za 6 osoba 300 g krumpira 1 vezica peršina 100 g maslaca 2 žumanca 300 g Oštrog brašna tip 500 1 vrećica instant kvasca 50 g grožđica 20 g suncokretovih sjemenki 4 žlice mlijeka sol 1 jaje Vrijeme pripreme 1 h 50 min Energ. vrijednost 434 kcal / 1818 kJ Postupak 1. Oprani krumpir u ljusci stavite u pećnicu zagrijanu na 200°C i pecite oko 40 minuta. 2. Ohladite ga, ogulite, zgnječite, dodajte nasjeckani peršin, maslac, žumance i sve dobro izmiješajte. 3. Dodajte brašno pomiješano s kvascem, grožđice, sjemenke suncokreta, mlijeko i prstohvat soli pa umijesite glatko tijesto. Pokrijte i ostavite na toplom mjestu oko 30 minuta neka se diže. 4. Tijesto premijesite i stavite ga u namašćeni kalup za kruh te ostavite na toplom mjestu da se još jedanput digne. 5. Kruh premažite razmućenim jajetom i pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C 40 minuta. Posluživanje Topli kruh s krumpirom poslužite uz pečenje. Savjet Umjesto pripreme krumpira u pećnici možete ga i skuhati. MOLIMO OBRATITE PAŽNJU NA DIO KOJI SLIJEDI Za potpun kulinarski užitak još preporučujemo: Pečeni odojak : nuts :
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Super Moderators
|
Joj Kristuš...grožđice, krumpir i koštice:confused: Tomu ni dobr stari pu-aj-cek ne bi pomogel ![]() Kod mene dimeka se baš dela juhica ![]() U veš-loncu, kao i uvijek... Rep juneći, velike kosti, ramstek, dva komada prsica (junećih), dva grincajga, pred kraj pileća jetrica, srčeka i par želudaca ![]() Dakle-prvo se u afektu smaže srž iz kostiju na ličkom ili raženom. Prva juha se dela tako da se propasira krumpir, rajčica i zelenje koje se kuhalo u 1.5l juhe. Uz taranicu/kašicu panjaju se želučeki, jetrica, srčeka i mrkva. Ostatak juhe se procjedi i spremi za kasnije. Drugi dan se tak jasno jede krumpač na pire ili četvrtine, paradajz-sos i junetina iz juhe. Moja omiljena papica. Kad je sezona može i krumpač, junetina i sos od kopra ![]() Joj... Mislim-ak me ulovi kriza, smažem ja i usred noći samo posoljeno meso i kruh...možda malo hrena... Ništa bez juhe. Upsss...skoro sam pozabil-bok Mitzek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Pita od krumpira i mesa : nuts : U osnovi vrlo jednostavna jela, razne pite, složenci i slične kombinacije iz pećnice svaki put oduševe drukčijim okusom, i to ovisno o sastojcima i njihovim odnosima te začinima. Ocjena: Glasajte Sastojci za 4 osobe 500 g teletine 1 kg mladog krumpira 300 g poriluka 50 g luka 50 ml ulja 20 g maslaca 1 žličica Vegete 3 žličice Vegete Twist - krumpir svježe mljeveni papar 300 do 350 ml slatkog vrhnja 100 g sira gaude Vrijeme pripreme 1 h 30 min Energ. vrijednost 1151 kcal / 4821 kJ Postupak 1. Krumpir ogulite i narežite na tanke ploške. 2. Poriluk prerežite napola, operite pod mlazom vode i narežita na ploške. 3. Tepsiju (25 x 25 cm) premažite maslacem, a zatim po dnu i rubovima rasporedite trećinu krumpira. Pospite ga Vegetom Twist - krumpir, a zatim rasporedite polovicu poriluka. Pospite ga svježe mljevenim paprom i ponovite postupak još jedanput. 4. Završite slojem krumpira i sve zajedno prelijte slatkim vrhnjem. Tepsiju prekrijte aluminijskom folijom i pecite u pećnici zagrijanoj na 200°C oko 35 minuta. 5. U međuvremenu na zagrijanom ulju kratko popecite nasjeckani luk, a zatim dodajte meso narezano na rezance. Pospite Vegetom i pirjajte podlijevajući ga vodom dok ne omekša. 6. Tepsiju izvadite iz pećnice pa na vrh stavite pirjano meso, pospite naribanim sirom i zapecite oko 10 minuta. Posluživanje Uz pitu od krumpira i mesa poslužite sezonsku salatu. Savjet Ovo jelo možete prilagoditi sezoni vrstom povrća i mesa. Mala tajna Prije pripremanja jela možete krumpir narezan na ploške blanširati u blago zagrijanom ulju nekoliko minuta kako biste skratili vrijeme pečenja. Za potpun kulinarski užitak još preporučujemo: Mirjanine staze I tradicionalne bogate dizane orehnjače odavno su se promijenile. I tijestom i nadjevima. Ova je koliko bogata...
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 | |
Prigorec po defaultu
|
Jeltzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ljudi moji na kakvoj sam ja svadbi ščera bil. to se nebu tak skoro ponovilo. jel sam preveć toga, neću uopće nabrajati... samo znam da me ni cijela noć tancanja a niti litre gemišta nisu umorile. nakon par sati sna sam imal snage od doma do Jaruna i nazad. BTW Mitzek... sad bi se već dalo se skupiti nekaj novoga... i imam jedan Southpark koji svi moraju pogledati... na temu Pasije. ZAAAAAAAAAAAKOOOOOOON !!!!
![]() |
#1517 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Ovo bolje?
Citiraj:
Zaintrigiralo me ovo, ali ova brojka me plaši zbog dijete Evo, već sedmi dan sam samo na jednom obroku ![]() ![]() Jučer sam malo varao, jerbo me vodka prala, ali to be continued |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ono...kao svadba pa si moral... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1520 |
Prigorec po defaultu
|
![]() dijeta vs mitzek 9 ![]() joooooj,gotof sem!!sad me budu ko bog hitili vun iz Žderonja....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() još 3 dana dijete...a onda.......sport i rekreacija!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajd mitzek, i nije to tak strašno, gledaj to s ljepše strane. Na slijedećem meetingu će bit više klope za nas i onda ni jadan Paske ne bu ostal gladan. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Headbangig Grunf!
|
Eh da, al ak je Paske ostal gladan onom brzinom kojom je potamanio šnicle... Ti vraga mitzek kaj uopće još sjenu ostavljaš?
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 |
Treba kaj skurit??
|
Tad mi je tak bilo žao Paskea. Al je bil najbolji kad ga je ženica zvala. Ono: Reci sunce. : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Prigorec po defaultu
|
![]() dijeta vs mitzek 11:0 !!!!!!! ![]() ma,mislim ono............jes da se topim,al jos vas bar 99% sijem po kilazi i kolicini kaj morem pojesti....... tak da se vise uopce ne bojim za svoj status velkog sefa.... ![]() jos bute vi morali puuuuuuuuuuuuuuuno Zagrebackih,Beckih i inih zreskof pojesti ,da se uopce priblizite mojim gabaritima....vidim samo da otkad sam ja na dijeti nema opkupljanja..... ![]() tja,ovu subotu Jr. ima firmu,onda se pricestimo vu 2 potoka..... ![]() nis,onda bume morali onaj tjedan poslije se zdogovorit i najti na kakvoj sjednici.... ![]() ![]() ![]() ![]() mislim da interes sire javnosti uopce nije upitan!!!!!! morti grijesim????? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Headbangig Grunf!
|
Ne griješiš o veli.. ovaj ne više tak veliki predsjediče, sam da meni projde v srijedu z ocjenom u indexu,komsijski ispit tak da kaj semen tiče mor i v srijedu 27. 5. je pak Ian Paice ( za neznalice bubnjar Deep Purplea). @Paske ok nisma oženjen al ja se fino dogovrim z svojim srčekom, fino sma rekel gle imamo zasjedanje veliki šef me osobno pozval nemrem odbiti. Ona. Ok kad buš gotof nazovi me.
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Treba kaj skurit??
|
Tak se to radi. Na principu demokracije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Moderator
|
Hrana vs AMD 5 : 0 Upravo sam pojel pol kruha , 2 pečena jaja na oko, dvije pečene hrenovke, dvije pljeskavice i sve to zalijal s Bavariom. Nakon takvog doručka (jer je več jutro) treba prileči do podne. ![]() ![]()
![]() |
#1529 |
Moderator
|
Hrana vs AMD 5 : 0 Upravo sam pojel pol kruha , 2 pečena jaja na oko, dvije pečene hrenovke, dvije pljeskavice i sve to zalijal s Bavariom. Nakon takvog doručka (jer je več jutro) treba prileči do podne. ![]() ![]()
![]() |
#1530 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |