|
|||||||||||
|
|
#14701 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja ne znam ali meni ti kebbi tak gadno izgledaju da mi se jednostavno ne da opce probat ![]() mozda se varam i mozda je super, ali mi gadno zgleda, jako gadno ![]() enivej, za dorucak sam mazula ostatke bučnice i jogurt, sad pijuckam i smisljam kaj bi mogla za gablec jestibas su nas zahebali, em smo u pripizdini, em su nam zatvorili pekaru, krcma je digla cijene a u konzumu imaju tak jedno 2,5 peciva koja se prodaju vec do 11 h... ![]()
|
|
|
#14702 |
|
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
|
|
|
#14703 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
|
|
|
#14704 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jezik pregrizla za ovaj quote gore!!! ![]() isto tako moja djeva veli da joj od malena smrdi u i/ili oko mekdonaldsa i nemre ga smislit (osim šejka ili tako neke single-stuff) i reko pa donijet ću ti burger neki i odvali se... ne, ne i ne, sustavno odbijanje. zato ona dobije šejk, a ja 42 različita burgera ![]() |
|
|
|
|
|
#14705 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas je bio radni ručak na brzaka-šest tosteva (po dva prešana, vratina i pršut+ostatak gaude i chili ementalera) i 1/2 litre jogurta...bulšit...gladan sam ko njasvi od takve hrane ![]()
|
|
|
#14708 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
|
#14710 |
|
Super Moderators
|
Žderonje 29.08 Tor Jelc Maher Hamm Amdejac Daddy Zunzara Rak Buljo Matesonik Wolverine Ni danas izgleda ništa od regularne papice...prvo me ono krme matoro zajebalo za čobanac, žena nema cajti kuhat a meni se neda...Mislim da ipak budem danas isprobao taj Ruby comes back ![]()
|
|
|
#14712 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ako misliš onaj kod hard rock caffea, mislim da je to propalo. Nadam se da ne kasnim i da nisi ostao gladan. Ja sam gladan na poslu, nisam stigao jesti, samo sam srknuo tri velike kafe, herc mi lupa ko divlji. Doma čeka graf ćušpajz s kobasicama ![]()
|
|
|
#14713 |
|
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Mislim da bi vec bio red da pojedemo nesto sa zlicom ili komad muske prave hrane a ne one mondene cevapcice i ostale skulpture mljevenog mesa koje sam primoran jesti za gablec. Buduci da te Jelc baka izdala u mojem zadnjem razgovoru s njom da forsas festfud bio bi red da malo urgiras i skrenes prema pravoj hrani. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14714 |
|
Super Moderators
|
Budem se večeras čul sa bakom za jelovnik ![]() Daddy-još nije zima toliko ![]()
|
|
|
#14715 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@Hamm, daj se sjeti uslikati tu mesinu od kebaba kod doma sportova. Tamo nikad nisam jeo, a na većini mjesta gdje rade kebabe uglavnom prodaju, kao što Bubba kaže, paštetu ![]()
|
|
|
#14716 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam di ste naletili na "paštetu", ali tak nešto još nisam vidio. Obično jedem na Tkalči, na lijevoj strani prije Oliver Twista, ili u Skalinskoj, na lijevoj strani prije Nocturna. Odličan je i na jednom i na drugom mjestu, jedino što ljuti umak više nije tako ljut kako je bio prije
|
|
|
#14718 |
|
Super Moderators
|
baj-d-vej...a gdje je ona pica papučarska? Vratio se sa mora, vidio da su Ždere, pito ženu, dobio zabranu pa šuti ko zdapi ![]() Ili joj opet nije nasnimio sve codece kad je išel na more? ![]()
|
|
|
#14720 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
|
|
|
#14722 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
|
|
|
#14723 |
|
Super Moderators
|
Ajde Sisa...budi muško, lupi šakom o stol i zacvili: draga, ljubavi...jel mogu? ![]() Falil si nam zadnji put...
|
|
|
#14724 |
|
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
|