Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.08.2008., 23:13   #1
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Bandridge kabeli

Ljudi, moze brza i kratka pomoc?
Kupujem audio kabel za spojit liniju na komp (zbog njenih zvucnika) i treba mi onaj od 2 cinca (crveni i bijeli) na 3.5mm za u komp. I treba mi 10m kabela. Ne bih kupovao bas onaj od 15kn iz chipoteke, ali niti neki od 200. Jedino sto sam nasao relativno povoljno je bandridge kabel iz linksa. 10m za oko 80kn. Jesu li to ok kabeli? Ima li nesto bolje za tu cijenu?
Ogranicen sam na Rijeku, tako da mi druge kombinacije ne igraju ulogu. Nisam posebno zahtjevan, ali volim uzivati u glazbi. Istovremeno sam i amaterski glazbenik pa mi nema veceg zadovoljstva nego staviti cd ili flac i izolirati u glavi instrumente i uzivati u svakom, cistom i naglasenom. A trenutni home-made kabel me izdaje pa moram u shoping.

Hvala.
Staro 12.08.2008., 00:17   #2
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Solidni su kablovi.

Ako vec uzivas u glazbi, imas li integriranu ili "odvojenu" zvucnu karticu?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.08.2008., 00:21   #3
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ti kablovi su za te pre i vise nego odlicni.. Pipe pita kakvu zvucnu imas, a ja kakva ti je to "linija" na kojoj to slusas?

Inace za te novce neces naci nista bolje od bandridgea, i to slobodno kupi za 80 kn..
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2008., 00:30   #4
Botlorn
Premium
Moj komp

Heh, rekao sam da volim uzivati u glazbi, ali umjereno, zbog novcanih oskudica

Imao sam creativovu 5.1 24-bit zvucnu, ali sam na novom kompu zadrzao integriranu (na sadasnjoj maticnoj, neku 8.1) jer mi se cini sasvim ok.

Linija je dosta stara, AIWA, NSX-V50, ali su mi zvucnici bolji od bilo kakvih 2.1 ili 5.1 jefitnjara po ducanima rac. komponenti.

Hvala na preporuci. Kabeli se sutra kupuju
Staro 12.08.2008., 00:43   #5
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kako mene vecina forumasa smatra za seronju, ja bi kao jedan audiofil trebao popljuvat tvoj sistem koji se sastoji od integrirane zvucne i aiwa mini linje koja vrijedi 500 kn max, ali naravno ja nisam seronja, mozda ponekad se jednostavno ne mogu suzdrzat od komentara..

Svidja mi se to sto si napisao, da uzivas u glazbi, slusas glazbu i to je na kraju ono najbitnije. Sam kazes da te malo muce finacije, ali ja ti zelim da ti se u skoroj buducnosti to stanje popravi, i da si uspijes skupiti za neki jeftinij HIFI i da onda jos vise uzivas u glazbi..

pozz
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2008., 00:54   #6
Botlorn
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Kako mene vecina forumasa smatra za seronju, ja bi kao jedan audiofil trebao popljuvat tvoj sistem koji se sastoji od integrirane zvucne i aiwa mini linje koja vrijedi 500 kn max, ali naravno ja nisam seronja, mozda ponekad se jednostavno ne mogu suzdrzat od komentara..

Svidja mi se to sto si napisao, da uzivas u glazbi, slusas glazbu i to je na kraju ono najbitnije. Sam kazes da te malo muce finacije, ali ja ti zelim da ti se u skoroj buducnosti to stanje popravi, i da si uspijes skupiti za neki jeftinij HIFI i da onda jos vise uzivas u glazbi..

pozz
Upravo tako. Relativno sam mlad i jos studiram, nemam stalan izvor prihoda. Ja uzivam u glazbi koju slusam. Ovo nisam postao na ovaj podforum zbog ljudi koji slusaju svoju glazbu na skupim pojacalima i zvucnicima, nego zato jer sam pretpostavio da je netko koristio ove kabele.
I da, i ja se nadam da cu jednom skupiti para pa kupiti neko skuplje pojacalo i zvucnike. Do tada, ova, od "500kn mini linija" ce mi biti sasvim ok

A sto se tice integruse, nemam valjane obrane
Valjda ce mi doci jednom do glave (kao i sto je s napajanjima) da mogu ja kupovat svakakve komponente, ali ako ne izvojit barem par stotina na zvucnu, da nisam nis napravio...
Staro 12.08.2008., 13:17   #7
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Samo kupuj, to je čist solidan kabel za te novce, definitivno bolji od onog "običnog"...
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2008., 10:46   #8
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Imam Bandridge HDMI kabel i prilično sam zadovoljan (doduše sa svakim kabelom sam dosad bio zadovoljan)

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno