|
![]() |
#1 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Win XP + SPx
Dakle, radi se o sljedećem. Imam čiste Win XP bez ikakvih SPova, skinut SP sa neta i upute koje slijedim, ALI. Finta je u tome da se u 2 direktorija sve to pomeće, a u trećem da se spoji zajedno, tu nema greške. Nakon toga spržim sve to slijedeću upute na CD i imam Win XP sa ugrađenim SPom (svejedno da li je 1, 1a ili da li će biti 2). ************************** **********************************************Kako riješiti taj problem? **************************************************************Zar ne? Siguran sam da je netko več to pokušao napraviti, pa me zanima kako da zaobiđem tj. riješim taj problem. Uskoro izlazi SP2, ne beta, pa onda planiram složiti bootabilni CD sa Win XP SP2 i prije toga ************************************* Edit by tor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemoj to raditi, ovo ti je OPOMENA. Dobro znaš o čemu pričaš i što tražiš a to ovako ne ide. I ne, ne želim nikakvu raspravu o tome što si napisao jer jako dobro znaš što sam ti izbrisao i zašto! Nex time brišem cijeli post. OK?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Resistance is futile
|
Pa ovo je strašno! Čovjek više nesmije niti napisati što ga muči. Zar je jedini način takve komunikacije samo preko PMa? A kome da se onda obratim? Ja sam lijepo pitao kako promijeniti *********************** ****************************************** u XP, a nitko mi nije odgovorio. Pa zar je zabranjeno skidanje SPova sa Microsoftovih stranica i njihova instalacija na komp? ********** ***************** kako onda da ********************** ****************************? I još jednom *********** ************************************************** ********************, i Vi isto! PS, ovo nije editirana poruka, :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Pitaj nas kako koristiti google ![]() Jel te ovo zanima (ne znam zbog (samo)cenzure ![]() http://support.microsoft.com/default...b;en-us;328874 BTW veci si dugo na ovom forumu i trebao bi postovati bar sluzbena pravila ponasanja.
![]() |
#7 |
Resistance is futile
|
Moram se malo zajebavat na svoj račun, ali stvarno nije fer da me cenzuriraju, ako takve stvari i sam Microsoft objavljuje na svojim stranicama. @Costa Thnx na linku ![]() @moderatorima Pogledajte link na stranicu, pa onda dobro razmislite da li su vaši postupci opravdani i da li ste me njima obeščastili. Očekujem ispriku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Očekujem i ja dobitak na Lotu, pa dobijem kitu. Eto, ti nećeš dobit kitu. ![]() Slušaj, osobno, nisam vidio šta je pisalo, znam da je Tor pobrisao, a kako inače nije sklon (kao ni ja, uostalom), brisanju i prepravljanju nečijih postova, vjerovao sam da je u pravu.U svakom slučaju, nije to razlog da se pretjerano ljutiš. Ako tor bude smatrao da se treba ispričat, to će i učinit, a ako ne, pojeo vuk kozu. Idemo dalje. A i ti si dobio što si htio, zahvaljujući Costi, tako da nije cijela tema bez veze. Ajmo... ![]()
![]() |
#9 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
Htio bi samo rec ******************** i ***************** te *********************** , **********************. Inace ************************** , jer *************************** iako************************ . eh... tako bi volio da mogu ekipu cenzurirat... ah... ![]()
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
To što si ti radio legalno je samo ako i SAMO AKO posjeduješ legalno kupljenu verziju windowsa. S obzirom što i kako si napisao ja sam (opravdano) zaključio da je nemaš (nisam ja odjučer, znam ja dobro što tebe muči) ![]() Tako da ako ti je potrebna isprika zbog neznam čega, jako mi je žao jer mislim da nisam prekršio ničija prava ili postupio kako nisam trebao. Ja barem, a ni Rivi ne brišemo postove bezveze i tek tako i mislim da je svaki bio obrisan ili editiran s razlogom pa tako i ovaj. Mislim da je ova tema završena i ajmo svi na pivu da nam bude svijet ljepši ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|