|
![]() |
#361 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je već bilo na forumu. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#362 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma pisda im materina sa poskupljenjima i inim pisdarijama. Oni koji mogu platit soma kuna kaznu, mogu i 15 somova. Onaj ko ne, diže krede. A hvala bogu i na to banke tiho dižu kamate lihvari jedni PUJ. Umjesto kredit za faks, ljudi će dizat kredu da plate kazne. Krasno. Već se 4 mjeseca vozim isključivo bajkom ili javnim prijevozom, i to dok se pijana ne zaletim u neko grmlje i tamo me zadavi neki Mungos lud što nije dobio plaću. Il me upuca Pukanićev asasinator. Sram ih sve bilo, u cijelom svijetu, i ove kaj pumpaju cijene nafte. I'm never havin kids in this world |
![]() |
![]() |
#366 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#367 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam malo sporiji ovako, smije li se na kraju vozit poslije 23 h ako si mlađahan vozač ili? I ako netko može neki link bacit, tak da mogu murjacima bacit zakon u oči kad me zaustave poslije 1 h A.M. na križanju Kolodvorske i Kutinske ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#369 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja sam debelooo preko 24 ali i da nisam imam C3 koji jadan ionako ima konja manje ispod gepeka nego kad sam ja unutra ![]() ![]()
#370 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kad te zaustavi zbog brze vožnje samo kažeš "Račun molim", a kad si pijan kažeš mu "Znaš ti ko sam ja". Kad prigovori onda kažeš "Što ti je trebalo svih 8 godina da to naučiš". Ili najbolje kako je jedan lik napravio, usporiš i baciš im novčanice kroz prozor. Narvno nisu krenuli za njim.
#371 |
JDM
|
Vec vidim kak se otvara tema: Anketa: Kolko novaca drzite u vozačkoj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Strichek Moderator
|
Nabijem te. Btw, jučer sam išao do cure navečer i iznenadio sam ju sa jednim kebabom ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#374 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#375 |
Strichek Moderator
|
#377 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() I jos jedna komedija: isto ekipa od 4 lika u autu, murja ih zaustavi i odvede vozaca s kontra strane ceste gdje im je bio auto. Suvozac kad je vidio da su murjaci i vozac preko ceste sjeo za volan i gašćina. Vozac ih je jedva nagovorio da ne krenu za njim da mu ovaj ne spotere auto ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo baš maloprije pričam sa susjedom prometnim policajcem, vezano za ovu toleranciju od 10km/h. Kaže da nije 10km/h, nego 10% od izmjerene brzine. Znači ako si vozio 60km/h, tolerancija ti je 6km/h, a izmjerena brzina vožnje 54km/h. |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
držim kaznu u ruci. - (minus) 10km/h je ako je izmjerena brzina ispod 100km/h. - (minus) 10% je kada je izmjerena brzina 100km/h i više. |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
|
#382 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Kaj nije jesno, sve lijepo piše... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#383 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Nego, koliko ja vidim, NEMA više tolerancije od 10km/h izvan naselja. Tu NE PRIČAM o ovome gore (o toleranciji samog uređaja), već su prije kazne izvan naselja počinjale sa "10-30km/h više od dozvoljenog kazna je...", a sada počinju sa "do 10km/h više od dozvoljenog kazna je..." |
|
![]() |
![]() |
#384 | |
Premium
|
Citiraj:
Članak 53: "(7) Novčanom kaznom u iznosu od 300,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji se vozilom na cesti u naselju kreće brzinom koja je do 10 km na sat veća od dopuštene ili prometnim znakom ograničene brzine."
![]() |
#385 | |
Premium
|
Citiraj:
Ljudi, gdje kupite te informacije? Članak 54. (1) Na cesti izvan naselja vozač se ne smije vozilom kretati brzinom većom od brzine dopuštene postavljenim prometnim znakom, a najviše: 1) 130 km na sat na autocestama, 2) 110 km na sat na cestama namijenjenim isključivo za promet motornih vozila i brzoj cesti, 3) 90 km na sat na ostalim cestama. (2) Novčanom kaznom u iznosu od 3.000,00 do 7.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji se vozilom na cesti izvan naselja kreće brzinom koja je za više od 50 km na sat veća od dopuštene ili prometnim znakom ograničene brzine. (3) Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji se vozilom na cesti izvan naselja kreće brzinom koja je za više od 30 do 50 km na sat veća od dopuštene ili prometnim znakom ograničene brzine. (4) Novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji se vozilom na cesti izvan naselja kreće brzinom koja je za više od 10 do 30 km na sat veća od dopuštene ili prometnim znakom ograničene brzine.
![]() |
#386 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Danas me haltali kad sam isao na faks , kontrola dokumenata ( zapravo je vidio stara kola za koja je mislio da nisu regana , jer kad sam dao prometnu rekao je A registrirano je vozilo - i to sa cudjenjem ) ... i jos me krene zezat zasto vozim sa upaljenim svjetlima , ja reko navika a on ce - da , ali od jucer se ne treba tokom dana a i smetate drugim vozilima tako , a ja dodao Onda i ostalih 90% smeta meni jer malo tko se vozi bez , a drug samo slijeze ramenima ... uglavnom , uzalud bacenih 20 minuta mog zivota ... |
![]() |
![]() |
#387 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Znači definitivno nema tolerancije u naselju, izvan naselja se tolerira do 10 km/h... |
|
![]() |
![]() |
#388 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@ Iggy, točno, na svu sreću ![]() To bi u brojkama značilo da vozeći se 100km/h gdje je ograničenje 80 (izvan naselja) ne plaćate ništa. Samo naravno treba bit oprezan, nije za vraga ta tolerancija uređaja, jer lako on očita 105, a vi ste išli 100... Trebalo bi zapravo provjerit u kojem postotku doista uređaji griješe. Realno ta mogućnost pogreške nebi trebala biti veća od 1km/h... |
![]() |
![]() |
#389 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|