|
![]() |
#31 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo baš sad sam ga skinuo i instalirao na komp i kojeg li iznenađenja! Pa to je po meni potpuno ista AIDA32 samo sa drugim imenom. Čak i sučelje je potpuno isto, kao i opcije koje ima AIDA32 v3.94.2 koju imam instaliranu. Čak sam morao provjeriti da zabunom nisam pokrenuo AIDU umjesto tog Everesta. Zaključak: AIDA je samo promijenila ime i dalje živi kao Everest. ![]() Nego daj mi recite gdje dobijete rezultate benchmarka za svoj HDD u Aidi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Aida ima benchmark samo za memoriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Resistance is futile
|
Moj zajeb. One usporedbe su rađene u Sandri, jel da? A ja ko budala to tražim u Aidi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Usporedbe su rađene u Sandri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Resistance is futile
|
Jesam, staru letvu sa hrđavim čavlom koji strši i na njoj piše "Samo za kućnu upotrebu, na vlastitu odgovornost" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Gledajte malo
AIDA32 ima i memory bench, to svi znaju ali ima i HDD bench i ima Network Benc i ima fino slaganje i testanje monitora moio bih lijepo ... samo tamo pod Plug-in i vidi vraga ... gledajte ljudi kaj program može i ima. I onda se ja pitam kako ljudi pokupe virus, spy soft i ostala sranja, a ne gledaju kaj ima ono kaj su instalirali ... ![]()
![]() |
#38 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
a eto, kazete ista aida? onda ne skidam ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|