![]() |
Aida no more...
neznam dali znate >> "As of March 24, 2004 we have decided to discontinue the development project that we all know as AIDA32..."
AIDA32 |
Bezveze, stvarno je OK.
|
Ali je freeware , a od toga baš nema kruha... :(
|
Nema free kruva nigdi.
|
steta, al svejedno ce ostati jos neko vrijeme kao odlican alat za system info i bencheve. dok ne izadju novi hardveraj kojeg nece podrzavat ta stara aida...
|
A meni je AIDA baš OK, uvijek ju imam na 8cm cd-u, kamo god da idem,+slike mojih benchmarkeva,
pa da vidiš kad se neki frend počne kurčit sa svojim celeronom 2.7, al ga sreže :D |
1 privitaka
Citiraj:
a kad kažem frendu da ću im složiti komp za 100KN onda je: kaj ti briješ još da nekaj sje*eš,nemaš ti pojma.....idem ja u hg-spot.... LOL e pa idite sve vi ovce u hg spot!!!:rambo: :rambo: :rambo: |
:D oš se mijenjat za disk ja tebi svoj IBM 40Gb a ti meni svoj Raptor od samo 36 :D :D :D
|
Citiraj:
ma na forumu me 90% ekipe pere u svim testovima (pogotovo grafičke :fuming: ),ali niko me nema što se harda tiče :D još kad stigne drugi raptor i sve to stavim u raid 0......bit će oko 100Mb/sec..... |
Radiš mi zazubice ali meni nebi bilo dovoljno 2x36. Ovih 120 mi je premalo, budem uskoro ubo drugi pa u RAID. Iako bi dobro legla jedno 4 raptora:D
|
Citiraj:
ali meni je dovoljno xp+sp1+office+hrpa sitnih programa+hrpa software-a za obradu muzike+10 igrica....ostane oko 6 Gb slobodno.... jednostavno držim sve filmove i muziku na cedejima 4x raptor :burn: uuuu jebate!!!! sam neznam koja ploča ima 4 sata priključka |
Imaš za kupit pci karticu samo neznam gdje košta oko 200kn
|
kolko košta jedan raptor?(sorry neda mi se tražit, a vi ipak pričate o nabavci...)
Ima ploča sa 4 ili čak 6 sata konektora, samo su kod nas došle neke šrot kojima fale dva konektora (abit ploče čini mi se) |
U Linksu je Raptor oko 900 čini mi se.
|
Citiraj:
|
hehe, malčice skup. Al da se skupi nas par i da svaki ima jednog. pa se jednog dana nađemo i stavimo sve u jedan komp...
tako ja sa frendovima, napravili smo "server"(2gb memorije, dva napajanja, 6 mrežnih kartica), multi vision( 4 pci grafulje, 1 agp grafulja i 5 monitora) :beer: |
Citiraj:
a uvijek se može uzeti još i neki od 80-120Gb ako postoji potreba za prostorom.... neznam...ja volim činjenicu da mi komp ulazi u windowse za nekih 15-20 sekundi : CoolRamb |
maxtor 20gb 7200 rpm je puno brži od WD 60gb 7200rpm, i neusporedivo tiši.
ogromna je razlika. |
Citiraj:
|
evo moj seagate... nije lose :)
|
Moja MAX3-ica ima 6 SATA priključaka,baš sam si mislil piknut 6 Raptora,al sam se odlučio za 3.4 Expensive Edition :D
|
1 privitaka
Citiraj:
|
E da mi je ubost dva raptora od 74Gb pa u raid 0. :D
|
Citiraj:
hey još jedno pitanje jel zna tko neki dobar test software za hardove jer ova sandra je ku*čina sa svojim generičkim testovima....uz promjene par postavki dobivao sam rezultate između 30-60 Mb/s |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jeste vidjeli ovo?
http://www.lavalys.com/ Tamás Miklós (autor AIDA32) has joined Lavalys Lavalys Appoints Tamás Miklós as CTO and Executive Vice President of Software Engineering Research & Development. Vec su slozili i program Everest odn. nadogradnja Aide32. :p Ima home i professional (home je free, pro normalno nije) Evo i usporedbe home i pro : http://www.lavalys.com/index.php?pag...ew=1&subpage=2 Uglavnom, AIDA zivi i dalje. :D |
Citiraj:
|
sva sreca da zivi ;)
je ko probao tog everesta? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:36. |