|
![]() |
#572 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
To su dva bicikla za razlicite namjene. Voltage je više dirt - street bajk (skakanje) a aspect je više montic (XC stil, nije tolko za skakanje ali je laksi i brzi). Danas sam imal najbolju namjeru doc u Maksic ali obaveze (djevojka i njene potebe ![]() ![]() ![]()
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() nedavno sam kupio haro escape sport i prezadovoljan sam jedino sam si promjenio pedale ,one koje sam dobio su lose. mz comp radi ok s tim da se jos nije ni razradio kak treba, a fino upija velike i one male grabe ![]() u usporedbi s nekakvim Suntour-om ili dart dvojkom mz comp je nebo i zemlja. A za ovaj Suntour xcr 120 nemrem rec nisam ga imao prilike isprobat. najbolje ti je otici u ducan pa zamolit covijeka da ti da bajk da probas napravit koji krug. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ok, ovo je FINAL: samo su tri u igri i samo ovi 1. Norco Wolverine- http://www.norco.com/bikes/mountain/.../wolverine.php 2. Kona Fire Mountain Deluxe- http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=359 3. Norco Storm 2007 - http://tinyurl.com/5f4zse U principu, največa borba je između Norca storm i Wolverine, odnosno RS Torra i MZ Bomber 120mm kaj mislite? elvis, buljo, cat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@Pantera-N Rame ko rame kod Norca, odlične. Storm ima bolje kočnice, mjenjači/shifteri gotovo isti, kotači i nabe mrvicu bolje kod Storma, ali ostatak (sve osim kočnica, vilje i rame i recimo kotača) tih djelova je prilično jeftin za zamjenit tako da ako nešto neće biti po volji, lako, brzo i jeftino se zamjeni. ![]() @ Raf Najbolje je (nekima ružno izgleda ali je jako funkcionalno) omotati neku staru zračnicu oko tog djela rame, ukrug, i krajeve učvrstit sa onom plastikom koja se stisne i ne mrda ( ne znam kak se točno zove).
![]() |
#581 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ma kupite teniski grip u kojoj god boji hocete i to stavite, izgleda kul i kosta 20ak kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo meni sranjceta.... imam cudan zvuk u prednjoj suspenziji (radi se o Giant Rock biciklu) sve je kao podmazano no kada sa popnem na rinzol ili predem preko rupe, udubine.... cuje se zveckanje (kao kada se medjusobno sudaraju dva kljucica za postanski sanducic)... sve sam pregledao i samo se javlja kada suspenzija radi... :-/ Pa sto sam toliki baksus da sam kupio sjeban?? ili je nesto drugo posrijedi?? ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 16.06.2008. u 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Koliko ja vidim je: RST M-2000
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() a ona plastika koja se stisne se zove kablovska vezica ![]() Gdje bi toga bilo za kupiti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ja sam jos uvijek u dvojbi escape sport ili haro r1... Ona straznja suspenzija me malo odvraca od kupnje. Jos jedno pitanje, ako netko zna: dal imaju u vise boja bicikle ili samo one koje su na slikama? npr, za r1 ima na haro stranicama crna boja bajka dok je tu neke fuj medeno zute boje...
![]() |
![]() |
#587 |
Strichek Moderator
|
@ Raf Dučan sa teniskom opremom. ![]() @ Destrojer Boja ti je u večini slučaja pokazatelj za godinu bikea, rijetko kad i ovisno o firmi ima više boja (eventalno dvije ali rijetko) Na tvom mjestu ne bi išao na bike sa 2 amortizera (tzv. fully) jer za toliko love teško da to može radit kak spada, moguće da bi čak odmagalo, dobrih fullyja nema ispod 6-7k kuna.
![]() |
#588 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() no ebes boju. Tak sam si i mislio sto se tice tog suspenzionera... njega otpisujem onda. sad se samo treba prosetat i vidjet dal ce bit haro escape sport... EDIT: Hvala svima na predlozenom ![]() Kad se vidimo buljo i elvis imaju pivu.
![]() |
![]() |
#589 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
http://img253.imageshack.us/img253/9...ainstayfk9.jpg
![]() |
![]() |
#590 |
Strichek Moderator
|
@ Destrojer Čudni su ti bikeovi kod proizvođača, neki modeli se ne slažu sa stvarnima, zašto? Nemam pojma. Pogledaj i taj Haro i onu Konu Shred, sjedni na oba dva i poslušaj kaj će ti frajeri reč tamo u dučanu (ali nemoj uzimat zdravo za gotovo nego samo slušaj kaj govore i pamti ![]() @ Costa Lijepo si to napravio, ja nisam stavio izolirku nego onu pastiku koja se stegne i odreže ostatak ali to je ono na što sam mislio, jeftino i jako učinkovito. ![]()
![]() |
#591 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Pogotovo ce biti nahvaljen ovaj proslogodisnji model, dam se kladit...
![]() |
![]() |
#592 | |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@raf ja bicikl imam 20-ak dana i imam tih tockica vec jako puno, lanac je vec probio lak al srecom boju nije i sad sam prije 3 dana kupio zastitu u instruktoru u samoboru (vjerujem da ima u svakom bicikl shopu) za 20-ak kn... evo kako to izgleda... http://www.imagesforme.com/show.php/82777_IMG0106.jpg ~ 500kb
![]() |
#596 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#598 | |
Avocado
|
Citiraj:
ak slucajno kazes zeni da ode u ducan, a njoj predug put, kazes joj: odi u ducan, uzmi moj bicikl al prije toga u prvu cu ti JA stavit ![]() A sad jedan OT: Krene muz informaticar u ducan i kaze mu zena: kupi paketic margarina a ako ima jaja, kupi deset. Vraca se muz kuci sa 10 paketica margarina zeni onako sa vrata dobaci: "bilo je jaja." ![]()
![]() |
![]() |
#599 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|