|
![]() |
#691 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da...teža bedara, stislo me kad sam cuo, di tako mlad ![]() Ajmo naši...
![]() |
#692 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
frend stavil 50kn na hrvatsku, 5.50 da je bil koeficijent ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Ali ne kužim kak je ovom 20-godišnjaku srce zakazalo??? Tu netko ima prste umiješane... Uglavnom,idemo dalje i to je bitno,a za ponedjeljak se budemo dogovarali u subotu i nedjelju! xD Pobijeda/Polufinale Mislim,već sam 3 posta napisal i još uvijek sam na 147 posta,sramota! |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
taman čitam malo komentare...lijepo lijepo ![]() http://www.thesun.co.uk/mysun/commen...=jump&pageNo=1 http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...08/7363074.stm -video steve mcclaren izvještava za bbc ![]()
![]() |
#698 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#699 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nego,zajebi to koliko vas je uložilo protiv hrvatske? Činjenica je da vam je dupence bilo tvrdo sve do 24-te minute ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
|
Preminuli mladić je iz Matulja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...c-/390719.aspx tu je jedan forumaš iz Matulja tih godina,često je bio na topicu HNL...neka se što prije javi ![]() inicijali M.Z s.u.l.e.l.u.s ne proglašavam te mrtvim samo se što prije javi ![]() http://forum.pcekspert.com/member.php?u=4433
![]() |
#701 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Issss pa to sam vidio, nemoj me klat da je umro.....RiP Al u klagenfurtu je bilo prepredobro, najslade je prcanje njemaca nakon tekme....gust. Svaka cast deckima, napokon su odlicnu tekmu odigrali....idemo dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ja se slabo kladim pa nisam, al baš sam mislio stavit jer baš volim te basnoslovne koeficijente, tako sam dobio 144 KN na Hrvatska Engleska - prva utakmica, isto je bio oko 5.5 koef. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Svaka čast našima, odlična tekma. Gledo sam sve tekme Njemačke uključujući i one pripremne i u nijednoj nisu bili ovoliko bespomoćni i bez riješenja u veznoj liniji. Mislim da im je veliki hendikep što im Schweinsteiger sjedi na klupi, i igra s 3 napadača je jedna velika glupost. Naša veza je odigrala fenomenalno defanzivno, Njemci su gubili su duele na sredini terena, što je bila i prevaga kako je i njemački trener rekao posle utakmice. Stoperi Kovač i Šimunić savršeno, bez greške. Što je najvažnije sad smo izbjegli Portugal i imamo otvoren put do polufinala!!! S ovakvom igrom možemo i osvojit prvenstvo ako izbjegnemo Portugal, Španjolsku i Nizozemsku. Pranjić i Čorluka to se traži od njih!!! Olić samo nek se krumpira i dalje dok je Hrvatska na prvenstvu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja stavio 500 ![]() Oduzet ćemo ih sve,kockat se malo u četvrtfinalu protiv češke/turske..i to je to, polufinale,sve je moguće... Naplatit će se poraz protiv Francuske98...vidjet ćete,opet se osjeća taj naboj i atmosfera,koju imamo u rukometu,vaterpolu,goranu i janici..to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Znao sam dečka,samo onako više samo na bokbok.Prestrašno je to šta se desilo,tako mlad čovjek(mojih godina);strašno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
|
![]() |
#708 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#709 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
isto kao što su i izmješali grupe pa do finala možeš sresti samo ekipu iz svoje ili još jedna grupe (u našem slučaju A) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
omg onaj(mutu) fula penal pa plače,koja curica,ja isto ulozio 500 kn,hehe,.......ali me zajebali poljaci.kad sam vidio sta im rade...i onda tek na kraju,pa jedem ti sir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pih, a baš sam se ponadao da će Rumunji danas poslat ove papke doma...
![]() |
#718 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Šupci ![]()
![]() |
#719 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
hehehe,koji carevi,favoriti zasad su svakako portugal,hrvatska i nizozemska...
![]() |
Uređivanje | |
|
|