|
![]() |
#392 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
OK!Treba bit optimista...ipak, trebamo razvalit Austrijance: CRO:AUS 2:0 ; Petric 65´, neki Austrijanac (own goal) 78´ hehe Nego, po igrama koje smo pokazali poslje Engleske...i sad kad sam pogledao Tusku-Portugal neznam sto mi trazimo na Euru, ali eto..nadam se da je ono bila diverzija, i da cemo sutra strusit Austrijance bez beda, nadam..
![]() |
#393 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ajd da dočekam i sutrašnji dan.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Citiraj:
![]() http://vinovo.magnify.net/watch/play...LXJD8CLBJCTRP0 Tu ima snimak Blazickove izjave, Ivica majstore ![]() Sta se tice utakmice, stvorila se atmosfera da cemo tesko nesto napravit na ovom Euru, vecina se pribojava Austrije, al imam i ja neki feeling da cemo ih razbucati ko panta pitu 4:1 ili 5:2 Zadnje izmijenjeno od: dravskimost. 08.06.2008. u 11:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
4:0 Hrvatska-Austrija,imam neki prokleti dojam da ćemo ih razbit ![]()
![]() |
#399 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma i mene drži neki osjećaj da ćemo ih zgazit ka šta san već prognozira 4 : 1 i šta je bliže utakmica to sam sigurniji u to,a jeb.. mu mater ako ćemo se njih bojat nemamo šta tražit na Euru ![]()
![]() |
#402 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
nema straha ljudi dobivamo SIGURNOOOO |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
IMHO popušit ćemo 2 ili 3 naprama 1, sudac će dosudit minimalno jedan penal za austriju i bit će bar jedan crveni karton za naše... Naravno Austrijanci će selektivno bit zanemareni pri uklizavanjima, ipak su oni domaćin a njemačka je bolji potrošač od hrvata dakle iz skupine moraju dalje njemačka i austrija... ![]()
![]() |
#406 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ja vjerujem u naše i u pobjedu od 2:0... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
SAMO JE JEDNO U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO DA PUSTIM SUZU S OKA JER TEBE VOLIM JA ŽIVOT MI DALA BAŠ KAO DA JE ZNALA DA NIKAD NEĆE NESTAT SA MOJIH USANA (HRVATSKA!!!) S PONOSOM NARODU SVOM LJUBI GRB NA DRESU TOM NA JADRANU I SAVI, NA DUNAVU I DRAVI NEK SE SLAVI CIJELI DAN I NOĆ! Ajjjjjjjjjmo kad ce vise poceti,nervozan sam vec
![]() |
#411 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
I to HD. Pobjeda je nasa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bravo Luka, ma bravo svi!!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Po meni naši igraju katastrofalno loše. Vezni red ne postoji. Modrić/Kranjčar nisu dali ni jednu kvalitetnu loptu, Olić ne može uopće loptu primiti. Samo nekakva glupa napucavanja.
![]() |
#419 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
premalo trčimo, znam da se igrači ne mogu fizički pripremiti za 3 tjedna, jednostavno kranjčar se premalo priključuje napadu, vidimo koliko se često olić nađe u napadu sam da nema nikome dodati, jednostavno nismo dobri, ako pogledamo Tursku koja je po imenima sigurno slabija od nas, ali su puno srčaniji i igra im je bolja. Modrić igra kao defanzivni veznjak sa nikom kovačom, a kranjčar praktički ništa ne radi u napadu, mislim da bi uskoro trebali ući Rakitić (ali mora biti življi, onako kako zna) i eventualno Budan, ili čak da se pranjić pomakne naprijed, a šimunić prijeđe lijevo, a u sredinu Knežević ili Vejić... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|