|
|||||||||||
|
|
#2881 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo kmice,tko god da si je shebo instalaciju neka procita OVAJ TOPIC! ![]() pa si možete čenđat po potrebi fileove.eventualno ako postoji neka dobra dusa da napravi batch file za mjenjanje pa da ga ubacimo ![]()
|
|
|
#2882 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja da komentiram killhouse PRedobra zamjena za shipment. Ako vas ima više od 30 servera uzmite deep impact i saw i samo roštajte po zidovima mapa je predobra. Nemaš mjesta za skrivanje, a tek kad se bombe počnu bacat zabavi nema kraja ![]() |
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Odigrao i ja Killhouse Brutalna mapa, igrao sa Skorpionom, 3x frag, stopping power i deep impact Mada ovo zadnje ni ne treba, jer su zidovi ko od šperploče ![]() Al baš su me ti sa SAW-om naživcirali , legnu i roštiljaju ![]()
|
|
|
|
#2884 |
|
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
C2Y patched to 1.6 version
C2Y Server je patchan na verziju 1.6! Da bi mogli igrati morate i vi patchati svoju igru. PS - sa patchem 1.6 nečete moći igrati na 1.5 serverima....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Premium
|
Killhouse respect. Upravo igrao 32na 32 partija je bila gotova za 4 minute Nema bolje od killhouse ![]() |
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Chinatown najbolja mapa ikad. Koji ugođaj pogotovo kad u 1600 x 1200 sve na max ohoho kako izgleda , kako je dobro složena ma milina. Još kad počnemo po zidovima ![]()
|
|
|
#2888 |
|
Banned
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
|
|
|
#2889 |
|
|
Creek prelijepo izgleda, stvarno dugo nisam vidio tako "živu" mapu Predobro je ispolirana A Čajnataun.... najgora mapa (daleko i bez premca) koju sam ikada igrao, a i odvratno mi izgleda
|
|
|
#2890 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Killhouse je novi Shipment, makar teško da će nešto bolje od Shipmenta biti. ![]() Creek mi je fora, a Chinatown mi se čini kao debilana, ali budi u meni nostalgiju jer mi baca na America's Army... Ahhh ![]() Broadcast spada u rubriku "Nije trebalo/Recycle Bin"... |
|
|
|
|
|
#2891 |
|
|
Prije da Chinatown treba u tu rubriku, ionako ima previše mapa na tu lame foru (District, Streets, Bloc...) Broadcast je po meni odlična mapa jer je "Najrazličitija", onako... ugodno osvježenje ![]() A Creek je vjerovatno jedina mapa na kojoj se neće Zombies igrati , prevelika je ![]()
|
|
|
#2893 |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Creek može proć (sviđa mi se), Chinatown onako, Brodcast užas, i Killhouse možda samo za povremeno napucavanaje (shipment i derivati mi nisu za ozbiljnu igru)! Sve od ovih mapa sam igrao 1x znači možda se nešto i promjeni u mom mišljenju, ali Brodcast je smeće! |
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
evo danas je ona Feniks LAN, pa valjda ćemo se vidjet neki ako nekome smeta moj GL, neka me dođe pozdravit ![]() |
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Premium
|
Kad ce zecovi na 1.6? |
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
chinatown, užas. Toliko šerenila, uništili su Carentan, koji se mogao daleko bolje prebaciti za cod4. broadcast - nesabrana mapa, previše hodnika, više katova. ubije mi želju za igranjem. Killhouse-onako, isto živčana mapa, vrijeme ostanka na životu 3 sekunde. Creek - previše trave, živice, graba, nepregledna do zlaboga.. Igrao sam na delako boljim custom mapama, i šteta što nisu u igri. Meni najviše fali što nisu stavili VELIKE mape, znači, da sa snajpom postaje problem nešto pogodit, da ti treba s jedne strane ne drugu 2 minute, otovrenih prostora.. |
|
|
|
|
|
#2900 | |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
nisam znao da su nove mape u cod4,mogo bi ja to opet usnimiti.. ali bit ce mi zao ako dignem lvl 29 i onda dalje ne mogu igrati!!,pise disconnected i gotovo. ![]() |
|
|
|
|
|
#2904 | |
|
|
Citiraj:
![]() Našao je server di se vrti samo Creek, Broadcast, Overgrown ( ) i Crossfire Ali i dalje se ne mičem od .DvG Overgrown 24/7 TDM ![]()
|
|
|
|
#2906 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Tko ima volje moze slobodno navratiti i na nas server. Server je UP tek nekoliko dana pa moze jos biti malih poteskoca oko postavki, resetiranja i sl. stvari i unaprijed isprike za takvo nesto ako se dogodi... Ime servera: .:: JAVNA KUCA ::. CTN klan server, 24 (22)slota IP: 85.190.2.175:28961 - Hardcore - TDM - Teamkill (reflective) - umire onaj tko puca - Autobalance - Fast respawn - Sva oruzja i perkovi dozvoljeni - Helicu smanjen "health" sa 1100 (ili 1000) na 100 - Killcam OFF - Standardne rotacija mapa Kratki izvadak iz pravila ![]() ![]() ![]() 1. ZABRANJENO je NE koristit GL 2. ZABRANJENO je kampati krace od 10 min 3. ZABRANJENO je kampat duze od Brokve(jedan nas clan )4. DOZVOLJENO je suprostavljanje adminu, ako se usudite 5. Plačljivcima ulaz zabranjen 6. HAVE FUN - ovo je samo igra...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() 2. To se šališ ili? ![]() 3. Svi ga znamo, kempa točno 19 min 26 sek ili dok ga netko ne ubije ili dok mora na WC pa je afk... ![]() 4. Mrak, prc prc ![]() 5. Ako nas je cura ostavila? 6. Weeeee ![]() Jedna loša stvar.... Killcam OFF ![]()
|
|
|
|
#2908 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ovaj reflect bi mogao radit problema kad ljudi nahrupi (hint bombe), a killcam bi trebalo na ON, čisto radi kempera i nedo bog citera ![]() |
|
|
|
|
|
#2910 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ajmo rec da je sve osim pod 5. vise manje sala , koristite sve sto vam je na raspolaganju, ko voli Gl nek` ga koristi, ko voli kempat, samo naprijed, ali ne volimo plačljivce, joj vidi ovog, joj vidi onog...A neke od postavki, kill cam npr., se prema potrebi lako promijene ak vidimo da ovako ne funkcionira bas najbolje...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|