|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ajde ovako, u 22.20 ja cu napravit server, ali necu moci dugo igrati, pola sata max.. taman za 2-3 utrke. Pass neka bude pcekspert Server ce se zvat isto pcekspert Ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Premium
|
Hm.. nigdje nisam nasao da se moze definirat ime servera. uglavnom, vozi se europa, milano, bilsteoin festival milano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Premium
|
Al fora je totalno... vidjelo se da sam bolji samo si ti igrao prljavo.. ccc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
meni igra trza. rezolucija 1920x1200, ultra detalji, 4xfsaa. ne pomaže ni kada isključim fsaa, a detalje namjerno neću smanjivat. Najveće probleme stvara dim iz guma, to izgleda najviše opterećuje grafičku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Premium
|
sad sam procitao svih 10 stranica threada..Stvarno ste ga nadrobili (pogotovo nadrobila)i to posteno.. samo da spomenem da posjedujem Logitech momo i vozim lfs, gtr2 i rbr.. Znaci simulacije..pa ce i moj osvt biti iz tog kuta gledista.. Igru nisam odigrao, budem, ali nakon sto sam procitao sve ovo imam onak neku predodžbu kako to izgleda.. Jedini normalan post je napisao EXprezident, koji je rekao da je ovaj tip igre za one koji nemaju bas volan i neku preveliku zelju za pravim simulacijama a vole odvozit. I to je ok.. A ekipa koja vozi ovo s volanom?? dajte probajte odvest neku simulaciju.. Netko je tu napisao da mu je dirt bio odlican?? WTF? |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() nego ajmo se jedan dan stvarno skupit pa da nas bude barem 5-6 i da udarimo jedan demolition derby ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam ga probao, i sviđa mi se. Bolji od NFS-a miljama i godinama. Meni ne trza, ultra detalji, 8x multisampling, 1280x1024. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Premium
|
Citiraj:
Misljenja sam da kad vec imate volan, onda igrate simulacije..mislim prave na simulacije.. Jel tko odo vas koji igrate grid i igra vam je ok, jel se tak probali nesto od lfs, gtr2 ili rbr? bas me zanimaju misljenja i usporedbe sa gridom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja budem sigurno ![]() ![]() Definitivno mi se isplati kupit za nju volan, jer znam da ju budem dugo igrao ![]() ![]() P.S. nek kreira onaj tko ima najveći upload da nam ne cvika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Premium
|
Citiraj:
A najbolje mi je kad dođe tako neki simulation freak i pocne tu solit pamet.. pa ok, tebi se ne sviđa, voliš simulacije i dobro. Meni, kao i nekima ovdje, uopce nije bitno koliko je igra realna, bitno mi je da se dobro zabavim... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
|
igra je realna po pitanju fizike i po pitanju nekih stvari ali nije simulacija da je 80% realna i da se moze poistovjetiti sa stvarnom voznjom. meni ne treba simulator ako se hocu vozit napunim rezervar i zapalim negdje sa real carom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
|
neznam dal ja to samo primjecujem ali kocnica je napravljena katostrofalno cijelo vrijeme dok kocis imas osjecaj da kocis s rucnom a ne s kocnicom ....tj ne bi li trebali prvi kotaci kociti a ne zadnji ??? to mi je jedina zamjerka do sad ..barem meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#295 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
igram demo-super je .. ![]() Zadnje izmijenjeno od: vedro91. 03.06.2008. u 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ajde...nek se jave ko misli napravit server, ime servera i pass ako bude, i u kolko sati pa da piknemo jednu trku....ajd ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() meni svejedo kad cemo igrat ....slobodan sam cijeli dan danas......i da ime u igri mi je kuzma008 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo sam rekao da probate odigrat i koju simulaciju kad vec ima te volane..Vidim da ce neki mozda i kupit volan zbog ove igre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Joj dajte molim vas...ako se nekom igraju simulacije nek igraju, ak se nekom igra DIRT nek igra...kaj sad kaj ga treba ubit zato?? Napravite si temu SIMULACIJE i tam se prepirajte koja je bolja...a sad nam je najvažnije da svi skupa odigramo nekaj i ONLAJN!! ![]() Bude kaj uskoro od onlajna?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
meni se igrica uopće nesviđa, ponašanje auta je katastrofa,kao da igram Juiced a to je takvo smeće od igrice da boli,grafici svaka čast ali bugovi na nekim trackovima su strašni pa ti se nebo odjednom spusti na asfalt i ono kada ponekad zbog dima zabrejka kao stoka a ponekad ne ili kad proleti jedan auto ništa kada proleti drugi auto odjednom imaš 2 fps kad mu vidiš zadnja svjetla, e a sad oni biseri koji tvrde da je puno bolji od nfs,a jbt ljudi pa stvarno možda oštečenja bolje izgledaju ali što se tiće vožnje novi nfs je bolji jer tamo pri 150kmh auto neskreće pod 90stupnjeva bez greške i najjaće mi je kada se na ravnom ide malo ljevo desno auto kao da je na ledu išao brzinom 20 ili 200,strašnoooooo |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|