|
![]() |
#211 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Frend i ja poceli igrati SP sa 32 igraca,svatko ima dvije ekipe u svakoj skupini. Posto jedan mora igrati stalno na tipkovnici, a drugi stalno na gamepadu jer on ne moze na gamepad jer mu nejde, onda kada je on recimo domacin tipkovnica je domacin uvijek i sve je ok. Ali kada dode tekma gdje je domacin moja momcad onda ne kuzimo kako okrenuti kontrolere da on opet ostane na tipkovnici a ja na gamepadi, zna netko? Odem u sytingse za vrijeme tekme ali tamo se ne moze prebaciti,a prije tekme neda da biramo tko je home tko away,ima netko ideju kako to rijesiti?
![]() |
#213 |
Tlacitelj i neznalica
|
Nije tamo. Odnosno je, ali mi neda da klasicno se prebacujemo sa home na away i obrnuto. Daje samo mogucnost promjene u coach mode i to je to...Prije se moglo mjanjati bez problema, ako oces malo igrati skupa protiv kompa pa nasred utakmice uletis u protivnicku momcad,ali ovdje neda...
![]() |
#214 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
PES2008 info
Zanimalo bi me u vezi online igranja, kako se provodi, treba li kakva registracija na konami-jevoj stranici, jer sam vidio da treba upisat neki pass kada se ide na network opciju. I još ako netko zna za koje trikove u PES-u tipa lažnjaci, simuliranje faula, dupli passevi i tako te sheme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
User Registered
Datum registracije: Sep 2007
|
pa da trebaš se registrirat naravno, i tamo na osnovi šifre koju si dao napraviš i pass a što se trikova tiče imaš knjižicu priloženu uz samu igru a isto tako i u meni-ju imaš poteza koje možeš koristit za vrijeme igranja samo treba dosta vježbe za to ![]()
![]() |
#216 | |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() ...e i zanimalo bi me još nešto, na kojoj točno stranici se treba registrirati, na konamijevoj nisam našao ništa???... Zadnje izmijenjeno od: R@zzoR. 21.05.2008. u 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
User Registered
|
Citiraj:
https://pes2008web.winning-eleven.ne...l?lang=ENGLISH
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Igram sa Barcelonom master ligu...momčad mi je odlična,neka pojačanja nešto starih igrača uglavnom sve je super dok ja igram. Kada stavim da sam igra katastrofa....izgubim od najlošije momčadi u ligi 3:0. ![]() u čem je problem??? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
a vjerovatno to nisu dobro napravili u samoj igri.. nije do tebe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Tlacitelj i neznalica
|
Meni se igra nekako malo usporava na vecim rezolucijama. A kada smanjim rezoluciju onda je ne igriva,a kada povecam onda je ok,kako ste to rijesili? Iako mi nikako nejde glatko a mislim da bi trebala ici.Cak mi se u meniu u tako to usporava ponekad... Detalji na medium...
![]() |
#223 |
The mighty pirate
|
Valjda si mislio na 1680x1050 ![]() http://rapidshare.com/files/11774015...fixes.rar.html Fajl 1680settings kopiraš u folder gdje ti je settings fajl i pokreneš ga, unutra podesiš sve kako hoćeš da bude i pokreneš igru.
![]() |
#224 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
svejedno hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zna li tko zašto se tu i tamo dogodi da zvuk poblesavi? Izgubi se komentator i čuje se nekakvo krckanje i pucketanje.. To mi se dogodilo samo u PES-u, nisam pokušao restart još, ali ima li tko sličan problem??
![]() |
#227 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Nisam vidio, niti imao takvih problema, a igrao sam na dosta različitih konfi. Provjeri da nešto ne zabloka (neki proces) tijekom igre, i provjeri postavke za zvuk! |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
The mighty pirate
|
Probajte Euro 2008 Patch, kao da novu igru igram, ne samo da su su dresovi, lopte i tereni promijenjeni, nego mi se čini kao da igrači realnije kontroliraju loptu i igra je nešto brža
![]() |
#229 | |
Banned
|
Citiraj:
Skinio sam, zaboravio sam da sam registriran na CROPESu! Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 06.06.2008. u 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ne pratim temu, ali jel ima neka fora da se isključi offside kad je npr. nekih 10cm u zaleđu... Mislim da su to trebali tolerirati ![]() Znam da glupo zvuči, ali popije živce kad je milimetar u offsideu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Meni je isto glupo to mm zaleđe, ali tako je. Neki dan sam imao 2 BUGa za ubit se! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
da li se dogodilo nekom da mu pes zblokira prilikom podizanja.......meni je prije normalno radio...nakon zadnje reinstalacije windoza pes mi se zbloka i imam samo crni ekran...cak se ne razvuce u fullscreen vec ostane u prozoru i to je to....any clues kako to rijesiti? pokusao sam reinstall i nece, cak sam i registry keyeve pobriso prije nove instalacije i nije pomoglo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Meni na visti x32 2gb vrti fino. Samo se ubih ubacujuc rucno dresove engleske lige, imal neki patch da to sam odradi, ovako uvijek preko AFS explorera nesto sjebem pa mi svi timovi imaju chelzijeve dresove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
|
Evo ubacio sam neki patch i kada udjem u igru uvijek moram edit/load ici da dobijem dresove engl. lige. Moze li ti nekako automatski da radi uvijek kada pokrenem igru. Zadnje izmijenjeno od: Boogie. 18.06.2008. u 12:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
|
Zbog cega kad igram na rezoluciji 1680 u igri mi se uvijek javljaju neke horizontalne crte, kao blur nesto, kao da je travnjak sastavljen iz dva dijela pa se ponekad vidi taj sastav ponekad, oko sredine terena horizontalno i konstantno kroz cijelu utakmicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|