|
![]() |
#12873 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ti si lud ![]() Mislim zivim na Ljubljanici i tamo sam mozda dva puta pojeo cevape, is jednom mi je prilikom izlaska iz istoimenog (grill Viktoria) bilo toliko lose da sam mislio da cu se srusiti, premasno covjece mislio sam da cu tog trena ovako mlad umrijeti od kolesterola... ![]() Dva puta tamo tjedno pojesti i kroz mjesec dana si gotov ![]() Preporucam restaurant "Deno" iza T-Com zgrade na Ljubljanskoj, Zagrebackoj ili kako vec, malo su cijene vise ali isplati se..... BTW pozdrav Zderonjama.. ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12874 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas su bili pohanci, domaći pomfač i šalata od rajčice i krastavaca ![]() Za Ždere ne znam ni sam više-bumo se već nekaj dogovorili...
![]() |
#12876 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Gablec iz snova???
Ovako, danas je definitivno bio najbolji gablec na poslu, i sad mi sline krenu kad se sjetim te simfonije. Sve je počelo tako nevino, juhom od fazana. Slijedeće što me je zaskočilo bio je crni rižoto, a u pratnji su bile pohane palačinke punjene piletinom. Kao desert poslužena je prava štrudla od sira. I sad ti nemoj imat 100 kila ![]() Ni sam ne znam kako sam uopće radio nakon tog masakra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12877 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
prije pol sata...pola litre čok mlijeka, pol kile kruha, spržene šniclice na na naglo. razrezao pol kruha, nutra tog mesa, malo zelene salate, malo senfa i majoneze. isss ubio sam se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12878 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam danas prvi puta u životu imao hladnu salatu sa piletinom i tjesteninom. Bili smo u piteriji iza zapadne zgrade FSB-a i mogu reći da mi je bilo ok. Nedostajalo mi je nekako sira unutra i za 35kn se fino čovjek najede. Dapače, bio sam gladan, a još mi je i ostalo 1/4 ![]() Uglavnom, nisu loše te neke salate, mada, nekak bi mi bilo bolje toplo brijem (^_^)
![]() |
#12879 |
Super Moderators
|
Napravil sam si dva sendiča sa sirom za mazanje i srijemskom-za desert trešnje ![]() Rok...
![]() |
#12881 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
srijemska u 2 ujutro hmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#12884 |
Super Moderators
|
![]() |
#12885 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja žderem pizzu, lisnato od oraha, hrenovku u tijestu i montanu...za početak dana, bude dosta....valjda.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12888 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Posto znam da ce moja draga ovo procitat. Da joj ne pisem sms, moram ovako: Idem sada na posao i oko 19,15 dolazim doma. Nadam se da ce pizza i pifce biti spremni. Pusa. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12889 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ninekova zena ako ovo čitate poslao mi je SMS da se predomislio i da za veceru zeli poriluk na lešo sa soja šniclima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12891 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Draga gospođo "ninova žena" Ovim putem aludiram kao i večina forumaša koji čitaju ovaj forum, točnije, ovu temu, da prestanete raditi pizzu vašem mužu, zbog prevelikih slina koje nam cure dolazimo u napast doć vam doma i zarobit vas i kaznit sa pečenjem pizza tjedan dana ili dok ja ne dobijem 10 kg. Ovo nije prijetnja nego dobro namjeran savjet. Lijepi pozdrav, Igor aka Buljo i ostali (redakciji poznati) forumaši.
![]() |
#12893 |
Super Moderators
|
Danas je bila papica na brzaka-malo adidasa i dva narezana mlada luka na masti malog pu-ajceka i pet domaćih jaja ![]() Crna peka, hladni Fresssh....
![]() |
#12894 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kao sto sam rekao mislim da bi ovu temu trebale citat buduce zene od odredenih forumasa necije zene djevojke jer ovdje se vidi kako se muskarci zapravo hrane a ne one zelene salatice i ostale zenske gluposti sa oznakom "light". Mislim da bi se ovdje debela vecina slozila da je bolje oznaka "heavy". ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12895 |
Super Moderators
|
![]() |
#12896 |
PizzoZder
|
@Fleks @Hamm @Buljo @Jelc Zadnja vijest: Tijesto se dize ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12898 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#12899 |
PizzoZder
|
Pogledajte polozaj maslina na pizzi. ![]() ![]() ![]() Fulao sam slike, sad su dobre. Nema me pola vure. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 09.05.2008. u 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12900 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |